skrzynia Napisano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witajcie :grin: To jest post w którym, mam nadzieję, będziemy się witać. Jest to post, który ma na celu przełamanie pierwszych lodów, i utrzymanie porządku na forum. A więc WITAM :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 11 Marca 2005 Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Jak widać, świeże ze mnie mięso . Witam wszystkich więc i mam nadzieję, że dużo się dowiem na tym forum - a wiedz mi potrzeban, bo się zatrzymałem 9 lat temu na ACERA . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 11 Marca 2005 Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 tak patrze ze z daleka Cie przywialo... witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 11 Marca 2005 Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witamy na forum Skrzynia gratulacje posady 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklistonosz Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Siemanko ! piszę do Was z Zakopka i próbuje na razie ogarnąć to forum ale już mi się podoba. Pozdrawiam no i do zobaczenia na trasie ??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszul Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 witam wszystkich forumowiczów! jestem mile zaskoczony poziomem Waszego forum i mam nadzieję się czegoś tutaj nauczyć (a umiem jak na razie nie wiele :-( ) :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A ja witam jako Pierwsza Kobieta Witająca :-D . Wszystkim Klubowiczom Pozdrówko i do zobaczenia w realu :-):-):-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krabol Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 to ja tez sie przywitam Adam z Tarowskich Gór się kłania. Jezdze w dulalu i streecie prowadze sklep www.netbike.pl NETBIKE zapraszam wszystkich, kazdy kto powie ze jest z forum moze liczyc na dodatkowe znizki 8) pamietajcie ze ceny mozna zdzierac u nas do samego dna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklistonosz Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Oj pachnie mi tu reklamą ale sprawdzimy Cię z przyjemnością. Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Konkurencja dla Arniego... . Ale z tego co widze, to asortyment masz nastawony na grawitacje i miotanie sie na bike'u , a tutaj na forum raczej większość XC jeździ... Aha, witam na forum, Shimanko 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witamy kolegę Krabola :-D (i innych też oczywiście ) Kolega z DH-Zone, czy coś mi się pomyliło :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Cześć - tez jestem tu w miarę nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krabol Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Lobster czesci na stronie na grawitacje sa nastawione ale w ofercie mamy wszystko co potrzeba, ale tak jak mowisz moja specjalnoscia jest grawitacja, choc o xc tez wiem troszke wiecej niz tylko jak zalozyc opone a mysle ze 2 sklepy moga byc, prawda?? nie pozabijamy sie z Arnim siekieramy przeceiz ja mam znajomych w wielu sklepach, nie raz sie odwiedzamy w sklepach i na piwko idziemy, trzeba zyc w pokoju Napatos na dh zlomie te bywam ale coraz rzadziej tam to forum schodzi na psy, bydlo si eporobilo i tyle ;/ co do rzeczy do xc, to pytac i negocjowac, zeddrzec mozna niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 nie pozabijamy sie z Arnim siekieramy przeceiz ja mam znajomych w wielu sklepach, nie raz sie odwiedzamy w sklepach i na piwko idziemy, trzeba zyc w pokoju Konkurencja zawsze cieszy klienta :-D Napatos na dh zlomie te bywam ale coraz rzadziej tam to forum schodzi na psy, bydlo si eporobilo i tyle Ja czasem czytam, ale z tym schodzeniem na psy to trafiłeś w sedno :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 14 Marca 2005 Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam Wszystkich Niepowitanych w Szanowym Gronie XC-Zone Pozdrowerek dla drogiej konkurencji ;-) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 14 Marca 2005 Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 to i ja sie przywitam bo tez nowy jestem :-) jak na razie to bardzo pozytywnie do furum jestem nastawiony... oby dalej taki przyjemny klimacik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 18 Marca 2005 Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 tak wiec qwitam i ja jestem z opola, no i wiem z nikt mnie nie zna ale co tam:) shimanko p.s. wiecie moze czy jest jakas blokada na wchodzenie na strony inetowe po okreslonej godzinie b o wlasni robie z siebie debicostam ale to dla tego iz swietowalem 1 dzien wiosny, sw patryka no i moj nowy bik hehe pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 20 Marca 2005 Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 witam wszystkich nowych i starych , zrzeszonych i nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Marca 2005 Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witaj Gary masz śliczną czuprynke na głowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruce Dee Napisano 22 Marca 2005 Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Łolaboga, się nie przywitałem... Powoli się przedzieram przez forum i na tematy na dole stronki dopiero teraz dotarłem. Cześć wszystkim :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 22 Marca 2005 Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam serdecznie i przyjemnej lektury życzę tobie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 28 Marca 2005 Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Cześć wszytkim. Tez dopiero teraz dotarłem na dół stronki :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Marca 2005 Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Hej mości Radoslavie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swordsman Napisano 28 Marca 2005 Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 No to ja też się przywitam, przygodę z rowerami dopiero zaczynam, będe tu wpadał często, tacy fajowi ludzie (wazelinka) trzymcie się !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_ck Napisano 29 Marca 2005 Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witam wszystkich, z rowerami na poważnie też dopiero zaczynam i będę tu często wpadał. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.