look Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Siemka, witam wszystkich a w szczególności Kingę. Niestety jestem z wa-wy i ustawka nie bardzo wchodzi w rachubę. Pozdrawiam wszystkich z tego forum, przenoszę się powoli ponieważ Light-bike umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlesh Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam. Po krótkiej przygodzie z Koną wracam do tego pięknego sportu. Na razie na etapie wyboru roweru (pomoc może znajdę na tym forum) i mam nadzieję, że wkrótce znowu uda się poszaleć na dwóch kółkach. Pozdrawiam z Tychów, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misz Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 I ja si przywitam grzecznie. Michał. Pomorzak. Z wawy aktualnie (i pewnie do końca moich dni). W stolycy najbardziej podoba mi się Puszcza Kampinoska. Suuuuper traski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreeze Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Co prawda nie posiadam roweru ale zamierzam sobie tak sprawic wiec pomyślałem że zapytam paru ludzi którzy się lepij na tym znają. Mam nadzieję że znajdę tu to czego szukam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jofa Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A ja jestem z Nowego Targu i również nowy na tym formu. Pozdrawiam syćkich,Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Siemka wszystkim Przegapiłem ten ten temat i od razu zacząłem się udzielać na forum. Mam nadzieję, że nie jest za późno by oficjalnie się ze wszystkimi przywitać i powiedzieć kilka słów o sobie. Otóż jestem z Lublina, swoje zainteresowania rowerami zacząłem rozwijać od około 2 lat. Jest to dla mnie idealny sport połączony z turystyką. Nie cierpię piłki nożnej a tak poza tym to uczę się w LO Pozdrawiam wszystkich z okolicy i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bencol Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam Wszystkich Szukam rowerku i przywiało mnie tu do Was. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho1 Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 witam wszystkich mam 40 lat kopię sobie węgiel na śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
squarem Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam Jestem Konrad mam 14 lat moja maszyna to Unibike evolution nie jeżdże profesionalnie bo średio 60km co weekend... Liczę na miłą współpracę narazię się jeszcze nie odnalazłem na forum ale myślę ze bedzie okey. ;-) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Rider Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witajcie, jestem Michał i od jakiegoś czasu przeglądam Forum. Wiele już się stąd dowiedziałem (), a mam nadzieję że dowiem się jeszcze więcej. A może kotoś skorzysta też z mojej pomocy? Zobaczymy . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bula Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam. Wpadłem do Was conieco pomóc w sprawach rowerowych i nie tylko. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shovel Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 witam:) Dorian z Tychów się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earle Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 witam wszystkich, ja również przed zakupem nowego roweru postanowiłem zaznajomić się z opinią znawców tematu, których na tym forum z całą pewnością nie brakuje pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni77 Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jako nowy użytkownik forum (zarejestrowany) mówię wszystkim - Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad1 Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam wszystkich Jestem Konrad, mieszkam w Goleniowie koło Szczecina. Na razie jeżdżę rowerem Cadex, ale za około pół roku zamierzam kupić Krossa Hexagon V6 . Dotychczas jeździłem bardziej turystycznie [wypady do Drawska Pomorskiego (Jezioro Lubieszewo), nad morze, oczywiście z sakwami, na kilka dni], ale zbieram fundusze na ww. rower i będe poznawał okolicę z innej perspektywy . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Siema! Mam na imię Rafał, mieszkam w Gorzowie i ujeżdżam rower, który kiedyś był Diamondbackiem ZetecPro. Dziś po oryginale została tylko rama, reszta to owoc mych zapędów racjonalizatorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry1600 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam wszystkich. Swoja przygode z rowerem zaczynam dopiero teraz, ale lepiej pozno niz wcale:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildduck Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 I ja postanowiłem dołączyć do waszego elitarnego forum, a wiec witajcie! Jestem z okolic Bielska-Białej. Jeżdżę po górach na góralu od paru lat. Przy czym góral to rower . Obecnie dosiadam Meridę. Meridy jest tylko rama bo rower złożylem sam w przypływie weny twórczej. Tyle o sobie. Do zobaczenia na szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam wszystkich rowerowych zapalencow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davess1 Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam, Dawid z Bialegostoku, od kilku lat czynny rowerzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mally Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam Marcin Radom/Warszawa VAGRADOM.PL ostatni raz na rowerze 8 lat temu:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam, Aleksander, nick Olecki, z okolic Warszawy, od wielu lat rowerzysta, od tego sezony CZYNNY rowerzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwijas Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 czesc jestem marcin ze Strzegomia dolnaskaskie jezdze na rowerku od roku tak sporo wiec postanowilem i tu sie zapisac moj sprzet to Kellys Scarpe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yperson Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
octane1 Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam Parę latek nie śmigalem na dwoch kołkach ale mam zamiar to nadrobić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.