redbull Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 witam i pozdrawiam wszystkich bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam wszystkich ponownie na forum jestem już długi czas, ale nie zaglądałem od ponad roku ale już wracam z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Krótko jeżdżę i nie bardzo jeszcze łapię wszystkie tematy rowerowe, ale widzę, że dużo można się od Was nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekol Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam! tomek z tej strony. śmigam głównie po warszawie ale też i po wrocku, a ogólnie to gdzie się da. moja maszyna: Kellys Quartz DSC' 06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztywnyjakszosowka Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 witam forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klk553 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum. Jest to dla mnie coś nowego tak duże forum ... Trudno jest mi teraz się troszkę połapać ale myśle, że dam rade Pozdrawiam Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Na pewno dasz radę Myślę że jeśli tylko będziesz chciał to szybko się odnajdziesz. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serdelski Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam! Mam na imię Hubert. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Częstochowy. Mój sprzęt na jakim jeżdżę to Kross Raven Meadow oraz stary model kolarzówki z ramą Rometa. Nie jestem jakimś tam zawodowcem, ale czasem lubię gdzieś się przejechać i dotlenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neira Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Witam serdecznie, Nina z Warszawy się kłania. Jeżdżę już od pewnego czasu, a na forum mam nadzieję znaleźć sporo ciekawych opinii i wskazówek dla bikerów. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rider21 Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam wszystkich!! może ktoś pomoże pomoze szukam informacji na temat roweru MARIN QUAKE 7.3 bo mam taki do kupienia model 2008 za prawie 8000 a cena katalogowa to 16000!!! warto wydawać tyle pieniędzy/ jestem zdania że warto ale chętnie przeczytam opinie innych bardziej obeznanych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karola Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam:) Melduje się Karola z Lublina. Śmigam głównie w okolichach Lbn. Do tej pory znałam tylko jedno forum rowerowe dzięki, któremu poznałam fajnych ludzi z którymi śmigam ale z Nowym Rokiem przyszła pora spróbowac czegos nowego więc teraz jestem i tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocha Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam! Dawid z Kolna (szeroko pojęte okolice Łomży). Co prawda zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale głównie przeglądałem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cigane Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hey...jestem z Drawska Pomorskiego, jeżdżę na góralu po szosach, ale już niedługo...właśnie finalizuję transakcję na szosówkę Gianta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Widzę że ludzie z BS tutaj są i nawet Karola z BF :D Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A witam kolegę z BF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booo Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jak wszyscy z BF to wszyscy Sebastian z Bydgoszczy, ornitolog-amator, nieuleczalny biker i wróg trenażerów oraz fanatycznego odchudzania rowerów melduje się posłusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiLbn Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdelecznie Jestem ze Stasina (przedmieścia Lublina) nazywam się Adrian Z rowerami jestem związany ładnych parę lat ale miałem przerwę ponad rok czasu a teraz powracam Tłukłem się na Merda Matts Blue Flame '01 potem Kona Fire Mountain '06 a teraz zbiera się kaska na coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam! Pewnie i tak nikt tutaj nie zagląda, ale zasady to zasady Tak więc jestem z Pobiedzisk (niedaleko Poznania), jeżdżę od 2 lat. W tym sezonie zaczynam przygodę z maratonami Mój sprzęt to Focus Revolution z małymi modyfikacjami. Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serji1991 Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam forumowiczow !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam!!! Zalogowany jestem już dość długo, jednak z braku większego pojęcia na tematy rowerowe się za bardzo nie udzielałem, mam nadzieje że to się zmieni Ale dzięki Forum złożyłem swój obecny rowerek(o którym może w innym temacie) za co dziękuje Jestem z Kalisza;p;p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Wita wszystkich Marek z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosowiec82 Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Cześć! Jestem Jacek z Dobrej (to taka miejscowość pod Szczecinem). Mam 27 lat i jeżdżę od dwóch lat na Bianchi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich forumowiczów Całkiem niedawno kupiłam rowerek no i zaczynam przygodę z rowerowaniem;] Jak na razie zaliczyłam kilka wywrotek ale nie jest źle, powiem nawet że jest wesoło. Mam nadzieje że dowiem się z tego forum wielu pożytecznych rzeczy. pozdrawiam - kotkaPsotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykruk Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich, mam na imie Maciek, 25lat, rower jest moja pasja od kilku lat. Od ponad dwoch natomiast moim konikiem stalo sie oswietlenie rowerowe, o ktorym moge rozmawiac bez konca;) Jazda po zmorku jest naprawde nowym i genialnym doznaniem. Szczegolnie jesli ma sie czym swiecic;p Chetnie poznam podobnych maniakow z Wroclawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merigold Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam wszystkich ze mnie też niby świeżynka (niby, bo 23 lata to już nie taka świeżynka;)) na wstępie dziękuje, bo forum pomogło mi bardzo w wyborze nowego roweru :] i jestem pewna, że jeszcze w niejednej kwestii pomoże :] Kinga z Łodzi (a jakby ktoś z okolic szukał rowerowego towarzystwa - to ja się zgłaszam na ochotnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.