Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ahoj - smigasz kolarka olmo ale widze do klubu GT mozesz sie wpisac :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 hmm Witam wszystkich Jestem tu nowy Mieszkam na Zaglebiu, a studiuje w Hanysowie na UŚiu Jezdze glownie stara kolarka Olmo. Czasem wyskocze gdzies w teren na goralu (najczesciej Jura lub Beskid Slaski i Zywiecki), zalicze jakis maratonik. Pozdrawiam wszystkich Również witam serdecznie i zapraszam za Lookasem46 tutaj - będzie nas wtedy tsech, no, moze cterech :grin: .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Również witam serdecznie i zapraszam za Lookasem46 tutaj Wink oj oj ale plama Łukaszeczek ja jestem tu http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=4031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Również witam serdecznie i zapraszam za Lookasem46 tutaj Wink oj oj ale plama Łukaszeczek ja jestem tu http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=4031 Ło Panie, ja wiem co Pan za gang reprezentujesz - zresztą jak na rzie mniejszościowy też - ale koledze zasugerowałeś, coby się udał do GT, com niecnie wykorzystał i podchwyciwszy pomysł, próbował zasugerować nowemu koledze. A swoją drogą siem nad Koną zastanawiałem jak kupowałem tu bajka, ale GT urzekło mnie geometrią ramy... pozdro :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Priescik witamy posiadzacza GT Tempesta :grin: A swoją drogą siem nad Koną zastanawiałem jak kupowałem tu bajka, ale GT urzekło mnie geometrią ramy... pozdro Mnie tez uzekła ta rama 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Priescik Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 GT urzekło mnie geometrią ramy... dokladnie Pierwszy raz widzialem na zywo GT Avalanche w jakims rowerowym sklepie w czeskim Cieszynie w 2000 r i od tego momentu zachorowalem na punkcie tej ramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 No, to ja tyż - zwyczajowo - powitam kolegę Priescika ::smile:: . Pozdrówko śmigaczom :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam wszystkich forumowiczów(kilka postów po debiucie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam nowych użyszkowników, tym bardziej ciełpo i serdecznie, że są oni użyszkownikami tak doskonałego sprzętu, jakim jest GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirDel Napisano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich - jestem bardzo fresh tutaj, ale na rowerze bujam już jakiś czas - jakoś tak dopiero teraz odkryłem to forum, ale podoba mi się tutaj no i zostanę jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu :grin: Podoba mi się m.in. dlatego, że jest klub użytkowników GT... ale nie tylko dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich - jestem bardzo fresh tutaj, ale na rowerze bujam już jakiś czas - jakoś tak dopiero teraz odkryłem to forum, ale podoba mi się tutaj no i zostanę jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu :grin:Podoba mi się m.in. dlatego, że jest klub użytkowników GT... ale nie tylko dlatego. No ja cię kurka ten teges, normalnie jak grzyby po deszczu :grin: Witamy z Ojcem chrzestnym Kazumim bardzo serdecznie, a ja tym serdeczniej, że ujeżdżasz taką samą maszynkę. Podziel się wrażeniami, najlepiej w dziale Testy, gdzie się produkuję na temat tego cuda jakim jest Avalanche. Oczywiście odhacz się w naszym klubiku, i pochwal się w temacie Na czym jeździcie, co dokładnie męczysz za sprzęta :grin: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam wszystkie 'odnalezione' duszyczki, tym bardziej wesoło, że niebawem roczek :-P mi stuknie! [ Dodano: 2005-06-17, 15:04 ] Równo jeden miesiąc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wozny Napisano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 siema jestem tu z 3 dni ale dopiero teraz zauwazylem ten temat witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witamy u nas ! Pozdrówko wszystkim nowym i nie nowym :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick[VS] Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Jestem tu nowy i też chcę was powitać... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Siema! jestem juz na forum od kilku tygodni ale dopiero teraz sie przywitałem! :grin: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Witamy nowych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 a ja witam wszystkich nowych i starych kolegów i koleżanki :grin: karola zawsze do usług :lol: hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Witamy nową forumowiczkę :wink: I wszystkich nowych użytkowników przy okazji :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 witam nowe buzie i zapraszam do towarzyskiej zabawy czujcie sie u nas jak u siebie w domu pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiacK Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Pozdrówko wszystkim nowym <jak ja> i nie nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam wszystkich nieznajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam wszystkich :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam na forum...co prawda pisałem już wczesniej ,ale lepiej przywitac sie tak niż wcale Widze ze tutaj mozna się dużo nauczyć ,jak jest się zielonym jak ja :mrgreen: P.S Jest na forum jeszcze ktoś z Grudziądza? :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberko Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Witam też, trzeci post a powinien niby być pierwszy ale liczę na wyrozum Mam kilka śmiesznych (prostych) pytań ale jeśli w pierwszym miesiącu nie znajdę odpowiedzi na forum to je po prostu zadam, gdzie trzeba. Jeszcze raz ukłony do ziemi (byle by nie z roweru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.