kalibvb Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Hej. Mam problem z przykręceniem osi tylnej piasty tak żeby była prosto. Za każdym razem przy przykręcaniu odbija w jedną stronę i przez to całe koło bije oczywiście. Patrz zdjęcie. Kasety nie ściągałem, jedyne co to przeczyściłem i nasmarowałem kulki. Wcześniej nie miałem tego problemu. Jakieś podpowiedzi? Z góry dzięki.
dovectra Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 jak kulki smarowałeś bez ściągania Kasety??? Rozebrać wszystko i wyczyścić i słożyć porządnie.
kalibvb Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Napisano 4 Czerwca 2020 Zgrabne palce, a tak szczerze to po odkreceniu osi kulki są praktycznie na wierzchu więc nie widzialem problemu.
kalibvb Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Napisano 4 Czerwca 2020 No właśnie o to mi chodzi. Nie mam pojęcia czemu.
tomek232 Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Temu, że jest źle złożona. Dlatego się pytają jak Ty to zrobiłeś bez zdejmowania kasety.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.