Mod Team Maniak Napisano 25 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Hej wszystkim ! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Hej wszystkim ! :-D Witam wszystkich z zespołu "Fresh meat" :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cze ALL ;-) Oby jeszcze więcej zainteresowanych ;-) Pozdrówko FORUMOWICZE 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AveS Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cześć jestem praktycznie nowy Dzięki wam zdobywam wiedzę potrzebną mi do kupna nowego roweru 8) Forum jest super ! Ludzie też. Duże PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_maczek Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!!! :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 My również witamy- miło Nam, że jest Ci miło ;-) Pozdrowerek FORUMOWICZE 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Ojejku, ja już tak dawno się nie witałam, aż wstyd :oops: - więc witam wszystkich nowych i nowszych ;-) ... Pozdrówko forumowe kolegom i koleżankom :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich jestem tu nowy ............ :mrgreen: 8) :lol: A na poważnie to witam wszystkich nowych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarki Napisano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Hej. Jestem Jarki i mam nadzieje że zadomowie się u Was :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 witamy i do dalszej współpracy zachęcamy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam bike'rów i piękne bike'rki :wink: Dopiero teraz zauważyłem topik Tak więc witam was wszystkich! Niech forum rośnie wzdłuż i wszerz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Aver Cezar . Witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witamy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam wszystkich na forum. ps. zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale niemiałem czasu się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CS-Man Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Korzystając z okazji, chciałbym przywitać Wszystkich maniaków rowerowych Trochę zdążyłem się zapoznać z forum i jest naprawdę obszerne i w dużym stopniu rozwija moją wiedze na temat Bike i wszystkiego co go dotyczy Wielkie POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witamy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soluk Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No to czas na mnie :wink: niedawno zarejestrowalem sie na tym forum i od razu przypadlo mi do gustu :wink: mysle ze bedzie to poczatek dlugiej i owocnej wspolpracy pozdrawiam wszystkich uzytkownikow !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CS-Man Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 W imieniu całego forum Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 dzień doberek wszystkim nowym członkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 OOooo !! Nie widziałem tematu :oops: :oops: :oops: Trochę spóźnione ale szczere :arrow: Cześć !! :-D :-D :-D [ Dodano: 2005-07-05, 13:15 ] Aver Cezar . Witojcie A ten to widać "nasz" Jeszcze raz :arrow: Yo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 8 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witamy i pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 8 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich :!: :!: :!: Wojtek zapraszam do "Mniejszościowego Klubu Użytkowników GT" http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?...?t=4018&start=0 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmet Napisano 9 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 witam dziś się zarejestrowałem.od dłuższego czasu bawiłem się w szpiega :mrgreen: ale teraz już koniec. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackes1 Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jackes1- witam wszystkich Ja tez jestem tu nowy. Trafilem na forum za pomoca pana kolegi rikera. Chwala mu za to!!!! Spodobala mi sie ta zabawa w forum, przez ostatnie 2 tyg sledzilem kazdy Wasz ruch, przeczytalem prawie wszystki posty- jest to naprawde duza skarbnica wiedzy. Trzymajcie tak!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.