xchaotic Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Hej. Od wielu lat jezdze w butach SPD (xc). Tak sie sklada ze kupilem rower szosowy tez od razu z SPD. Dobralem do tego buty Shimano XC-5 i tak jezdze juz dwa lata. Chcialbym teraz sprobowac klasycznych, sztywnych szosowych butow z zapieciem SPD-SL, najlepiej kilka modeli Shimano w rozmiarach 46,47 oraz odpowiedniki Giro i Fizik. Jaki polecacie sklep zeby cos bylo na stanie w moich rozmiarach? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Zajrzałbym do Bikemia, w tym momencie to chyba najlepiej wyposażony sklep w Łodzi i okolicach. Mogę się mylić, bo więcej zakupów rowerowych o ile w ogóle robię przez internet. Natomiast niejednokrotnie potrafili mnie zadziwić w tym sklepie sprzętem wystawionym na półkach, czy klasą rowerów. Polecam zajrzeć i się przekonać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xchaotic Napisano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 5 godzin temu, Pixon napisał: Zajrzałbym do Bikemia, w tym momencie to chyba najlepiej wyposażony sklep w Łodzi i okolicach. Mogę się mylić, bo więcej zakupów rowerowych o ile w ogóle robię przez internet. Natomiast niejednokrotnie potrafili mnie zadziwić w tym sklepie sprzętem wystawionym na półkach, czy klasą rowerów. Polecam zajrzeć i się przekonać. W sumie tez mi wygodniej przez Internet, ale jednak buty, szczegolnie Shimano nie wiem za bardzo jaki rozmiar zamawiac bo numeracja zupelnie inaczej niz w 'normalnych' butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Jeśli masz aż tak dużą stopę to poszukaj czegoś w sklepach z uk. Na takie rozmiary pojawiają się mega wyprzedaże. A jeśli chodzi o shimano to po prostu rozmiar w górę od "normalnych" butach w jakich się poruszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawstorant Napisano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 No rozmiar w górę to nie jest zawsze dobra porada. Shimano robi dość wąskie buty i ja np muszę jeździć +2 rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi