Radoslaw85 Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Witam Posiadam rame roweru MTB Target 2600: https://photos.app.goo.gl/2kuDGyqiL6iXtDwZ8 chciałbym znaleźć najlepiej specyfikację lub sposób usuniecia suportu tego roweru - wygląda mi to na jakąś dziwną mieszkankę na klwadrat i wciskanego suportu. suport chcę usunąc gdyż mam zamiar Pobawić sie w restaurowanie / odnowienie "Trupa" Czy ktos jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Śrubokręt, młotek, kluz 17 płaski i klucz coś około 32 mm lub może i lepiej francuz młotkowy. Młotek i śrubokręt w dłoń i z lewej strony odkręcasz kontrę ( odkręcasz wiadomo przeciwnie do ruchu wskazówek zegara ) potem kluczem 17 płaskim wykręcasz miskę lewą. Następnie klucz francuz w dłoń i odkręcasz miskę prawą ( tu jest gwint odwrotny, tzn. odkręcasz zgodnie z ruchem wskazówek zegara. I wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi