Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Witam! Mam na imie Milosz i mam 16 lat. Mieszkam w U.S.A. i jestem zapalonym kolarzem szosowym. Jestem w klubie od kwietnia a teraz zmieniam go na inny i od przyszlego miesiaca bede jezdzil dla sklepu rowerowego ktory ma wlasna druzyne kolarska. To oznacza ze wszelkie towary jakimi dysponuje sklep beda mi sprzedawane po kosztach o wiele taniej.

Jeszcze bedac w Polsce udalo mi sie zrobic 160km w jeden dzien, w 6 godzin. W listopadzie zrobilem 400km w 4 dni ale nie bylo to najlepszym pomyslem poniewaz po jakims czasie rozbolalo mnie sciegno i nie moglem jezdzic przez tydzien :) Aktualnie jezdze Trekiem 1000 na wyscigi i treningi i Trekiem 7000 ktory sluzy mi do dojezdzania do szkoly, pracy, sklepu itp. Poza tym mam fajny stary rower miejski, meski ktory kupilem za 10$ i jest w stanie idealnym!

Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczow!

• 2 miesiące temu...

ja sie juz niby witalem, ale chyba to zaginelo :)

Mam na imie Igor mam 18 lat jestesm z Krosna :P rowerkiem smigam od malego, odkad pamietam, prawie sie z nim nie rozstaje. Do tej pory traktowalem go tylko jako moj srodek lokomocji ale ostatnio zaczal mnie pasjonowac :P moze zauwazylem w nim cos wiecej hehehe :D

mysle ze duzo sie dowiem z forum i bede mogl uzyskac pytania na jakies niewiadome :P

pozdrawiam

Witam wszystkich Forumowiczów! :confused:

Przeglądam Wasze Forum od dobrych kilku, może nawet kilkunastu miesięcy, ale nie rejestrowałem się, gdyż niemal wszyscy z Was maja porządne maszyny - a ja... sprzęt z reala:| i było mi po prostu trochę głupio. No ale co tam, chcę się czegoś więcej dowiedzieć i może w przyszłości uda mi sie zmienić na coś lepszego... :P

Serdecznie pozdrawiam <_<

To i ja się przywitam.

Jestem Tomek, mieszkam w mieścinie Laski ok 2km od Wawy ale za to 100 metrów od Kampinoskiego Parku Narodowego.

Rowerem jeżdże od zawsze ale dopiero teraz postanowiłem wziąźć to na powaznie.

Przemieszczam się Krossem Levelem A6

Pozdrawiam i do zobaczenia na szlakach :-)

Witam wszystkich

Akkurat sie zameldowalem.

Jestem Jan (30), mieszkam od 10 lat w Niemczech, Essen. Wirus rowerowy zlapal mnie przed 15 lat, kiedy moim starym Rometem przejechalem z Opola na Gore Sw. Anny. i pociagiem z powrotem.

Mam dwa Rowery Kolarzowke Giant i Touring No Name. Nastepnym projektem jest budowa roweru Ostro w stylu Oldie(czarny, dluga Rama, jak najprostszy) Kiedy umie to jezdze, najczesciej na Weekendzie.

Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie.

Yukon (To moj wymarzony cel)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...