Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po krótkiej przygodzie z Koną wracam do tego pięknego sportu. Na razie na etapie wyboru roweru (pomoc może znajdę na tym forum) i mam nadzieję, że wkrótce znowu uda się poszaleć na dwóch kółkach. Pozdrawiam z Tychów, Łukasz

Siemka wszystkim :D Przegapiłem ten ten temat i od razu zacząłem się udzielać na forum. Mam nadzieję, że nie jest za późno by oficjalnie się ze wszystkimi przywitać i powiedzieć kilka słów o sobie. Otóż jestem z Lublina, swoje zainteresowania rowerami zacząłem rozwijać od około 2 lat. Jest to dla mnie idealny sport połączony z turystyką. Nie cierpię piłki nożnej a tak poza tym to uczę się w LO :) Pozdrawiam wszystkich z okolicy i nie tylko

Witam

Jestem Konrad mam 14 lat moja maszyna to Unibike evolution nie jeżdże profesionalnie bo średio 60km co weekend...

Liczę na miłą współpracę narazię się jeszcze nie odnalazłem na forum ale myślę ze bedzie okey. ;-)

Pozdr.

Witam wszystkich :) Jestem Konrad, mieszkam w Goleniowie koło Szczecina. Na razie jeżdżę rowerem Cadex, ale za około pół roku zamierzam kupić Krossa Hexagon V6 :) . Dotychczas jeździłem bardziej turystycznie [wypady do Drawska Pomorskiego (Jezioro Lubieszewo), nad morze, oczywiście z sakwami, na kilka dni], ale zbieram fundusze na ww. rower i będe poznawał okolicę z innej perspektywy ;) .

Pozdrawiam.

I ja postanowiłem dołączyć do waszego elitarnego forum, a wiec witajcie! Jestem z okolic Bielska-Białej. Jeżdżę po górach na góralu od paru lat. Przy czym góral to rower ;). Obecnie dosiadam Meridę. Meridy jest tylko rama bo rower złożylem sam w przypływie weny twórczej. Tyle o sobie. Do zobaczenia na szlaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...