jurasek Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 w ogóle nie rozstaje z rowerem, jak do tej pory to śpię jeszcze z żoną ja juz nie :D wygnała mnie do rowerowni witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki rowerowiec Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam, jak widzę nie jeden cieszę się z miłej atmosfery forum. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję za dotychczasowąi proszę o dalszą pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana frog Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kręcę się tu od paru tygodni, a nie zauważyłem tego tematu. Oczywiście, oczywiście, przywitać się wypada. Można mnie spotkać w okolicach Krakowa (szczególnie traski na zachód) na biało-granatowej crossówce. Pozdrowienia dla wszystkich zarażonych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavarotti Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsh Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 26 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja też Cię witam i mam nadzieję że zagościsz na tym forum dlużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witamy i zapraszamy do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mika74 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 na poczatek....dziendoberek dla wszytkich:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 to i ja wszystkich witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Siema wszystkim polskim bikerom! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati15 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witam wszystkich zapalonych rowerzystów i forumowiczów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nutter Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam wszystkich am zamiar yc tutaj stalym bywalcem. Strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turfinh Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam wszystkich, z forum korzystam już od dawna jako czytelnik, a od dzisiaj także jako czynny (oby) użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sithh Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hehe, no to ten tego... Cześć Wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turystyk Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam wszystkich. Z forum jako czytelnik korzystam bardzo często, teraz będąc użytkownikiem postaram się odwiedzać je jeszcze częściej i brać czynny udział w dyskusjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xman Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witam Chciałbym się przywitać jako że jestem tu nowy Mam nadzieję, że będzie fajna zabawa na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BassHead Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, tu mówi Basshead, świeżo upieczony rowerowiec (tak to sie pisze ?). Dziś kupiłem swojego pierwszego górala. Witam więc jeszcze raz i uciekam buszować po forum. Pozdrawiam, BassHead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris92 Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich Część osób może mnie już znać Wpadłem się trochę porozglądać, mam nadzieje, że będę to czynić dosyć często Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 na początek witam wszystkich nowych forumowiczów a tu mam takie małe przesłanie dla was zanim zechcecie założyć jakiś nowy temat ;) żartuję oczywiście :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek123 Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Witam wszystkich! Jestem pod wrażeniem ilości postów i wiadomości na tym forum Mam nadzieję że dobrze się będę " bawił " na tym forum. :-) I dużo informaji się dowiem. Pozdro, Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy21 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 cześć jestem nowy21.pierwszy raz na forum.Zasuwam na rowerku 3,4 lata.jakbym miał sie gdzieś zakwalifikować jeśli chodzi o rodzaj jazdy to cross country,albo xc.Z resztą rower kupiłem do cc a prawie wszystko wymieniłem na części FR,poza ramą i przerzutkami.zrobiłem mocny cc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witamy nowego21, jako i wszystkich nowych na forum Pozdrówko na dziędobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy21 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 cześć ,ale upał ostatnie trzy dni smigałem,ale dziś chyba pass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.