jarredphp Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 witam, ja tez jestem nowy do nowy21: proponuje jeździć wieczorem, nie ma takiego upału a bardzo przyjemnie się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy21 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 witam cie ,jako nowy.A propo ostatniego postu ,mimo rezygnacij przysłowiowe 30 km zrobione.Zapytam jezdzi ktoś do knajpki przy wiśle,,pod rure,,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 nowy21: zapraszamy do tematu o warszawskich ustawkach w forum mazowieckim - i w ogóle do forum mazowieckiego. Pozdrówko transponującre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_x Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam szanownych Adminow, Modow, Elite, starych wyjadaczy, zawodowcow, i poczatkujacych jak ja, wybaczcie ze ominalem ta czesc i od razu przeszedlem do kosztowania wiedzy z tegoz forum, jaki u mnie brak kultury:/ a teraz do dziela i czytamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witamy i zapraszamy do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 witam wszystkich bikerow i rowerzystow i wszystkich innych "mieszkancow" tego forum znalazlem was pare dni temu i tak na razie zwiedzalem i czytalem, ale postanowilem sie w koncu zarejestrowac bo mi sie klimat tutaj podoba, szkoda tylko ze posty mozna edytowac do 10min na razie jeszcze was sobie troche poczytam, zeby mniej wiecej miec jakis ogolny przeglad co, kto, o czym, gdzie, jak pisze pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos85 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam wszystkich Jestem początkującym userem bika. Śmigam na xc w okolicach wielkopolski w wolnych chwilach. Mam nadzieje wiele sie dowiedziec z tego forum. Załorzyłem temat o pierwszych butach spd, z racji że jestem w trakcie kupowani.Zapraszam do dyskusji http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry396288 Pozdrówki dla wszystkich maciejos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gopcio Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witajcie Swoją przygodę z rowerem zacząłem rok temu kiedy to zobaczyłem rower użytkownika .PaVLo. i zapragnąłem takie coś mieć Cieńko u mnie z kasą wiec dopiero teraz złożyłem swoją maszynkę do końca To tyle Bike, bike, bike!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witamy wszystkich chlebem i wó... eee solą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kathar chciał napisać: wó...D40 . Witamy was zatem czym forum bogate Pozdrówko rymowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AertE Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No to i ja się przywitam W sumie już kilka postów napisałem, a forum przeglądam już od dawna to dopiero teraz wzięło mnie na napisanie w tym temacie.. No więc moja przygoda z rowerem zaczęła się jeszcze od starego roweru marki Flaming, pozniej był wiśniowy makro, który w gruncie rzeczy bardzo dobrze mi się sprawował, następnie był kolejny makro o którym nie chce nawet wspominać :/. Dalej zapragnełem mieć maszynę "do skakania" no i zakupiłem Ballistica i Duro lecz wtedy mi przeszło i resztę części zbierałem już do xc. Tak więc pieniądze na złożenie Ballistica do xc zbieralem blisko rok. Szybko okazało się, że jest on o wiele za mały, więc udało mi się go sprzedać i zakupiłem wspaniała Meridę Kalahari 510. Jest o niebo lepsza, lżejsza i wygodniejsza od Ballistica, jeździ się wyśmienicie. Śmigam w okolicach Gdańska, niestety często sam.. Tak więc witajcie drodzy forumowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diafora Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Taak pozdrawiam wszystkich - nowych, starych, przeszłych, przyszłych i przejechawszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejGdansk Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Hej wszystkim ! długo się zbierałem z rejestracją i stało się miło tu gościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksandra Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam Forum czytuję jakoś już od półtora roku ale dopiero teraz udało mi się zarejestrować. Pozdrawiam i do zobaczenia na górskich szlakach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeendrek Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 witam wszystkich nie spodziewałem się, że istnieje w necie tak "zaludnione" miejsce roweromaniaków pozytywnie mnie to zaskoczyło do zobaczenia na bezdrożach.... szczególnie beskidów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam wszystkich rowerowych zboczuchów! Jestem tu nowy, więc postanowiłem się przywitać :-) Mam na imię Piotrek, na tutejsze forum trafiłem parę dni temu i po ogólnym rozeznaniu doszedłem do wniosku że też się mogę trochę poudzielać. Kiedyś pisywałem już na forach rowerowych, ale tematyka oscylowała bardziej wokół FR/DH, a sam skłaniam się bardziej w stronę podjazdów aniżeli zjazdów :-) Mam nadzieję, że zdobyta tu wiedza pozwoli mi w przyszłym sezonie wystartować w jakimś maratonie na południu Polski, sam bowiem jestem z Tychów. Aktualnie pracuję w norweskim Bergen w sklepie www.sykkelsenteret.no jako mechanik, ale jakoś na jesieni wracam do Polski, mam nadzieję że przed zimą będzie jeszcze trochę czasu żeby przerobić Beskid śląski i żywiecki! Moja przygoda z rowerami na poważnie zaczęła się z Giantem Boulder z 2000, teraz przesiadłem się na Scalpela 3 z kolekcji Cannondale'a. Gdyby ktoś potrzebował informacji odnośnie rowerów i innych produktów tej firmy, chętnie służę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domino798 Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam witam Mam na imię Dominik jeżdżę XC Pozr. for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666 Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 witam, ale już spać idę, więc żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam wszystkich świeżo upieczonych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MackoS Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich bikerów, a w szczególności endurowców )) pozdr MackoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastek Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów Trafiłem tu, bo szukałem informacji na temat roweru, który właśnie jutro kupuję Więc dopiero jutro zacznie się moja prawdziwa przygoda z Tym pięknym sportem (po 3 letnich męczarniach z "makrokeszem" na którym zrobiłem zaledwie 300km ) Mam nadzieje, że forum będzie mi bardzo pomocne w zdobywaniu niezbędnych informacji i doświadczenia na temat rowerów Pozdrawiam, Plastek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhin0o Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Też jestem tu świeży witam więc wszystkich !!!! ------------------------------------------------------------------ Mam nadzieję że będzie się nam miło współpracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfiko Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Powitać Nowy,ale Stary:) Dawny RaVeK:) może ktoś pamięta?! Odzywac się Do krossowców:Rower Git nawet po 2500km:PpP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiW Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam. Mam na imię Wojtek. Mój pierwszy rower - niebieskiego Piccolo z dodatkowymi bocznymi kółkami zacząłem męczyć na początku lat 70tych . Potem to wszystko na czym można było jechać, a co zaserwowali mi rodzice (różnej maści składaki ale również coś co pewnie dzisiaj nazywałoby się citybike lub prawie cross ) w tym dwa rowery szosowe? - Huragan i Universal, a potem to już tylko trekkingi z różnymi dodatkami. Połowę lat 90tych przejechałem na trekku Swinn'a, potem rowerowa przerwa, a od początku tych wakacji jeździmy z żoną na Trans Syberianach. Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.