Biera Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Następna białogłowa na forum... miło miło, zapraszamy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam, Jestem z Bydgoszczy, jeźdże (rekreacyjnie) Szosa/XC/MK :-) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 1 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam "nowych" forumowiczów. Mam nadzieję że zagościcie u nas na dłużej. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam i zycze milego przegladania. To Forum to prawdziwa skarbnica wiedzy!! Enjoy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_KrK Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Wita was najświeższe i najbardziej zielone mięso z Krakowa. Mam nadizję że dzieki wam dowiem się więcej na każdy teamtat związany z rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meewash Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam! Mam na imie Milosz i mam 16 lat. Mieszkam w U.S.A. i jestem zapalonym kolarzem szosowym. Jestem w klubie od kwietnia a teraz zmieniam go na inny i od przyszlego miesiaca bede jezdzil dla sklepu rowerowego ktory ma wlasna druzyne kolarska. To oznacza ze wszelkie towary jakimi dysponuje sklep beda mi sprzedawane po kosztach o wiele taniej. Jeszcze bedac w Polsce udalo mi sie zrobic 160km w jeden dzien, w 6 godzin. W listopadzie zrobilem 400km w 4 dni ale nie bylo to najlepszym pomyslem poniewaz po jakims czasie rozbolalo mnie sciegno i nie moglem jezdzic przez tydzien Aktualnie jezdze Trekiem 1000 na wyscigi i treningi i Trekiem 7000 ktory sluzy mi do dojezdzania do szkoly, pracy, sklepu itp. Poza tym mam fajny stary rower miejski, meski ktory kupilem za 10$ i jest w stanie idealnym! Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oki44 Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich rowerkowiczów, jestem z Kwidzyna. Bardzo fajne i profesjonalne forum, będę tu często zaglądał. _____________ http://ktr.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kolejny zielony z Krk was wita Myślę, że dzięki wam dowiem się więcej o tym wspaniałym urządzeniu-rowerq oraz o wszystkim co z nim związane Pozdro dla wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedron Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 WItam wszystkich! Po pewnej przerwie wracam na 2 kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam wszystkim! Jestem Filip z Pisza (taka dziwna miejscowość ) Mam nadziej że miło mnie przyjmiecie > Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quick Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 ja sie juz niby witalem, ale chyba to zaginelo Mam na imie Igor mam 18 lat jestesm z Krosna rowerkiem smigam od malego, odkad pamietam, prawie sie z nim nie rozstaje. Do tej pory traktowalem go tylko jako moj srodek lokomocji ale ostatnio zaczal mnie pasjonowac moze zauwazylem w nim cos wiecej hehehe mysle ze duzo sie dowiem z forum i bede mogl uzyskac pytania na jakies niewiadome pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yossarian83 Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Cześć. Mam na imię Marcin. Mam 24 lata. jestem w trakcie studiów z jednoroczną przerwą w tle . Mieszkam w Koninie, Wlkp. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focusR Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Forumowiczów! Przeglądam Wasze Forum od dobrych kilku, może nawet kilkunastu miesięcy, ale nie rejestrowałem się, gdyż niemal wszyscy z Was maja porządne maszyny - a ja... sprzęt z reala:| i było mi po prostu trochę głupio. No ale co tam, chcę się czegoś więcej dowiedzieć i może w przyszłości uda mi sie zmienić na coś lepszego... Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Jestem Krzysiek z Gliwic, chodzę do liceum i lubię sobie rekreacyjnie pobikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Pisałem tu kiedyś, miałem kupic Salamandra, ale zrezygnowałem na rzecz motocykla/skutera - to moje główne hobby Dzisiaj kupuję od kolegi Meridę Kalahari 510, wiec wróciłem na forum ) Witaaam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 To i ja się przywitam. Jestem Tomek, mieszkam w mieścinie Laski ok 2km od Wawy ale za to 100 metrów od Kampinoskiego Parku Narodowego. Rowerem jeżdże od zawsze ale dopiero teraz postanowiłem wziąźć to na powaznie. Przemieszczam się Krossem Levelem A6 Pozdrawiam i do zobaczenia na szlakach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukon Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Akkurat sie zameldowalem. Jestem Jan (30), mieszkam od 10 lat w Niemczech, Essen. Wirus rowerowy zlapal mnie przed 15 lat, kiedy moim starym Rometem przejechalem z Opola na Gore Sw. Anny. i pociagiem z powrotem. Mam dwa Rowery Kolarzowke Giant i Touring No Name. Nastepnym projektem jest budowa roweru Ostro w stylu Oldie(czarny, dluga Rama, jak najprostszy) Kiedy umie to jezdze, najczesciej na Weekendzie. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie. Yukon (To moj wymarzony cel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaderus Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam, jestem Marcin z Jaworzna i czas przyszedł żeby się zarejestrować na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam i życzę miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez18 Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Siema :surprised: nazywam się Rysiek mam 18 lat mieszkam niedaleko Przemyśla na Podkarpaciu.jeżdżę rekreacyjnie na szosie.Jest tu ktoś z Przemyśla lub okolic?? prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witamy, witamy Munez18 - taka sugestia zajrzyj na fora regionalne tam ci będzie łatwiej znaleźć kogoś z sąsiednich miejscowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam wszystkich świeżo upieczonych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To kiedy się wszyscy umawiamy na jakieś piwo, oczywiście bezalkoholowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter600 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, jestem Piotrek i na rowerze śmigam od zawsze. Forum przeglądam od pewnego czasu i najwyższy czas się na nim zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boberek Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witam serdecznie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.