JerzyB Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Pora abym i ja dołaczył do forumowiczów ,a więc siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 świeże mięsiwo... Miło widzieć że coraz więcej dam się loguje na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 No to witajcie (szczególnie witam młodzież z Prabut mojego rodzinnego miasteczka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz3120 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Witam mam na imię Mateusz mam 17 lat, jestem z Chorzowa dopiero zaczynam moją przygodę z rowerami. Jest tu ktoś na forum z okolic Chorzowa chętnie bym pośmigał z kimś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam wszystkich rowerowo Mam nadzieje, ze sie tutaj duzo naucze od Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23pl Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam Wszystkich! Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam wszystkich Jak dotąd sama lektura forum wystarczała, ale potrzeba napisania skusiła do rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boston Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam państwa Poza tym zapraszam na pclab.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomfr Napisano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam Mam 17 lat i od małego mam doczynienia z rowerami jak każdy W większości katowałem marketowce niesety stawiająć pierwsze kroki w jeździe EX udało mi się kilka rowerów "zabić" pęknięte ramy to dla mnie nie nowość W tym roku kupiłem Sign Panicka, a pozatym składam coś powoli w garażu do trialu , pozatym interesuję się zwłasza produkcją filmów Witam i pozdawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Siemka! Witam doświadczonych user`ów a zarazem rowerzystów Pomykam od 2 latek, ale przyjemności nie mialem jeszcze na tym forum. Mam nadzieje, że to się zmieni... wraz z nowym sezonem pewnie bedzie o czym dyskutować. Urodzilem się w Gorach Sowich i myślę, że nie prędko stąd wybędę Obecnie śmigam na Fox`ie własnej roboty(fox+xt+vuelta).Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 cześć wam przygode z rowerami rozpocząłem od 1 komunii ale tak na powaznie to zabrałem sie za to od grudnia 2007 i cos tam staram sie udoskonalac swoje umiejetnosci ja i moj rowerek http://opolaki.lap.pl/K/1.jpg pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravo XC Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam was na forum, Pochodze z Dolnego Śląska -Bogatynia koło Zgorzelca. Od ponad 2 lat mieszkam i pracuje w Czechach -Plzeń. Na rowerku jezdze juz od mlodych lat pierwsze moje osiagniecie to 3 miejsce na kolarzowce (24 kołach) w 6 klasie podstawowej, potem to juz rowery gorskie. Obecnie zapisalem sie do czeskiego klubu BikeSport i ostro jezdze od roku 2006. Na forum najczestsze problemy mam z ortografią (niekontrolowane ), moze powodem jest to ze zapominam polski jezyk Duzo ciekawych zeczy juz sie dowiedzialem tutaj. Takze polecam tym co jeszcze tutaj nie zagladali pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonMaestro Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam wszystkich forumowiczów!!! Mieszkam w małej miejscowości nieopodal Krakowa;) Na rowerze jeżdże od dzieciństwa a na poważnie to od roku.W czerwcu zakupiłęm swój pierwszy,poważny,markowy rower GhOST EBS1:) Przejechałem na nim ok 1000km.Jednak sprzedałem go pod koniec października. Od listopada jeżdżę na Krossie A6 z rocznika 2007:) PzDr!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio8 Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 witam jestem z sosnowca i to moj pierwszy post mam nadzieje ze wiele sie tutaj naucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzester Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 witam wszystkich pochodze z wojewodztwa swietokrzyskiego na rowerze jezdze od mlodych lat, ale teraz dopiero zaczlem sie tym na powaznie interesowac. jestem wlasnie w trakcie zakupu roweru;] mam nadzieje ze bede w stanie wielu osobom pomoc, a takze ze wy mi pomozecie gdy bedzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch Napisano 7 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich