Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Maja 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Jak co? Tu nie ma co pisac Dwa ładne golenie profilowane, wysuwajace sie z okrycia kąpieli olejowej :grin: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: widze że rozpoczełem zażartą dyskusje o golenie :lol: może Wiki ktoś na forum zaprosi :> no hopy do dzieła :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 kurcze fajnie tak sobie na golenie popatrzec :-) ta kapiel olejowa i wogole :-) a co do Bizona to faktycznie wyszdl zaiscie... ach te zapasy zimowe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Jak co? Tu nie ma co pisac Dwa ładne golenie profilowane, wysuwajace sie z okrycia kąpieli olejowej :grin: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: widze że rozpoczełem zażartą dyskusje o golenie :lol: może Wiki ktoś na forum zaprosi :> no hopy do dzieła :-D O nie ! :twisted: I potem mnie zatłucze przy najbliższej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Patrze w lustro i nie widze mojego brzucha eh to po prostu kiepski fotograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Maja 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 O nie ! Twisted Evil I potem mnie zatłucze przy najbliższej okazji Razz to mogłoby być ciekawe przeżycie ;-) :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 O nie ! Twisted Evil I potem mnie zatłucze przy najbliższej okazji Razz to mogłoby być ciekawe przeżycie ;-) :-D e tam zawsze można bizona wezwać to ciałem zasłoni :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 A zresztą - to w końcu ładne dziewczyny na rowerach a to forum rowerowe w końcu :mrgreen: Wiec, tutaj jeszcze Wiki w trasie do Wadowic a poniżej Agata, masonka z Katowic. A tak tak... już widze jak chcecie przyjechać na Katowicką MK :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Patrze w lustro i nie widze mojego brzucha eh to po prostu kiepski fotograf Very Happy tez tak czasami sobie to tlumacze :-P ale nie ma co... chlodno jest jeszcze to sie "macius" przydaje... a jak przyjda cieplejsze dni to i on sie wytopi na rowerku i bedzie ponoewnie miodzio sylwetka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 "Maciusia" chętnie moge komuś sprezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 spoko... ja sie nie pisze na niego :-P ale bizon wez na to z innej strony spojrz... z takim "mackiem" jak balas masz wspanialy trening silowy w czasie jazdy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dziekuje za takie trening no ale jak dobrze pójdzie to na lato bede miał kaloryfer jak u Pudziana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Co jest chłopy :!: O goleniach to jeszcze OT strawię 8) , ale o "maciusiu" Bizona styknie już , bo się ostrzeżenia posypią. :grin: :cool: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Żaba dyć to temat o nowych forumowiczach ,a jakby nie było "maciuś" jest nowy na tym forum ;-) oki cichosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 tez juz nic nie mowie :-) koniec tematu o... wiecie czym :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gozdziu Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Jestem siezy na forum, ale bardzo mi sie ono podoba! Powoli wnikam w klimat i przesiakam atmosfera rowerowej manii! Jestem z Kolobrzegu, smigam na Giant Yukon, od dwoch tygodni! Pozdrawiam serdecznie! Do uslyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam cię, Gozdziu, jako pierwsza - i uprzedzam, że twój post zostanie zapewne rychło przeniesiony do tematu [Powitania] . Pozdrówko na dzień dobry :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 tez juz nic nie mowie :-)koniec tematu o... wiecie czym :-P Coś temata przycichła, a może warto, żeby nowi użyszkownicy forum widzieli tą stronkę A swoją drogą, to się zastanawiam, bo koszulkę XC-Zone chciałem zamówić, ale to może ona tak optycznie powiększa :grin: ? A te golenie, ehhh, dobrze, że moja para goleni już śpi :lol: W każdym bądź razie zapraszamy nowych forumowiczów do przedstawienia się :-D P.S. Panowie Zarząd, a może by tak podwiesić wątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witamy Gozdziu i zapraszamy do GIANT Bicycles CLUB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jestem siezy na forum, ale bardzo mi sie ono podoba! Powoli wnikam w klimat i przesiakam atmosfera rowerowej manii! Jestem z Kolobrzegu, smigam na Giant Yukon, od dwoch tygodni! Pozdrawiam serdecznie! Do uslyszenia! no nareszcie witaj w domu :lol: , baw sie dobrze :lol: , ( w przeciwieństwie do innych masz jednego mode więcej :niach: ) [ Dodano: 2005-05-31, 08:14 ] bizon nie martw sie może założymy klub "maciusiowatych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czołem Gozdziu Licze na ten klub Jurasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agang888 Napisano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Hej! Jestem tu nowy i chętnie z wami pogadam. Na początek chciałbym dowiedzieć się nieco o waszych maszynkach. Robione przez was wyczyny bądź miejscówki do jazdy też chętnie poznam. Z góry thx. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej! Jestem tu nowy i chętnie z wami pogadam. Na początek chciałbym dowiedzieć się nieco o waszych maszynkach. Robione przez was wyczyny bądź miejscówki do jazdy też chętnie poznam. Z góry thx. 8) witamy w naszej bajce zapraszamy do naszej piaskownicy na ucho Ci powiem że jest taki fajny guzik nazywa sie "szukaj" więc jak bedziesz chciał coś napisać to najpierw go nacisnij a może sie okazać że ktoś już taki temat poruszał ( bo mode na tym kanale są okrutni) baw sie dobrze znami :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam wszystkich mniej lub bardziej nowych Temat o rowerach: http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 witamy w naszej bajce Słoń zagra na fujarce pinokio nam zaśpiewa zatańczy koło drzewa ,tu wszytko jest możliwe .......... Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 jurasek napisał/a:witamy w naszej bajce Słoń zagra na fujarce pinokio nam zaśpiewa zatańczy koło drzewa ,tu wszytko jest możliwe .......... Czołem Bizonowi sie przypomniało dzieciństwo :grin: Ale pamieć ma dobrą jak na emaryta forum :mrgreen: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.