Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych Adminow, Modow, Elite, starych wyjadaczy, zawodowcow, i poczatkujacych jak ja, wybaczcie ze ominalem ta czesc i od razu przeszedlem do kosztowania wiedzy z tegoz forum, jaki u mnie brak kultury:/ a teraz do dziela i czytamy:)

witam wszystkich bikerow i rowerzystow :D i wszystkich innych "mieszkancow" tego forum

znalazlem was pare dni temu i tak na razie zwiedzalem i czytalem, ale postanowilem sie w koncu zarejestrowac bo mi sie klimat tutaj podoba, szkoda tylko ze posty mozna edytowac do 10min :D

na razie jeszcze was sobie troche poczytam, zeby mniej wiecej miec jakis ogolny przeglad co, kto, o czym, gdzie, jak pisze :D

pozdr

Witam wszystkich ;) Jestem początkującym userem bika.

Śmigam na xc w okolicach wielkopolski w wolnych chwilach.

Mam nadzieje wiele sie dowiedziec z tego forum.

Załorzyłem temat o pierwszych butach spd, z racji że jestem

w trakcie kupowani.Zapraszam do dyskusji ;)

http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry396288

Pozdrówki dla wszystkich :D

maciejos

Witajcie ;) Swoją przygodę z rowerem zacząłem rok temu kiedy to zobaczyłem rower użytkownika .PaVLo. i zapragnąłem takie coś mieć :D Cieńko u mnie z kasą wiec dopiero teraz złożyłem swoją maszynkę do końca :P

To tyle :) Bike, bike, bike!!! :D

No to i ja się przywitam ;) W sumie już kilka postów napisałem, a forum przeglądam już od dawna to dopiero teraz wzięło mnie na napisanie w tym temacie.. No więc moja przygoda z rowerem zaczęła się jeszcze od starego roweru marki Flaming, pozniej był wiśniowy makro, który w gruncie rzeczy bardzo dobrze mi się sprawował, następnie był kolejny makro o którym nie chce nawet wspominać :/. Dalej zapragnełem mieć maszynę "do skakania" :P no i zakupiłem Ballistica i Duro lecz wtedy mi przeszło i resztę części zbierałem już do xc. Tak więc pieniądze na złożenie Ballistica do xc zbieralem blisko rok. Szybko okazało się, że jest on o wiele za mały, więc udało mi się go sprzedać i zakupiłem wspaniała Meridę Kalahari 510. Jest o niebo lepsza, lżejsza i wygodniejsza od Ballistica, jeździ się wyśmienicie. Śmigam w okolicach Gdańska, niestety często sam..

Tak więc witajcie drodzy forumowicze :D

Witam wszystkich rowerowych zboczuchów! Jestem tu nowy, więc postanowiłem się przywitać :-)

Mam na imię Piotrek, na tutejsze forum trafiłem parę dni temu i po ogólnym rozeznaniu doszedłem do wniosku że też się mogę trochę poudzielać. Kiedyś pisywałem już na forach rowerowych, ale tematyka oscylowała bardziej wokół FR/DH, a sam skłaniam się bardziej w stronę podjazdów aniżeli zjazdów :-) Mam nadzieję, że zdobyta tu wiedza pozwoli mi w przyszłym sezonie wystartować w jakimś maratonie na południu Polski, sam bowiem jestem z Tychów.

Aktualnie pracuję w norweskim Bergen w sklepie www.sykkelsenteret.no jako mechanik, ale jakoś na jesieni wracam do Polski, mam nadzieję że przed zimą będzie jeszcze trochę czasu żeby przerobić Beskid śląski i żywiecki!

Moja przygoda z rowerami na poważnie zaczęła się z Giantem Boulder z 2000, teraz przesiadłem się na Scalpela 3 z kolekcji Cannondale'a. Gdyby ktoś potrzebował informacji odnośnie rowerów i innych produktów tej firmy, chętnie służę :-)

Witam wszystkich forumowiczów :)

Trafiłem tu, bo szukałem informacji na temat roweru, który właśnie jutro kupuję :D Więc dopiero jutro zacznie się moja prawdziwa przygoda z Tym pięknym sportem (po 3 letnich męczarniach z "makrokeszem" na którym zrobiłem zaledwie 300km :) ) :D

Mam nadzieje, że forum będzie mi bardzo pomocne w zdobywaniu niezbędnych informacji i doświadczenia na temat rowerów :)

Pozdrawiam, Plastek

Witam.

Mam na imię Wojtek.

Mój pierwszy rower - niebieskiego Piccolo z dodatkowymi bocznymi kółkami zacząłem męczyć na początku lat 70tych :).

Potem to wszystko na czym można było jechać, a co zaserwowali mi rodzice (różnej maści składaki ale również coś co pewnie dzisiaj nazywałoby się citybike lub prawie cross :P ) w tym dwa rowery szosowe? - Huragan i Universal, a potem to już tylko trekkingi z różnymi dodatkami. Połowę lat 90tych przejechałem na trekku Swinn'a, potem rowerowa przerwa, a od początku tych wakacji jeździmy z żoną na Trans Syberianach.

Pozdrawiam,

Wojtek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...