aiv Napisano 3 Czerwca 2020 Napisano 3 Czerwca 2020 Hej, Pytałem w innym temacie o widelec polecany do mojego obecnego roweru - Lazaro Integral V3. Tutaj pojawia się pytanie z innej beczki. Chciałbym złożyć rower od zera, dawcą niektórych części będzie powyższy rower - ale niekoniecznie. Jaka rama do crossa? Cena ~1000 zł, ale jeżeli trzeba dopłacić to nie ma problemu. Jazda raczej głównie asfalt, nie chcę szosy/gravela. Czasami jakiś las itp. A może źle myślę, i cross wcale nie będzie idealny do tych zastosowań? Jestem trochę zardzewiały, jeśli chodzi o tematykę rowerów.
WaGiant Napisano 3 Czerwca 2020 Napisano 3 Czerwca 2020 Rama za 1000 , a jaki budżet na cały rower ? Jeśli chcesz zmienić i ramę i amor to chyba taniej będzie kupić nowy , dobry rower .
aiv Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Napisano 4 Czerwca 2020 Budzet nieokreslony, trzeba bedzie, bedzie wiecej. Nie chce gotowca, bo takiego juz mam. Chce zlozyc sam.
FigoiFago Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Przeczytaj mój wątek, może coś Ci się rozjaśni
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.