skrzynia Napisano 11 Stycznia 2005 Napisano 11 Stycznia 2005 Witajcie :grin: To jest post w którym, mam nadzieję, będziemy się witać. Jest to post, który ma na celu przełamanie pierwszych lodów, i utrzymanie porządku na forum. A więc WITAM :mrgreen:
Lukaszeczek Napisano 11 Marca 2005 Napisano 11 Marca 2005 Jak widać, świeże ze mnie mięso . Witam wszystkich więc i mam nadzieję, że dużo się dowiem na tym forum - a wiedz mi potrzeban, bo się zatrzymałem 9 lat temu na ACERA . Pozdrawiam
DuzyMarek Napisano 11 Marca 2005 Napisano 11 Marca 2005 tak patrze ze z daleka Cie przywialo... witamy witamy
dareklistonosz Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 Siemanko ! piszę do Was z Zakopka i próbuje na razie ogarnąć to forum ale już mi się podoba. Pozdrawiam no i do zobaczenia na trasie ??!
Paszul Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 witam wszystkich forumowiczów! jestem mile zaskoczony poziomem Waszego forum i mam nadzieję się czegoś tutaj nauczyć (a umiem jak na razie nie wiele :-( ) :grin:
Ecia Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 A ja witam jako Pierwsza Kobieta Witająca :-D . Wszystkim Klubowiczom Pozdrówko i do zobaczenia w realu :-):-):-) !
Krabol Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 to ja tez sie przywitam Adam z Tarowskich Gór się kłania. Jezdze w dulalu i streecie prowadze sklep www.netbike.pl NETBIKE zapraszam wszystkich, kazdy kto powie ze jest z forum moze liczyc na dodatkowe znizki 8) pamietajcie ze ceny mozna zdzierac u nas do samego dna pozdrawiam
dareklistonosz Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 Oj pachnie mi tu reklamą ale sprawdzimy Cię z przyjemnością. Siemanko
Lobster Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 Konkurencja dla Arniego... . Ale z tego co widze, to asortyment masz nastawony na grawitacje i miotanie sie na bike'u , a tutaj na forum raczej większość XC jeździ... Aha, witam na forum, Shimanko 8)
Napatos Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 Witamy kolegę Krabola :-D (i innych też oczywiście ) Kolega z DH-Zone, czy coś mi się pomyliło :?:
Krabol Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 Lobster czesci na stronie na grawitacje sa nastawione ale w ofercie mamy wszystko co potrzeba, ale tak jak mowisz moja specjalnoscia jest grawitacja, choc o xc tez wiem troszke wiecej niz tylko jak zalozyc opone a mysle ze 2 sklepy moga byc, prawda?? nie pozabijamy sie z Arnim siekieramy przeceiz ja mam znajomych w wielu sklepach, nie raz sie odwiedzamy w sklepach i na piwko idziemy, trzeba zyc w pokoju Napatos na dh zlomie te bywam ale coraz rzadziej tam to forum schodzi na psy, bydlo si eporobilo i tyle ;/ co do rzeczy do xc, to pytac i negocjowac, zeddrzec mozna niezle
Napatos Napisano 13 Marca 2005 Napisano 13 Marca 2005 nie pozabijamy sie z Arnim siekieramy przeceiz ja mam znajomych w wielu sklepach, nie raz sie odwiedzamy w sklepach i na piwko idziemy, trzeba zyc w pokoju Konkurencja zawsze cieszy klienta :-D Napatos na dh zlomie te bywam ale coraz rzadziej tam to forum schodzi na psy, bydlo si eporobilo i tyle Ja czasem czytam, ale z tym schodzeniem na psy to trafiłeś w sedno :-(
Arni_King Napisano 14 Marca 2005 Napisano 14 Marca 2005 Witam Wszystkich Niepowitanych w Szanowym Gronie XC-Zone Pozdrowerek dla drogiej konkurencji ;-) 8)
Duckbill Napisano 14 Marca 2005 Napisano 14 Marca 2005 to i ja sie przywitam bo tez nowy jestem :-) jak na razie to bardzo pozytywnie do furum jestem nastawiony... oby dalej taki przyjemny klimacik :-)
jelen Napisano 18 Marca 2005 Napisano 18 Marca 2005 tak wiec qwitam i ja jestem z opola, no i wiem z nikt mnie nie zna ale co tam:) shimanko p.s. wiecie moze czy jest jakas blokada na wchodzenie na strony inetowe po okreslonej godzinie b o wlasni robie z siebie debicostam ale to dla tego iz swietowalem 1 dzien wiosny, sw patryka no i moj nowy bik hehe pozdro all
kiedyś ksywa gary Napisano 20 Marca 2005 Napisano 20 Marca 2005 witam wszystkich nowych i starych , zrzeszonych i nie..
Mruce Dee Napisano 22 Marca 2005 Napisano 22 Marca 2005 Łolaboga, się nie przywitałem... Powoli się przedzieram przez forum i na tematy na dole stronki dopiero teraz dotarłem. Cześć wszystkim :grin:
fryta Napisano 22 Marca 2005 Napisano 22 Marca 2005 Witam serdecznie i przyjemnej lektury życzę tobie ;-)
Radoslav Napisano 28 Marca 2005 Napisano 28 Marca 2005 Cześć wszytkim. Tez dopiero teraz dotarłem na dół stronki :roll:
Swordsman Napisano 28 Marca 2005 Napisano 28 Marca 2005 No to ja też się przywitam, przygodę z rowerami dopiero zaczynam, będe tu wpadał często, tacy fajowi ludzie (wazelinka) trzymcie się !!
dexter_ck Napisano 29 Marca 2005 Napisano 29 Marca 2005 Witam wszystkich, z rowerami na poważnie też dopiero zaczynam i będę tu często wpadał. Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.