wkg Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Albo oszuści jakich wielu w tej branży. Widzą młoda dziewczynę to chcą jej opchnąć ciężki mostek regulowany. Montaż w gratisie - nagle by już wiedzieli jak odkręcić oryginalny. I wziąć go za 5 złotych w rozliczeniu.
Kklaudia.sieczka Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Napisano 4 Czerwca 2020 Mam imbusy krótkie ok 5,6 cm i cholera nie chce puścić takim. Może i chciał mi wcisnąć, jeszcze powiedział, że ponad 100 zł taki regulowany. Podziękowałam. Nie będę za kilkanaście złoty imbusa długiego kupować, bo w sumie tyle zapłacę tam na miejscu i raz dwa chłopak mi to zrobi. Ale zdziwiłam, że ani jeden ani drugi nie chciał ruszyć.
dovectra Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Głuptaki albo cwaniaki jak kolega wkg zauważył. Godzinę temu, Kklaudia.sieczka napisał: Mam imbusy krótkie ok 5,6 cm i cholera nie chce puścić takim Przedłużka rurka potrzebna, bo tam klej na gwintach.
wkg Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Matka Polka wypisz wymaluj I specjaliści od siedmiu boleści A teraz przypominam sobie te wszystkie mądre rady: "Nie kupuj roweru w oparciu o opinie przypadkowych ludzi w necie tylko idź do profesjonalnego sprzedawcy to Ci doradzi". Mostek regulowany a pewnie zaraz potem sztycę amortyzowaną.
Pablo59 Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Kklaudia.sieczka napisał: Popatrzył, powiedział, że nie ma możliwości A pewnie że się nie da - przecież linki sie poplączą i dodatkowo pokrzyżują po obrocie ...
Kklaudia.sieczka Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Napisano 4 Czerwca 2020 Zrobione, 10 zł i z głowy. O wiele lepiej na te moje skoliozy Dziękuję Wam za radę, pozdrawiam Teraz tak jest kierownica, hamulce troszkę wyżej, więc nadgarski do dołu się zginąć nie będą. Dało się, dało Zadowolona jestem. Facet mówił, że jak by dalej ręce bolały to można mniejszy mostek ale na razie to pojeździć i zobaczyc, bo na kręgosłup powinno być już teraz lepiej.
wkg Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Hint: Jakbyś jeszcze chciała bardziej to można siodełko na sankach minimalnie przesunąć do przodu. Co prawda siodełko ustawia się do suportu nie do pozycji ale lekko do przodu zawsze lepiej niż lekko do tyłu - szczególnie dla dziewczyn.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.