Ślawus Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 witamy. widzę jakie wigry3 masz w garażu, hehe, pewnie niejedna osoba na forum by chciała takie mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duch_rogatY Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 jezdże na WIGRY 3 ale chyba to Wam nie przeszkadza ?;P roll ;p wigrY_3 RZĄDZI!!! :twisted: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bangie Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Siemanko Wszystkim!!! Nazywam się Marcin. Jazda na rowerku to najpiękniejsza rzecz, jaka przytrafiła mi się w życiu. Nic nie pobije rozkoszy pedałowania Pozdrowionka dla wszystkich bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staniolbiker Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich, na imie Mi Łukasz, jestem z Chojnic, takie małe miasto na pomorzu. na razie próbuje ogarnąć to całe forum, ale mysle, że dam sobie rade Tak szczerze to już Mi sie tu podoba Praktycznie to rower pochłonął całe moje życie, rowerem jeżdze do szkoły (3 km w jedna stronę), do sklepu (300 m) po bułki tez jadę rowerm, wolny czas spędzam na rowerze lub przy grzebaniu przy nim :surprised: Pozdrawiam bikerów z pomorza!! no i reszte oczywiście też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dawno tu nie zaglądałem, ale że przydzielono mi ten dział do moderowania - więc witam gorąco wszystkich nowych forumowiczów i z góry proszę o przestrzeganie regulaminu panującego na forum. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cześć ma na imie Adam. Mam 14 lat na roweże jeżdże od zawsze nie wiem, czy wcześniej nuczyełm się chodzić czy pedałować na 3-kołach. Trnuje kolarstwo MTB i szosawe. Właściwie to wole MTB ale w mojej okolicy nie ma klubu MTB jest tylko szosowy. Dlatego śmigam w obu dyscyplinach. W klubie nioedługo miną 2 lata. A tak to jeździłem z tatą. Moja maksymalna prędkość na szosowym rowerku to troche ponad 80km/h he he i to wcale nie z górki [adrenalina, wyścig, samochod techniczny robią swoje] a dodam, że tę prędkość osiągnełem na przełożeniu 48-15 bo większych nie moge, przepisy nie pozwalają :/. a na góralku to jakieś 65 (z górki). Maksymalny dysyans na dzień-MTB 86km szosa 121km. A mój klub nosi nazwe UKS BORANT TARNOWIA. a do sacznytych osiągnięć należy 6 miejsce w mistrzostawach makro regionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 witamy nikodema, co klubu MTB w swoim mieście nie ma mam nadzieję że się Tobie spodoba na naszym forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cześć ma na imie Adam. Mam 14 lat na roweże jeżdże od zawsze nie wiem, czy wcześniej nuczyełm się chodzić czy pedałować na 3-kołach. Trnuje kolarstwo MTB i szosawe. Właściwie to wole MTB ale w mojej okolicy nie ma klubu MTB jest tylko szosowy. Dlatego śmigam w obu dyscyplinach. W klubie nioedługo miną 2 lata. A tak to jeździłem z tatą. Moja maksymalna prędkość na szosowym rowerku to troche ponad 80km/h he he i to wcale nie z górki [adrenalina, wyścig, samochod techniczny robią swoje] a dodam, że tę prędkość osiągnełem na przełożeniu 48-15 bo większych nie moge, przepisy nie pozwalają :/. a na góralku to jakieś 65 (z górki). Maksymalny dysyans na dzień-MTB 86km szosa 121km. A mój klub nosi nazwe UKS BORANT TARNOWIA. a do sacznytych osiągnięć należy 6 miejsce w mistrzostawach makro regionu. No tak, 14 lat, trenuje kolarstwo w klubie, jeździ MTB i szosa, to na szkołę, czytanie i pisanie i naukę gramatyki i ortografii już nie ma czasu... Ehhh... ta dzisiejsza młodzież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No tak, 14 lat, trenuje kolarstwo w klubie, jeździ MTB i szosa, to na szkołę, czytanie i pisanie i naukę gramatyki i ortografii już nie ma czasu... Ehhh... ta dzisiejsza młodzież... mój kumpel w wieku 5 lat zaczął jeździć na nartach (z resztą tak jak ja), jego rodzice zapisali go do grupy zawodniczej, a gdy przyszedł czas na szkołę (naukę pisania i czytania) to on był w tym czasie na lodowcu. do tej pory składa literki przy czytaniu (a ma 20 lat), jednak jak czytałem jakieś jego wypociny to wielu błędów ortograficznych i gramatycznych nie znalazłem, więc to nie zależy od uprawiania sportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 sory, za błędy ale się spieszyłem a co do szkoły to sobie dobrze radze, w zeszłym roku miałem średnią 4.37 a w 6 klasie miałem pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 nikodem, zwłaszcza jak miałeś pasek, to powinieneś dawać przykład innym, więc pisz poprawnie, bo odciebie tego wymagamy... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dawno mnie nie było , ale z forum się żabie serce zżyło więc powitać mi wszystkich miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 @Żaba Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOKER Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No wreszcie! Wreszcie znalazłem duże forum rowerowe! :D WITAM i pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a witam wszystkich, od pewnego czasu przegladam wypowiedzi forumowiczy, bardzo mily, karbonowo/aluminiowo/stalowy klimat tutaj panuje Tyle ludzi z pasją w jednym miejscu... pięknie. Nic tylko czytać i czytać pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Nic tylko czytać i czytać pozdrowionka a pisać też, potrzeba nam agenciarek witamy w naszej bajce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dziękować już troszke popisałam obiecuje być grzeczna :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witam. od dawna sledze to forum i postanowilem dolaczyc. istna kopalnia wiedzy o rowerach, ale nie tylko. pozdrawiam wszystkich milosnikow dwoch kolek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory82 Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam wszystkich użytkowników forum. Na imie mam Grzesiek i po 3 latach przerwy wracam do jazdy na rowerku, ten sezon do udanych zaliczyć nie mogę, no ale cóż nie odrazu Rzym zbudowano. Ciężko się wraca do formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horny Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam serdecznie wszystkich rowerowo-zakręconych Już trochę pobuszowałem po forum i dopiero teraz znalazłem miejsce gdzie można ze wszystkimi przywitać się, co niniejszym z ogromną przyjemnością czynię. Na rowerku jeżdżę ho ho, albo dłużej, ale zamiłowanie do szybkiej jazdy po szosie odkryłem dopiero w tym roku. Abym mógł sprawdzić, czy aby na pewno dam radę zgięty w pałąk pedałować godzinami, zakupiłem BH L32 R1. Daję radę, a nawet pozycja pionowa, charkteryzujaca większość przedstawicieli homosapiens, wydaje mi sie teraz jakaś nienaturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciama Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 hej! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam wszystkich w naszych skromnych progach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ja moze troche pozno, ale witam (zeby nie bylo ze nie wychowanym ) Jezdze raczej w terenie, a zaczynalem...yyy... niepamietam Zaczynalem moze dawno, ale dopiero niedawno gdy zakupilem nowa furke to cykloza odrodzila sie we mnie niczym feniks z popiolow Pozdrawiam, Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scołka Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Tak mnie naszła myśl - całe szczęście że urodziłam się już po wynalezieniu koła... ...przede wszystkim - witam wszystkich rowerowych miłośników i pasjonatów Szosuję sobie już od kilku lat. Obecnie miałam sezonową przerwę :029: po której próbuje dojść - racjonalnie - do kondycyjnego ładu... ...i widzę, że znajdę tu [szeroko rozumianą] pomoc co mnie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.