pawels Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich. Czytam to forum i jest dla mnie jak biblia rowerowa.... Pozdrawiam Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrhairyguy Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witajcie wszyscy rowero-maniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 to i ja witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam forumowiczów ! Po 10 letniej przerwie wracam do tematu MTB -"stara miłośc nierdzewieje" A żeby być w temacie wypadało się tu pojawić , poczytać , popytać ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdax Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Moj pierwszy post, wypada sie wiec przywitac. A wiec Witam Wszysktich! Mam nadzieje, ze bedziecie cierpliwi i wyrozumiali dla "nowego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost74 Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank Napisano 2 Września 2008 Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Cześć, nazywam się Michał mam 14 lat i mieszkam w Lubine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 2 Września 2008 Udostępnij Napisano 2 Września 2008 i ja się w takim razie przywitam, chociaż zrobiłem to w swoim pierwszym poście pod innym tematem. nie wiedziałem że jest tu na forum oddzielny temat na przywitanie się pzdr wszystkich użytkowników i większych lub mniejszych maniaków dwóch kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 witam jestem tu nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agach Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam! Świetne forum, muszę pozaglądać we wszystkie zakamarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIJU Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam wszystkich na forum. Jakiś czas czytałem tylko posty, aż przyszedł czas, żeby się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najkon Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam wszystkich.Chociaż na rowerze jeżdżę od ponad 30-tu lat to zalogowałem się dopiero dziś.No ale lepiej późno niż wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzehoo Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No cze. Śmigam średnio 30 km dziennie, tak dla relaksu. Jak mam czas to nawet więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawianpiotrek Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 witam wszystkich super forum można sie duzo o rowerach dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaze Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam! ponieważ od dłuższego czasu czytam to forum będące źródłem wiedzy o rowerach i różnych szpejach, to się w końcu zapisałem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam wszystkich. Świetne forum i bardzo pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyku Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witam wszystkich zapewne zaliczam się do grupy która najpierw czytam potem się rejestruje pochodzę z małopolski z powiatu oświęcimskiego, na rowerku pomykam od dzieciństwa no i wciąż posiadam swojego pierwszego "górala", mam nadzieje zasięgnąć pomocnych tutaj informacji pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekQW Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam wszystkich forumowiczów rowerzystów. kopalnia wiedzy tu was Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosch Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam wszystkich!Postanowiłam sama skompletowac mój nowy sprzęt i w poszukiwaniu potrzebnych informacji trafiłam tu na wasze forum,które jest prawdziwą skarbnicą wiedzy nie tylko dla takiego laika jak ja ;-) Pozdrawiam Monika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportsterman Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witajcie, Po długim okresie braku dwóch kółek nastąpił po latach gwałtowny nawrót choroby rowerowej i stałem się posiadaczem crossmaszyny Jeździłem w dzieciństwie na czterokołowcu; pierwszy czerwony rowerek – ależ była frajda kolarzówce; Huragan na szytkach i z noskami oraz na rowerze górskim; przysposobionym do jazdy szosowej z uwagi na ponadmiesięczną wyprawę w której uczestniczył a teraz przyszła kolej na rower crossowy Pozdrawiam i do przeczytania, a może spotkania na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamileu Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wszystkich. Jak większość użytkowników zapoznawałem się z forum od pewnego czasu, ale czas na rejestrację nadszedł dopiero dziś Miłego dnia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ma4Ti Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Powitać W końcu wypadałoby się zarejestrować po w sumie niedługim czasie przeglądania forum bez konta Choroba rowerowa u mnie jest dopiero w stadium rozwojowym (chyba ) więc potrzeba czasami cennych wskazówek odnośnie sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarzyn Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam! zapisałem sie z nudów. Mam nadzieje, ze na tyle mnie wciągnie to forum, że często będe tu zagladał. Co do mnie i mojej jazdy, to mam za sobą 3lata BMX, 2 lata na dualu (zarówno ix jak i dual to street) teraz jeżdże w cięższym enduro troche FR. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeebeez Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam. Czytuje to, jak i konkurencyjne fora już od dłuższego czasu. Pora gdzieś się zarejestrować Rower jako pasja młodzieńcza niestety odszedł na bok ode mnie jakieś 8 lat temu. Przeżyłem jednak sporo moimi maszynami, z czasów "przedemtebe" Teraz od jakiegoś czasu rower do mnie wraca. Nie mam jeszcze tyle czasu żeby jeździć, ale wygląda na to żę od przyszłego sezonu już ten czas się znajdzie. Pozdrawiam wszystkich. Będę starał się czasem coś mądrego napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.