Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Minął rok od kiedy wyciągnąłem stary rower z piwnicy i okazało się, że to wciąga, nawet bardzo :-) . Od tej pory jeżdżę po stolicy i okolicy (Anin, Marysin, Międzylesie ...). Forum przeglądam od kilku miesięcy, a do zarejestrowania skusiły mnie ustawki na jazdy po Kampinosie i wiedza techniczna Forumowiczów.

Pozdrawiam Forumowiczów,

Krzysiek

hi hi hi no tak nie świeżynka :D (już zaszufladkowana w platformie złota jesień :P ) ale świeżość na forum, gdyż tych kilka..naście dni niczym innym nazwać nie można :) przychylnych pozdrawiam serdecznie i co by nam się na rowerze darzyły same gumowe przeszkody, do zobaczenia na "drogach" rowerzyści a po przy piwie ^_^

:D

Witam wszystkich!

Od jakiegoś już czasu jestem częstym gościem na tym forum, teraz zaś - zapewne z okazji złożenia nowej maszynki - postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję że pomoże mi to rozwijać dalej swoje hobby :030:

Pozdrawiam!

witam :o

jestem nowy tutaj ,ale napeweno nie nowym ROEWROWCEM:) tym bakcyle zajechał mnie na swiom BIKU mój dobry stary ZIOMEK-PRZYJACIEL maniak dwóch kółek LUK ,czasami wydaje mi sie ze jego rower to jego brat blizniak:) nie ROSTAJE  się  znim prawie wogóle:) ALE TO  dobra CECHA!!!którą życze sobie i RESZCIE tutaj:) na pewno bede tu wpadał i dzielił sie wrażeniami z wypadów po naszych POZA krakowskich tarasach,bo po KRAKOWIE (moloch, betonowa wioska:))szkoda czasu i ZDROWIA!!! oki to na razie tyle i pozdrówka DLA LUKA :)to ON mi pokazał JAK się LATA:))))

Heh! Witaj, no nie przesadzaj że się w ogóle nie rozstaje z rowerem, jak do tej pory to śpię jeszcze z żoną:o a ostatnio rower ma konkurencję w postaci 3-kołowego pojazdu pchanego przeze mnie - a w pojeździe taki mały ktoś, robiący 80 kup na 1,5 tygodnia (niesamowite zjawisko!)).

pozdrowienia

ps. jeszcze raz - witaj na forum - dobrze żeś się zarejestrował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...