Skocz do zawartości

[Mostek] 80 czy mniejszy?

Kklaudia.sieczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Albo oszuści jakich wielu w tej branży. Widzą młoda dziewczynę to chcą jej opchnąć  ciężki mostek regulowany. Montaż w gratisie - nagle by już wiedzieli jak odkręcić oryginalny. I wziąć go za 5 złotych w rozliczeniu.

Napisano

Mam imbusy krótkie ok 5,6 cm i cholera nie chce puścić takim. 

Może i chciał mi wcisnąć, jeszcze powiedział, że ponad 100 zł taki regulowany. Podziękowałam. 

Nie będę za kilkanaście złoty imbusa długiego kupować, bo w sumie tyle zapłacę tam na miejscu i raz dwa chłopak mi to zrobi. Ale zdziwiłam, że ani jeden ani drugi nie chciał ruszyć. 

Napisano

Głuptaki albo cwaniaki jak kolega wkg zauważył.

Godzinę temu, Kklaudia.sieczka napisał:

Mam imbusy krótkie ok 5,6 cm i cholera nie chce puścić takim

Przedłużka rurka potrzebna, bo tam klej na gwintach.

Napisano

Matka Polka wypisz wymaluj :D I specjaliści od siedmiu boleści :(

A teraz przypominam sobie te wszystkie mądre rady: "Nie kupuj roweru w oparciu o opinie przypadkowych ludzi w necie tylko idź do profesjonalnego sprzedawcy to Ci doradzi". Mostek regulowany a pewnie zaraz potem sztycę amortyzowaną.

Napisano
1 godzinę temu, Kklaudia.sieczka napisał:

Popatrzył, powiedział, że nie ma możliwości 

A pewnie że się nie da - przecież linki sie poplączą i dodatkowo pokrzyżują po obrocie  ...  :D :D :D

Napisano

Zrobione, 10 zł i z głowy. 

O wiele lepiej na te moje skoliozy :D

Dziękuję Wam za radę, pozdrawiam :D

img_20200604_170036_optimized.jpg

Teraz tak jest kierownica, hamulce troszkę wyżej, więc nadgarski do dołu się zginąć nie będą. Dało się, dałoB)

Zadowolona jestem. 

Facet mówił, że jak by dalej ręce bolały to można mniejszy  mostek ale na razie to pojeździć i zobaczyc, bo na kręgosłup powinno być już teraz lepiej. 

IMG_20200604_170106_Easy-Resize.com.jpg

Napisano

Hint:  Jakbyś jeszcze chciała bardziej to można siodełko na sankach minimalnie przesunąć do przodu. Co prawda siodełko ustawia się do suportu nie do pozycji ale lekko do przodu zawsze lepiej niż lekko do tyłu - szczególnie dla dziewczyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...