domeyko Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam wszystkich, pozdrawiam i udanego sezonu1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speeder Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam Forumowiczów w pierwszym poscie na forum.. Mam nadzieje wiele sie od Was dowiedzieć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassone Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich. Coprawda już tydzień z Wami lecz bez przywitania się nie liczy - oficjalnie Witam! Jeżdżę od kilku lat, jestem z centrum polski - jakby co służę pomocą. Mam nadzieję, że moja wiedza się poszerzy a i postaram się przekazać coś od siebie dla Was :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 wiec sie witam Na pierwszego posta juz za pozno ale wciaz swieze (cwierc-wieczne) mieso. tak wiec pare pomnyslow mam,wielkie luki w wiedzy i doswiadczeniu z kozami tez,wiec mam nadzieje uzyskac tu niejedna pomocna rade pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmyk Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Heloł Piotrek jestem z Krakowa, jeżdżę w sumie od niedawna choć już ponad ćwiara na karku staram sie nie "zsiadać" z dwóch kółek przez cały rok co by milej było... bo jazda na rowerku relaksuje mnie bardziej niż znieczulające narodowe trunki i tak do pracy, z pracy, w nocy... tylko połowica krzyczy, że ciemno, że napadną ale co tam... dodatkowa motywacja żeby szybciej kręcić Przemieszczam sie na Axisie jak na razie, a w przyszłości to kto wie... pozdrawiam (@_@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tylko połowica krzyczy, że ciemno, że napadną Niech też pedałuje, w charakterze obstawy . Dziędobry wszem i wobec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houston Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć! Już od kilka miesięcy czytam i czytam. Sezon się rozpoczyna więc pora wyjść z cienia Pozdrawiam, Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xalienx Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jam tu świeżak więc witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam tych starych wyjadaczy, jak i nowych "Fresh Meat" Spotkać mnie można w dzikich lasach doliny bugu konkretnie za Lublinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpergolo Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Siema jestem Kacper, mieszkam w Biłgorajui jezdze rowerem Giant Warp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globus Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie mam na imie Piotr (Globus) mieszkam w Augustowie woj podlaskie , jako ze niestety zima skonczyła sie na dobre (jestem zapalonym narciarzem) postanowiłem przeczekać ciepłe miesiace w towarzystwie roweru.Jestem szczesliwym posiadaczem maszyny KTM Knoxville od wczoraj i bardzo mam nadzieje ze forum pomoze mi rozwijać mojego rowerowego konika.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwalas Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino777 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 witać wszystkich pedałujących dino z koszalina, raz 42 tony i nie tylko a następnym razem tylko moje 97 kg i pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elguahe Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 witam wszystkich!w końcu jestem w szacownym gronie,mam nadzieję że w razie kłopotu z maszyną pomożecie radą a i ja postaram sie pomóc o ile to będzie możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dziendobry wszsytkim uzytkownikom (moj 1szy post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cukier Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich dzisiaj nabyłem mojego pierwszego fulla giant yukon fx3. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano4 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, mam nadzieję że znajdę tu w razie czego pomoc gdyż w kwesti rowerowej jestem całkowitym ignorantem(potrafię wsiąść na rower i jechać w założonym kierunku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaworro007 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam wszystkich! Nazywam się Patryk i jeżdżę rowerem Kross sign ds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian355 Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Mam na imię Adrian i mam 16 lat. Postaram się nie sprawiać problemów na tym forum. Od niedawna jędze rowerem Haro Flightline V-zero po modyfikacjach i w trakcie modyfikacji Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papulator Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A ja również się przywitać chciałem, gdyż po dwóch latach przerwy zrzucam nadmiar brzucha i wracam do roweru. Na razie będę Was raczej podglądał, może po jakimś czasie włączę się do dyskusji. Pozdrawiam Szanownych Towarzyszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tubart Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich forumowiczów, jestem w fazie zakupu roweru. zdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKing Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam wszystkich i śle pozdrowienia z Torunia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witamy nowy narybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny88 Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.