Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Coprawda już tydzień z Wami lecz bez przywitania się nie liczy - oficjalnie Witam! Jeżdżę od kilku lat, jestem z centrum polski - jakby co służę pomocą. Mam nadzieję, że moja wiedza się poszerzy a i postaram się przekazać coś od siebie dla Was :-)

Heloł

Piotrek jestem z Krakowa, jeżdżę w sumie od niedawna choć już ponad ćwiara na karku :P staram sie nie "zsiadać" z dwóch kółek przez cały rok co by milej było... bo jazda na rowerku relaksuje mnie bardziej niż znieczulające narodowe trunki :( i tak do pracy, z pracy, w nocy... tylko połowica krzyczy, że ciemno, że napadną ale co tam... dodatkowa motywacja żeby szybciej kręcić :P Przemieszczam sie na Axisie jak na razie, a w przyszłości to kto wie...

pozdrawiam (@_@)

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie mam na imie Piotr (Globus) mieszkam w Augustowie woj podlaskie , jako ze niestety zima skonczyła sie na dobre (jestem zapalonym narciarzem) postanowiłem przeczekać ciepłe miesiace w towarzystwie roweru.Jestem szczesliwym posiadaczem maszyny KTM Knoxville od wczoraj i bardzo mam nadzieje ze forum pomoze mi rozwijać mojego rowerowego konika.Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...