thomash Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witamy :!: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livegfx Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam wszystkich :!: Przypadkiem trafiłem na forum i mnie wciągnęło :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Przypadkiem trafiłem na forum i mnie wciągnęło :grin: To tak jak ja... :lol: :wink: Witam wszystkich nowych forumowiczów :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 byczo........jackes1 to moj codzienny kompan do jazd.......nim wiosna nadejszie bedziemy dla niego kombinowac nowa koze. a teraz, musi zawstydzac wszystkich panow na kilkutysieczno-dolarowych rowerach, mijajac ich z blyskiem.......hihi. "nie rower czyni koarza"....... byczo, pozdro i do zo na piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@rtek Napisano 16 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dopiero się zapoznaję z forum i zauważyłem ten temat, więc witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 16 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam wszystkich nowych :-D Nauczycię się tu dużoooo :wink:(ja się przynajmiej uczę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@rtek Napisano 16 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Witam wszystkich nowych :-D Nauczycię się tu dużoooo :wink:(ja się przynajmiej uczę ) Uczę sie i otrzymałem już pomoc między innymi od użytkownika Marcin dzięki, któremu składam rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiniak Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witam wszystkich forumowiczow! jak widac jestem tu nowa wiec trzeba uczynic zadosc tradycji :wink: pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 W sumie się jeszcze od początku jak tu jestem to się nie przywitałem :grin: co do pomocy to rzeczywiście można tu otrzymać wiele ciekawych rozwiązań na "bolące" problemy Pozdrawiam! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No, to w takim razie witamy ! Pozdrówko na dobry start :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cos ostatnio durzo panienek robi sie nam na forum :grin: No i dobrze bo już słyszałem zę kolarstwo zdominowali faceci 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 19 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Właśnie też to zauważyłem To dobrze, bo nie bedziemy bekać i przeklinać ;-) :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Wiatm nowych i "starych nowych" co się tu jeszcze nie witali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siostra_diabła Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 hey hey! wita sie z Wami kolejna rowerzystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 witajcie bikerzy siostra diabła hmm brzmi interesująco :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Mamy już milą_wiedzmę, teraz siostra_diabła... piekielnie gorąco się robi :grin: ! Toteż i witamy gorąco ;-) ... Pozdrówko rozgrzewające :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Dopisuję się, ponieważ też jestem nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam wszystkie nowe bikerki :grin: Ostatnio powiększa się żeńskie grono na forum, nic tylko się cieszyć :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kmieciu Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Jako że jestem nowy chciałem wszystkich przywitać. Mam nadzieje że dużo się stąd dowiem i postaram się też pomóc-a co. Przy okazji-jest to forum typowo xc czy tolerujecie też inne style? w końcu problemy są takie same-zawsze chodzi o rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 witamy w Domu Wielkiego Bikera Kmieciu - tolerują tolerują, będzie dobrze miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 I ja grzecznie sie przywitam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek_s91 Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 No to ja też sie skusze :wink: Witam wszystkich forumowiczów :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czołem bracia i siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no to teraz ja moze troche się z tym spóźniłem ale co tam :grin: W I T A M ! ! ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 dzien dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.