dejmian444 Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Witam, Chcialbym się poradzić. Planuje zakup roweru rekreacyjnego. Ma to być rower crossowy. Początkowo budżet zakładałem 1500 zl. Jednak po długich poszukiwaniach zastanawiam się między dwoma rowerami: - Indiana x-cross 4.0 - kross evado 4.0 Rowery identyczne cenowo. Widzę, że niektóre komponenty na korzyść roweru indiany. Czy ma ktoś doswiadczenie z tymi konkretnymi rowerami i mógłby się wypowiedzieć w temacie. Jestem kompletnie niezorientowany. Parę lat temu dużo jeździłem rowerem ale na zasadzie jeżdżę tym co w domu jest i nigdy nie interesowałem się sprzętem. Widzę że cały układ napędu w przypadku Indiany jest z Shimano. Do tego przerzutki sa po klasie wyżej od kross. Pytanie czy producent oszczędzil na czymś aż tak bardzo że mógł zamontować do tego hamulce hydrauliczne- w evado mechaniczne? Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 2 Czerwca 2020 Mod Team Napisano 2 Czerwca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.