Kryniu Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam wszystkich bikerów i KOBIETY też Z racji tego,że jestem pomimo zaawansowanego wieku dopiero początkującym uzytkownikiem dwóch kółek-większość życia spędziłem w samochodzie hehehe- proszę o wyrozumiałość wobec mojej "lajkonikowatości" w tematach rowerowych.Na co dzień mieszkam w Swarzędzu a rowerem bujam się po okolicznych laskach no i po poznańskiej Malcie rzecz jasna-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Hehehe korzystam z Forum od jakiegoś czasu a się nie przywitałem:)) A więc jestem Paweł z rybnika można mnie spotkać praktycznie wszędzie:P Jeżdżę sobie na BH A40STEAMV i to chyba wszystko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wszystkich, właśnie zostałem nowym adminem i mam nadzieje że współpraca z wami będzie się dobrze układała! tak wyglądam pozdrowienia dla wszystkich bikerów na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Października 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Października 2006 oj ślawus ślawus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobieta Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam serdecznie, poczytam Was nieco i o przemyśleniach doniosę... Jeżdżę jakiś czas po Zielonej Górze... moje kółka: trek 3900 - jak dla mnie cudo ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 he he nie wątpie Kobieta na Treku jak dla mnie cudo witamy w naszej bajce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobieta Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 kobieta na treku to rzadkość???? jak jest z obecnością płci przeciwnej w tej bajce, bo się jeszcze nie zorientowałam??? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 znajdziesz tu koleżanek full jedna sie kuruje po wywinięciu orła na bajku druga smiga po Beskidach /dzisiaj ma wrócic chyba/ trzecia smiga gdzies po wrocku czwarta aikido w 100licy uprawia itd , itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szimano jestem Adam mieszkam w Katowicach, jako nowy na forum mowie wszystkim czesc jezdze XC/trekking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobieta Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jest zatem i kolejna, czyli moja skromna osoba...nauczycielka jeżdżąca po Zielonej Górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Znizki dla forumowiczow? Chyba dzis po lekcjach wpadne A pozatym: witam miesko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry_pajak Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam wszystkich:) Łukasz z tej strony. Mieszkam w Zabrzu, studiuje w Gliwicach i jesli tylko moge na uczelnie dojezdzam rowerkiem. Razem z moim rowerkiem zwiedzamy rozne zakatki naszego pieknego kraju. Teraz sezon sie konczy i sil juz troche brakuje, ale za to jest czas, zeby zadbac bardziej o rowerek. Do zobaczenia na trasie:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sepi Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam ! Mam na imie Daniel, mam 20 lat, mieszkam w Siemianowicach, studiuje na AWF'ie w K-cach. BTW -przywitanie jak w grupie AA heh :wink: Jestem juz na forum jakis czas i duzo czytam, ale na ten temat natknalem sie wlasnie dzisiaj i glupio bylo przejsc kolo niego obojetnie zwlaszcza, ze zamierzam korzystac z forum :wink: Na powaznie zainteresowalem sie rowerem tego lata, w bardzo kijowym momencie zycia, byla to proba znalezienia nowego zajecia i "zabicia" czasu. Musze przyznac, ze wciagnalem sie w to bardzo szybko i kazde oszczednosci wydaje wlasnie na bike'a.. wlasciwie to jestem nawet przez niego zadłuzony u kumpla na 3 stówki, ale jest wyrozumialy Cykloza rozwija sie bardzo szybko i aktualnie zbieram na trenażer tacx sirius, zeby przez zime podgonic znajomych, ktorzy wysoko plasuja sie w maratonach. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laszlo Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam Wszystkich. Mam na imie Lukasz, mam 23 lata i jestem uzalezniony... od rowerow oczywiscie :twisted: Jezdze od czasow podstawowki, ale od niedawna dopiero na full'u. Wczesniej byl to typowy XC z wariackimi probami skakania. Teraz jest to FR/DH z domieszka XC jak ide sobie po prostu pojezdzic. Generalnie moj tok myslenia to juz jest FR. Zawsze robie wszystko na swoj sposob i kombinuje po swojemu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duch_rogatY Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hej! Szczecin wita! Forum sobie zwiedzam by zdobywać bezcenną wiedzę, a poza tym co tu dużo pisać... ROWER IS POWER!!! :twisted: Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam jestem z Karpacza wcześniej tu nie pisałem bo jakoś mi sie nie chciało mam 16 lat jeżdże na LF to Tyle moje gg 6244831 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCR85 Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam wszystkich. Mam na imię Tomasz, i mam 21 lat. Jeśli chodzi o rowery to lubię pojeździć na mojej kolarce (Giant TCR Limited). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 @homik, Pamiętam jak byłem pierwszy raz tydzień w Karpaczu na wakacjach to zastanawiałem się jak ludzie mogą tam jeździć na rowerach, jak czasem pod te górki ledwie podejść się dało Chyba za bardzo jestem do nizin przyzwyczajony:-) Ale teraz mam już trochę lepszą kondycję i z ciekawości wybrałbym się tam kiedyś jeszcze raz - tym razem z rowerem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam, nazywam się Przemek Kiesio, jestem studentem z okolic Warszawki (Skierdy). W te wakacje pożyczyłem od taty rower gdy jechałem na Kaszuby no i się zakochałem.. Teraz ciułam pieniążki i liczę na fajną okazję w grudniu/styczniu.. Mam ambitny plan aby dojeżdżać od siebie do szkoły... Zobaczymy czy się uda..=] pozdrawiam =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert1993 Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 witam jestem NOrbert jestem z Bełchatowa i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iunctim Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam wszystkich, jestem Sławek, aktualnie mieszkam w Gostyniu (pochodze z Gliwic). Ostatnio zakupiłem Kelly's Imagine i zacząłem na nim śmigać. Mam nadzieję, że będę tu często zaglądał. serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marass Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 siemanko dla wszstkich Me imie to Marek, jezdżdze na rowerku bo to najpiekniejszy i najlepszy sport na tym globie, jestem studentem Politechniki Gdanskiej, pozatym bajeruje panienki, i pochodze z malej miejscowosci pod gdanskiem. pozdro dla wszytkich takich jak ja- "nowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 witamy marass, mam nadzieję że już z nami zostaniesz na dobre :twisted: i nie będziesz stwarzał kłopotów wychowawczych pozdrawiam Ślawus P.S. swoją drogą fajny masz rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witamy flirciarza Marka (Marss) a także życzymy miłego spedzania czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 siemka wszystkim !!! jezdże na WIGRY 3 ale chyba to Wam nie przeszkadza ?;P roll ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.