Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam! Mam na imię Hubert. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Częstochowy. Mój sprzęt na jakim jeżdżę to Kross Raven Meadow oraz stary model kolarzówki z ramą Rometa. Nie jestem jakimś tam zawodowcem, ale czasem lubię gdzieś się przejechać i dotlenić ;)

Witam wszystkich!! może ktoś pomoże pomoze szukam informacji na temat roweru MARIN QUAKE 7.3 bo mam taki do kupienia model 2008 za prawie 8000 a cena katalogowa to 16000!!! warto wydawać tyle pieniędzy/ jestem zdania że warto ale chętnie przeczytam opinie innych bardziej obeznanych forumowiczów

Witam:)

Melduje się Karola z Lublina. Śmigam głównie w okolichach Lbn. Do tej pory znałam tylko jedno forum rowerowe dzięki, któremu poznałam fajnych ludzi z którymi śmigam ale z Nowym Rokiem przyszła pora spróbowac czegos nowego więc teraz jestem i tu.

Witam wszystkich serdelecznie :)

Jestem ze Stasina (przedmieścia Lublina) nazywam się Adrian :)

Z rowerami jestem związany ładnych parę lat ale miałem przerwę ponad rok czasu a teraz powracam :)

Tłukłem się na Merda Matts Blue Flame '01 potem Kona Fire Mountain '06 a teraz zbiera się kaska na coś nowego :D

Witam!

Pewnie i tak nikt tutaj nie zagląda, ale zasady to zasady :)

Tak więc jestem z Pobiedzisk (niedaleko Poznania), jeżdżę od 2 lat. W tym sezonie zaczynam przygodę z maratonami :)

Mój sprzęt to Focus Revolution z małymi modyfikacjami.

Pozdrower!

Witam!!!

Zalogowany jestem już dość długo, jednak z braku większego pojęcia na tematy rowerowe się za bardzo nie udzielałem, mam nadzieje że to się zmieni :D

Ale dzięki Forum złożyłem swój obecny rowerek(o którym może w innym temacie) za co dziękuje :)

Jestem z Kalisza;p;p

Pozdrawiam

Witam wszystkich forumowiczów ;)

Całkiem niedawno kupiłam rowerek no i zaczynam przygodę z rowerowaniem;] Jak na razie zaliczyłam kilka wywrotek ale nie jest źle, powiem nawet że jest wesoło.

Mam nadzieje że dowiem się z tego forum wielu pożytecznych rzeczy.

pozdrawiam - kotkaPsotka

Witam wszystkich,

mam na imie Maciek, 25lat, rower jest moja pasja od kilku lat. Od ponad dwoch natomiast moim konikiem stalo sie oswietlenie rowerowe, o ktorym moge rozmawiac bez konca;) Jazda po zmorku jest naprawde nowym i genialnym doznaniem. Szczegolnie jesli ma sie czym swiecic;p

Chetnie poznam podobnych maniakow z Wroclawia.

Witam wszystkich ;)

ze mnie też niby świeżynka (niby, bo 23 lata to już nie taka świeżynka;))

na wstępie dziękuje, bo forum pomogło mi bardzo w wyborze nowego roweru :] i jestem pewna, że jeszcze w niejednej kwestii pomoże :]

Kinga z Łodzi

(a jakby ktoś z okolic szukał rowerowego towarzystwa - to ja się zgłaszam na ochotnika:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...