Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie :grin:

To jest post w którym, mam nadzieję, będziemy się witać.

Jest to post, który ma na celu przełamanie pierwszych lodów, i utrzymanie porządku na forum.

A więc WITAM :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jak widać, świeże ze mnie mięso :D. Witam wszystkich więc i mam nadzieję, że dużo się dowiem na tym forum - a wiedz mi potrzeban, bo się zatrzymałem 9 lat temu na ACERA :P. Pozdrawiam

Napisano

witam wszystkich forumowiczów!

jestem mile zaskoczony poziomem Waszego forum i mam nadzieję się czegoś tutaj nauczyć (a umiem jak na razie nie wiele :-( ) :grin:

Napisano

A ja witam jako Pierwsza Kobieta Witająca :-D .

Wszystkim Klubowiczom Pozdrówko i do zobaczenia w realu :-):-):-) !

Napisano

to ja tez sie przywitam :)

Adam z Tarowskich Gór się kłania.

Jezdze w dulalu i streecie

prowadze sklep www.netbike.pl

NETBIKE

zapraszam wszystkich, kazdy kto powie ze jest z forum moze liczyc na dodatkowe znizki 8)

pamietajcie ze ceny mozna zdzierac u nas do samego dna :)

pozdrawiam

Napisano

Konkurencja dla Arniego... :). Ale z tego co widze, to asortyment masz nastawony na grawitacje i miotanie sie na bike'u :), a tutaj na forum raczej większość XC jeździ... :)

Aha, witam na forum, Shimanko 8)

Napisano

Lobster czesci na stronie na grawitacje sa nastawione ale w ofercie mamy wszystko co potrzeba, ale tak jak mowisz moja specjalnoscia jest grawitacja, choc o xc tez wiem troszke wiecej niz tylko jak zalozyc opone :) a mysle ze 2 sklepy moga byc, prawda??

nie pozabijamy sie z Arnim siekieramy przeceiz ja mam znajomych w wielu sklepach, nie raz sie odwiedzamy w sklepach i na piwko idziemy, trzeba zyc w pokoju :)

Napatos na dh zlomie te bywam ale coraz rzadziej tam to forum schodzi na psy, bydlo si eporobilo i tyle ;/

co do rzeczy do xc, to pytac i negocjowac, zeddrzec mozna niezle :)

Napisano
nie pozabijamy sie z  Arnim siekieramy przeceiz ja mam znajomych w wielu sklepach, nie raz sie odwiedzamy w sklepach i na piwko idziemy, trzeba zyc w pokoju  :)

Konkurencja zawsze cieszy klienta :-D

Napatos na dh zlomie te bywam ale coraz rzadziej tam to forum schodzi na psy, bydlo si eporobilo i tyle

Ja czasem czytam, ale z tym schodzeniem na psy to trafiłeś w sedno :-(

Napisano

to i ja sie przywitam bo tez nowy jestem :-)

jak na razie to bardzo pozytywnie do furum jestem nastawiony... oby dalej taki przyjemny klimacik :-)

Napisano

tak wiec qwitam i ja jestem z opola, no i wiem z nikt mnie nie zna ale co tam:) shimanko

p.s. wiecie moze czy jest jakas blokada na wchodzenie na strony inetowe po okreslonej godzinie b o wlasni robie z siebie debicostam ale to dla tego iz swietowalem 1 dzien wiosny, sw patryka no i moj nowy bik :P hehe :) pozdro all

Napisano

Łolaboga, się nie przywitałem...

Powoli się przedzieram przez forum i na tematy na dole stronki dopiero teraz dotarłem.

Cześć wszystkim :grin:

Napisano

No to ja też się przywitam, przygodę z rowerami dopiero zaczynam, będe tu wpadał często, tacy fajowi ludzie (wazelinka) ;) trzymcie się !! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...