pawel934 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie! Nazywam się Paweł i mam 14 lat (rocznik 93'). Mój wiek wcale nie oznacza, że jestem dzieckiem neo, czy coś w tym stylu. Zawsze będę starał się pomyśleć trzy razy, zanim coś napiszę. Teraz kilka słów o mojej przygodzie z rowerem - po rowerku z czterema kółkami wsiadłem na jakiś rower na kołach 16'. Potem miałem TREKA (koła 20'). Pod koniec jego żywota zacząłem się ineresować skakaniem i four crossem (około roku 2000). W roku 2002 przyszedł czas na komunię. A co się zwykle dostaje na komunię? Oczywiście rower - w moim przypadku scott g-zero junior (kółka 24'). Potem założyłem do niego oponki tiogi factory dh i śmigałem sobie na torach 4x i troszkę skakałem. W 2005 roku na 12 urodziny dostałem Kone scrap - bardzo fajny rowerek. Przed wakacjami 2007 nadarzyła się okazja na wyjazd na wycieczkę rowerową do Niemiec - więc kupiłem kelly'sa stylusa - bardzo przyjemny rowerek. Kółka 28 700x35c, więc przyjemnie się jeździ po asfalcie, ale teraz kombinuję, aby wrzucić tam jakieś wąskie slicki. Na dzień dzisiejszy w garażu stoją Kona Scrap 2005 i Kelly's Stylus 2007. Pozdrawiam serdecznie i witam jeszcze raz, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blavod Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 to ja również wykorzystam ten topic żeby się przywitać z forumowiczami Mam 24 lata i do tej pory nie interesowałem się zbytnio tematyką rowerów - mało tego - jeśli chodzi o rowery jestem kompletnym laikiem... Myślę że na forum moja wiedza o rowerach znacznie się powiększy, bo na razie nawet sensownego pytania skonstruować nie umiem Mam nadzieję że jednak jakoś tę rowerową czarną magię uda się ogarnąć i w przyszłości będę w stanie samemu dokonywać napraw mojego rumaka, korekty ustawień czy samodzielnej wymiany części. Noobek ze mnie ale co tam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1234 Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam i ja Pozdro szczególnie dla fanów crossówek, kół 700c no i wypraw z sakwami , ale dla reszty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik93 Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam wszystkich formuowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witamy kolejną grupę nowych użytkowników na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hes Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 w związku, iż jestem tu nowy to się witam! ---Witam Szanownych Forumowiczów bez względu na przynależność "ideową" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tina Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No to że tak powiem, ja się witam. Jestem z Miasta Świętej Wieży, posiadam sobie ślicznego hardtaila DC Pussy Dirt. I od XC zdecydowanie bardziej wolę hardcore (co nie znaczy, że dyskryminuję rowerzystów mających 26'' w oponach i ramy 19:D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witamy witamy Widać, że dziewczyny nie śpią i też nasze forum odwiedzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbike Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kłaniam się nisko wszystkim forumowiczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 My równie nisko Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Witam wszystkich i każdego z osobna. Jak widać jestem nowy. Ale to już nie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć, witamy świeże mięso :banana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba003 Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Witam, mimo ze juz sie zalogowalem jakis czas temu to zapomniałem się przedstawić, a więc jestem z miasta Nidzica na mazurach, i jestem posiadaczem dwóch przeslicznych rowerkow:)) kross level A4 '07 i dual na ramie kross'a sing ds:) street wieczorem, a w dzien lasss;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo248 Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Rowniez chcialbym sie przywitac ze wszystkimi forumowiczami. Mialem dluuuga przerwe w jezdzeniu rowerem,ale po namowie kumpla kupilem gorala i zlapalem bakcyla. Staram sie jezdzic jak najwiecej i dzieki rowerowi odkrylem kilka naprawde swietnych miejsc. Nie mowiac juz o tym, ze pomoglo mi to zrzucic pare kilogramow . Jezdze na Meridzie K8 kalahari, ale z tego modelu zostala juz tylko rama ,bo cala reszta zostala wymieniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no to witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cześć, witamy świeże mięso :banana: Dobre z tym bananem A pozatym jako że siedzę na tym forum już kawałek czasu - to mogę powiedzieć : Witam Świeżynki Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krochmal Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziendobry, czesc i czolem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzwa Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witojta, panocki... Niniejszym kolejny świeżak się przyłącza. Cosik dymu się może narobi, albo i nie, zobaczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witamy czym forum bogate Pozdrówko na dobry start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 To i ja się dołączam do pozdrowień. Z rowerów zeszli bo ich zawiało to na forum wbijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ssulka Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witajcie mości Panowie i ja sie do was dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tina Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witajcie mości Panowie I Panie:) proszę nie dykryminować Kobiet:) Witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ssulka Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Oj tak mój błąd ;p już sie poprawiam Witajcie mości Panie i Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackowna Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Heh, milo mi sie zalogowac na swoim koncie jako 'blackowna'. Przesiadywalam tutaj od ponad 2 lat.. na koncie Chlopaka Dlatego chcialabym Jemu podziekowac za 'ta' wlasnie niespodzianke Mikolajkowa :* No i przede wszystkim... Witajcie! Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Hmm chyba mam wystarczająco dużo nabitych postów żeby z czystym sumiem przywitać wszystkich nowych użytkowników, a przede wszystkim tą panienke wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.