KrzysztofAbramczyk Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Witam! Przez całą zimę mój rower leżał w piwnicy. Teraz okazało się, że przez ten pobyt coś stało się z hamulcami. Rower nie był ruszany, a hamulec przedni nie działa praktycznie w ogóle, a tylni bardzo słabo. Stąd moje pytanie, co się stało i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Zapowietrzone prawdopodobnie. Najpierw odpowietrzyć, potem zastanawiać się dalej w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Jak zapowietrzone to będą miękkie klamki. Także pytanie; czy są miękkie klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Będzie zabawnie, jak się okaże, że chłop ma v-brake'i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofAbramczyk Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 @sznib totalnie nie znam się na rowerach ale za pomocą poradników udało mi się odpowietrzyć i wszystko dobrze działa. Wielkie dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 No i dobrze Po to są poradniki, a takie rzeczy wcale nie są trudne. A satysfakcja ze się ogarnęło samemu nie do zastąpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi