Slow Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Elo wszystkim.Jestem z Częstochowy i dopiero zaczynam zabawe z rowerkiem ale widze że to forum sporo mi w niej pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweu Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Kłaniam! Od jakiegoś czasu byłem jedynie czytelnikiem tego forum, postanowiłem w końcu sie zalogować. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! -- kelly's quartz poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matys601 Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 witam wszystkich forumowiczow:) nazywam sie mateusz i smigam na wlasnorecznie zlozonym mtb glownie w katowickich lasach:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witamy i zapraszamy do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfman Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam mam na imię Dominik mam 21 lat Przesyłam pozdowienia z malowniczej Kotliny Kłodzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weekend_warrior Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam! Minął rok od kiedy wyciągnąłem stary rower z piwnicy i okazało się, że to wciąga, nawet bardzo :-) . Od tej pory jeżdżę po stolicy i okolicy (Anin, Marysin, Międzylesie ...). Forum przeglądam od kilku miesięcy, a do zarejestrowania skusiły mnie ustawki na jazdy po Kampinosie i wiedza techniczna Forumowiczów. Pozdrawiam Forumowiczów, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati15 Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 siemanka jestem nowy zarejestrowalem sie wczoraj wieczorem jak widac i szukam nowych przyjaciol na forum. mam nadzieje ze bedziemy sie razem dobrze bawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 hi hi hi no tak nie świeżynka (już zaszufladkowana w platformie złota jesień ) ale świeżość na forum, gdyż tych kilka..naście dni niczym innym nazwać nie można przychylnych pozdrawiam serdecznie i co by nam się na rowerze darzyły same gumowe przeszkody, do zobaczenia na "drogach" rowerzyści a po przy piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 hugh to ja już lecę na te piwko "gumowe przygody" haha co koleżanka ma na myśli... :030: :twisted: Witam wszystkich serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 gumowe PRZESZKODY ... a tłumaczyć się co mam na myśli lepiej nie będę bo wyjdzie gorzej niż jest a na piwko jak najbardziej zapraszam chociaż bardziej na rowerkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seeba9 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam wszystkich! Od jakiegoś już czasu jestem częstym gościem na tym forum, teraz zaś - zapewne z okazji złożenia nowej maszynki - postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję że pomoże mi to rozwijać dalej swoje hobby :030: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witamy Seba i zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam nowych użytkowników i życzę nowych, miłych doznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_88_ Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich rowermaniaków! Mam na imię Mariusz. Śmigam sobie na szosówce w okolicach Radomia i Puław, w miarę możliwości kiedy tylko się da. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qqba Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam. Od wczoraj stałem się dumnym posiadaczem CANNONDALE F800 SL Specs w silnej pormocji . Jeżdże w okolicznych lasach Kołbieli , Otwocka i Celestynowa :030: . POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gnidzioch Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam. Mam na imię Michał, mieszkam w warszawie. Od miesiąca posiadam kellysa, smigam nim po calej warszawie, legionowie,. Jestem z Ursusa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fanatical Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witam wszystkich... : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coiler Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ja juz jestem na forum od jakiegoś czasu a jeszcze sie nie przywitałem . wiec: WITAM WSZYSTKICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kariya Jin Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witam Wszystkich . No mój kolega Mrówa 1991 zaraził mnie cyklozą no i niestety jak już wszyscy wiemy jest to nieuleczalne więc zasiliłem szeregi maniaków rowerów chyba już na stałe :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Heheh... Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz_3city Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witam Was pozdrowienia z 3miasta:) Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tabascow Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 witam jestem nowy tutaj ,ale napeweno nie nowym ROEWROWCEM:) tym bakcyle zajechał mnie na swiom BIKU mój dobry stary ZIOMEK-PRZYJACIEL maniak dwóch kółek LUK ,czasami wydaje mi sie ze jego rower to jego brat blizniak:) nie ROSTAJE się znim prawie wogóle:) ALE TO dobra CECHA!!!którą życze sobie i RESZCIE tutaj:) na pewno bede tu wpadał i dzielił sie wrażeniami z wypadów po naszych POZA krakowskich tarasach,bo po KRAKOWIE (moloch, betonowa wioska:))szkoda czasu i ZDROWIA!!! oki to na razie tyle i pozdrówka DLA LUKA :)to ON mi pokazał JAK się LATA:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukekot Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Heh! Witaj, no nie przesadzaj że się w ogóle nie rozstaje z rowerem, jak do tej pory to śpię jeszcze z żoną a ostatnio rower ma konkurencję w postaci 3-kołowego pojazdu pchanego przeze mnie - a w pojeździe taki mały ktoś, robiący 80 kup na 1,5 tygodnia (niesamowite zjawisko!)). pozdrowienia ps. jeszcze raz - witaj na forum - dobrze żeś się zarejestrował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assasinator Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 No i mojego wpisu nie może tu zabraknąć Witam stałych forumowiczów jako ten który chce wejść w wasze szeregi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.