Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Nazywam się Paweł i mam 14 lat (rocznik 93'). Mój wiek wcale nie oznacza, że jestem dzieckiem neo, czy coś w tym stylu. Zawsze będę starał się pomyśleć trzy razy, zanim coś napiszę. Teraz kilka słów o mojej przygodzie z rowerem - po rowerku z czterema kółkami wsiadłem na jakiś rower na kołach 16'. Potem miałem TREKA (koła 20'). Pod koniec jego żywota zacząłem się ineresować skakaniem i four crossem (około roku 2000). W roku 2002 przyszedł czas na komunię. A co się zwykle dostaje na komunię? Oczywiście rower - w moim przypadku scott g-zero junior (kółka 24'). Potem założyłem do niego oponki tiogi factory dh i śmigałem sobie na torach 4x i troszkę skakałem. W 2005 roku na 12 urodziny dostałem Kone scrap - bardzo fajny rowerek. Przed wakacjami 2007 nadarzyła się okazja na wyjazd na wycieczkę rowerową do Niemiec - więc kupiłem kelly'sa stylusa - bardzo przyjemny rowerek. Kółka 28 700x35c, więc przyjemnie się jeździ po asfalcie, ale teraz kombinuję, aby wrzucić tam jakieś wąskie slicki. Na dzień dzisiejszy w garażu stoją Kona Scrap 2005 i Kelly's Stylus 2007.

Pozdrawiam serdecznie i witam jeszcze raz,

Paweł

to ja również wykorzystam ten topic żeby się przywitać z forumowiczami ;)

Mam 24 lata i do tej pory nie interesowałem się zbytnio tematyką rowerów - mało tego - jeśli chodzi o rowery jestem kompletnym laikiem...

Myślę że na forum moja wiedza o rowerach znacznie się powiększy, bo na razie nawet sensownego pytania skonstruować nie umiem ;) Mam nadzieję że jednak jakoś tę rowerową czarną magię uda się ogarnąć i w przyszłości będę w stanie samemu dokonywać napraw mojego rumaka, korekty ustawień czy samodzielnej wymiany części. Noobek ze mnie ale co tam :P

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

No to że tak powiem, ja się witam.

Jestem z Miasta Świętej Wieży, posiadam sobie ślicznego hardtaila DC Pussy Dirt.

I od XC zdecydowanie bardziej wolę hardcore (co nie znaczy, że dyskryminuję rowerzystów mających 26'' w oponach i ramy 19:D).

Witam, mimo ze juz sie zalogowalem jakis czas temu to zapomniałem się przedstawić, a więc jestem z miasta Nidzica na mazurach, i jestem posiadaczem dwóch przeslicznych rowerkow:)) kross level A4 '07 i dual na ramie kross'a sing ds:) street wieczorem, a w dzien lasss;))

Rowniez chcialbym sie przywitac ze wszystkimi forumowiczami.

Mialem dluuuga przerwe w jezdzeniu rowerem,ale po namowie kumpla kupilem gorala i zlapalem bakcyla. Staram sie jezdzic jak najwiecej i dzieki rowerowi odkrylem kilka naprawde swietnych miejsc. Nie mowiac juz o tym, ze pomoglo mi to zrzucic pare kilogramow :D .

Jezdze na Meridzie K8 kalahari, ale z tego modelu zostala juz tylko rama ;) ,bo cala reszta zostala wymieniona.

• 2 tygodnie później...

Heh, milo mi sie zalogowac na swoim koncie jako 'blackowna'. Przesiadywalam tutaj od ponad 2 lat.. na koncie Chlopaka :huh: Dlatego chcialabym Jemu podziekowac za 'ta' wlasnie niespodzianke Mikolajkowa :) :*

No i przede wszystkim... Witajcie! Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczow B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...