Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

witam wszystkich :D zapewne zaliczam się do grupy która najpierw czytam potem się rejestruje :) pochodzę z małopolski z powiatu oświęcimskiego, na rowerku pomykam od dzieciństwa :D no i wciąż posiadam swojego pierwszego "górala", :D mam nadzieje zasięgnąć pomocnych tutaj informacji :) pozdrawiam:)

Witajcie,

Po długim okresie braku dwóch kółek nastąpił po latach gwałtowny nawrót choroby rowerowej i stałem się posiadaczem crossmaszyny B)

Jeździłem w dzieciństwie na

czterokołowcu; pierwszy czerwony rowerek – ależ była frajda :D

kolarzówce; Huragan na szytkach i z noskami :o

oraz na rowerze górskim; przysposobionym do jazdy szosowej z uwagi na ponadmiesięczną wyprawę w której uczestniczył :)

a teraz przyszła kolej na rower crossowy :P

Pozdrawiam i do przeczytania, a może spotkania na drodze :)

Witam! zapisałem sie z nudów. Mam nadzieje, ze na tyle mnie wciągnie to forum, że często będe tu zagladał. Co do mnie i mojej jazdy, to mam za sobą 3lata BMX, 2 lata na dualu (zarówno ix jak i dual to street) teraz jeżdże w cięższym enduro troche FR. Pozdrawiam

Witam.

Czytuje to, jak i konkurencyjne fora już od dłuższego czasu. Pora gdzieś się zarejestrować:)

Rower jako pasja młodzieńcza niestety odszedł na bok ode mnie jakieś 8 lat temu. Przeżyłem jednak sporo moimi maszynami, z czasów "przedemtebe":)

Teraz od jakiegoś czasu rower do mnie wraca. Nie mam jeszcze tyle czasu żeby jeździć, ale wygląda na to żę od przyszłego sezonu już ten czas się znajdzie.

Pozdrawiam wszystkich. Będę starał się czasem coś mądrego napisać:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...