Forumowiczów! Jestem z Poznania, na rowerze jeżdżę rekreacyjnie i dojeżdżam nim do pracy. Mój rower ma 13, może nawet 14 lat, zdecydowanie za dużą ramę i nazywa się Pacific Discovery. Przymierzam się do zakupu nowego roweru, co skłoniło mnie do przeglądania Waszych opinii na temat posiadanego sprzętu. Mam nadzieję, że wkrótce pochwale się Wam nowym nabytkiem i może coś o nim napiszę. Póki co pozdrawiam wszystkich miłośników i maniaków dwóch kółek. Moloch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mqss Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Siema Jestem właśnie po zakupie Kellysa MAGIC z 2008 roku, po okazyjnej cenie Rowerem jeździłem kiedyś na rowerze od cioci z Włoch aż mi się rozleciał Mam zamiar wrócić do aktywnej jazdy, już bardziej zaawansowanej. Myślę, że ten Kellysik mi wystarczy. Mieszkam w Olsztynie i już w lutym mam zamiar poznać pierwsze szlaki i lasy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambda Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam, jestem świeżym forumowiczem. Mam plan na rowerową eskapadę po Słowenii w okresie wakacyjnym. Gdybyście mieli jakieś wskazówki odnośnie trasy, roweru - dopiero chcę kupić trekkingowy rower do 2,5 kzl (może jakieś sugestie?) lub inne pożyteczne wskazówki, to chętnie poczytam. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasok Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam wszystkich jestem Adrian mieszkam niedaleko Krosna. pomykam od 7 lat lecz teraz zamierzam trochę bardziej poważnie sie za ten sport zabrać, śmigam Kross'em Vission ION . Niem mam kto wie jakiego sprzętu ale sobie radzę, myślę że będzie sie "układało" i wiele "wyniosę" z tego forum. POZDRO for ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 18 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Nazywam się Paweł i mieszkam w małej miejscowości koło Lublinca o nazwie Koszęcin. Na biku smigam od roku a od kilku miesiecy przeglądam te forum i postanowilem sie zarejestrować. Śmigam na kelly's quartz 06 po dużym tuningu ale zamierzam przejsc na fulla ( poison) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredy Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witajcie mam na imię Robert mieszkam w łodzi swoją przygodę z rowerami zacząłem dość dawno to jest w czasach kiedy bobo były na topie.Aktualnie śmigam na "FOCUS"-ie z pełnym LX(fajna maszynka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogromca0szos Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam, mam na imię Piotr, przez ostatnie kilka lat śmigałem na "makrokeszach", ale aktualnie mój sprzęt bardzo szybko ewoluuje. Teraz pozostaje mi tylko trening, trening i trening, bo jak to mówią: nie XTR'y napędzają rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Witam wszystkich czytających piszących i tych co kochają to samo co ja Rowerem jeżdżę od bodaj że 4 roku życia a dokładnie od momentu gdy kupiłem mój pierwszy rower za uczciwie nazbierane pieniądze które miałem niby na słodycze przeznaczać ale wyszło inaczej Do mej miłości podszedłem na poważnie jakoś kilka lat temu jak mój brat zaraził mnie. To tyle na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scratch Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 jak i ja witam wszystkich dołączyłem troszkę wcześniej ale dopiero teraz piszę tego posta gdyż zbytnio nie przeglądałem tego forum dlatego że byłem w potrzebie i to co mnie interesowało znalazłem do strzału ale teraz nie mogę go opuścić zabardzo mnie wciągnęło ja osobiście zapalony kolarz nie jestem bo moja dyscyplina to narciarstwo alpejskie ale mam sporo znajomych którzy ścigają się na rowerach i wciągneli mnie do swojego grona kolarzy choć jeżdże z nimi dla rekreacji i treningu na narty mam na imię Mateusz i pochodze z woj. małopolskiego a konkretnie z małej ale dłuuuugiej wioski która nosi nazwę Zawoja te osoby które jeżdżą w Bikemaratonie wiedzą gdzie to się znajduje gdyż organizowany tam maraton nie należy do najłatwiejszych:) (przynajmniej tak słyszałem w opiniach bo sam niestety nie brałem jeszcze udziału) Pozdrawiam wszystkich i służę pomocą jeżeli będę umiał zapraszam do Zawoii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.