Arni_King Napisano 3 Czerwca 2005 Napisano 3 Czerwca 2005 witamy w naszej bajce Słoń zagra na fujarce pinokio nam zaśpiewa zatańczy koło drzewa ,tu wszytko jest możliwe .......... Czołem Bizon co Ty zrobisz, skoro już masz wszystkie żarówki popalone :?: :cool: Jak Ty to zrobiłeś :?: Pozdrówko ALL 8) PS: SORKI ZA OT
jurasek Napisano 4 Czerwca 2005 Napisano 4 Czerwca 2005 Bizon co Ty zrobisz, skoro już masz wszystkie żarówki popalone :?: to nie są popalone żarówki one są włączone a my musimy jeszcze długo szukać gdzie admin pochował wyłączniki od naszych lampeczek :lol: pozdrówko elektryczne a teraz laaaaaaaaaades aaaaaaaaaaaaand geeeeeeeeentleeeeeeeeeeemens we welcooooooooooooooom neeeeeeeeeeew senior myster freET powstaje nowy klub forumowiczów " czterdzieści lat minęło jak jeden dzień " ja też grywam w Wofenstein witam Cie serdecznie i miłej zabawy
BMX Maniak Napisano 4 Czerwca 2005 Napisano 4 Czerwca 2005 Witam, mam na imie Darek, lubię poskakać rowerem i jazde w terenie 8) Pozdro dla wszystkich forumowiczów!
Lukaszeczek Napisano 5 Czerwca 2005 Napisano 5 Czerwca 2005 Hej Bizon byku, czemu jeszcze nie śpisz? Ja akurat robię roboty porządkowe w kompie A takl w ogóle to cos mało nowych uzyszkowników... wstydzą się, czy jak :roll: :?:
Bizon Napisano 5 Czerwca 2005 Napisano 5 Czerwca 2005 Ja byłem w robocie na nocce.A że była możliwość skorzystania z net ,zrobiłem to
jurasek Napisano 5 Czerwca 2005 Napisano 5 Czerwca 2005 Ja byłem w robocie na nocce.A że była możliwość skorzystania z net ,zrobiłem to pomyłka zrobiłem to powinno być zrobiłem OT :lol:
Bizon Napisano 5 Czerwca 2005 Napisano 5 Czerwca 2005 Temat brzmi powitanie a jakby nie było zwrot "Hej" jest powitaniem
pan_Nikt Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy, wiec moze ja zaczne Panowie (i panie) pozwola, ze sie przedstawie Zdzislaw Dyrman, zasadniczo A tak na powaznie to Witam wszytkich. W sumie to juz drugi raz, ale wczesniej zrobilme to tak "przy okazji"
pan_Nikt Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 Tak naprawde to Maciek, zasadniczo , ale sie zagalopowalem z cytatami z Misia i Rejsu, i juz tak zostalo. Zreszta zawsze chcialem miec na imie Zdzich :grin:
Ecia Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 Zreszta zawsze chcialem miec na imie Zdzich To może mała zmiana ksywki: Pan_Zdzich :grin: ? Pozdrówko z sympatią :-) :-) :-) .
pan_Nikt Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 No chyba bede musial zmienic To juz nie jest moja zachcianka, bo czuje presje grupy moderujacej forum ... :niach:
kogatt Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 Kłaniam się nisko wszystkim forumowiczom, oraz łączę się ze zdzichem w sympatii do cytowanych filmów forum bardzo mi się podoba, choć mniej mojej kieszeni, bo to pod min. waszym wpływem odkryłem, że rower to byt otwarty i jest w nim mnóstwo, żeczy które można ciągle zmieniać :grin: pierwsze tego efekty już są. nowa korba LX już jedzie do mnie. Mam nadzieję. liczę na pomocne rady, bo w servisie dzisiaj zburzyli trochę mój spokój.
Ecia Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 Witamy kolejnego sympatycznego kolegę . Pozdrówko witalne :-) .
Żaba Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 No to i ja odświeżę swoje powitanie nowych w tym temacie. Witam wszystkich przybyłych od mojego ostatniego posta.
Duckbill Napisano 6 Czerwca 2005 Napisano 6 Czerwca 2005 to ja tez jak Żaba odświerze powitanie... Witam wszystkich nowych :-) Ecia Ty to chyba jakias funkcje w tym temacie powinnas dostac od modow bo widze ze dzielnie ciagle Tu zagladasz i pieknie odpowiadasz na kazde powitanie nowego uzytkownika... pozdrówko z szczuneczkiem :-)
jurasek Napisano 7 Czerwca 2005 Napisano 7 Czerwca 2005 mało ostatnio czasu , ale to nie zwalnia z obecności w gronie witalnym :lol: nie martwcie sie nowi przyjaciele jeszcze w lutym myslałem o rowerze jak o widelcu przy obiedzie :idea: teraz myśle jak z moja limuzynką przy jednym stole zasiąść to sie nazywa cykloza i jest bardzo badzo słodka :grin: a jak widze ilu moich kolesi pokupowało sobie rowery dzięki zarazie wniesionej przeze mnie do firmy to aż sie serce raduje ( szczególnie kierownika rowerowni :lol: ) tylko nie moge jeszcze ich na forum ściągnąć :sad: może zimą :?: chyba że bedą dalej na swych bikach furgać pożyjemy zobaczymy :shock: życze wielu wielu miłych chwil z nami :lol: btw skąd u mnie takie porównania :?: nie wiem :|
Arni_King Napisano 7 Czerwca 2005 Napisano 7 Czerwca 2005 A to ja też nie będę oryginalny i przywitam Wszystkich nowych i "starych" (starzem a nie wiekiem ;-)) Pozdrówko ALL 8)
BRATek Napisano 7 Czerwca 2005 Napisano 7 Czerwca 2005 Yo yo yo yo yo dla wszystkich nowych ziomali co tutaj zawitali :wink: 8) Kurna, gadam jak jakiś dres... :twisted:
Priescik Napisano 9 Czerwca 2005 Napisano 9 Czerwca 2005 hmm Witam wszystkich Jestem tu nowy Mieszkam na Zaglebiu, a studiuje w Hanysowie na UŚiu Jezdze glownie stara kolarka Olmo. Czasem wyskocze gdzies w teren na goralu (najczesciej Jura lub Beskid Slaski i Zywiecki), zalicze jakis maratonik. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.