Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bikerów i KOBIETY też :)

Z racji tego,że jestem pomimo zaawansowanego wieku dopiero początkującym uzytkownikiem dwóch kółek-większość życia spędziłem w samochodzie hehehe- proszę o wyrozumiałość wobec mojej "lajkonikowatości" w tematach rowerowych.Na co dzień mieszkam w Swarzędzu a rowerem bujam się po okolicznych laskach no i po poznańskiej Malcie rzecz jasna-pozdrawiam

Witam wszystkich:)

Łukasz z tej strony. Mieszkam w Zabrzu, studiuje w Gliwicach i jesli tylko moge na uczelnie dojezdzam rowerkiem. Razem z moim rowerkiem zwiedzamy rozne zakatki naszego pieknego kraju.

Teraz sezon sie konczy i sil juz troche brakuje, ale za to jest czas, zeby zadbac bardziej o rowerek.

Do zobaczenia na trasie:) Pozdrawiam

Witam ! ;)

Mam na imie Daniel, mam 20 lat, mieszkam w Siemianowicach, studiuje na AWF'ie w K-cach. BTW -przywitanie jak w grupie AA heh :wink: Jestem juz na forum jakis czas i duzo czytam, ale na ten temat natknalem sie wlasnie dzisiaj i glupio bylo przejsc kolo niego obojetnie zwlaszcza, ze zamierzam korzystac z forum :wink:

Na powaznie zainteresowalem sie rowerem tego lata, w bardzo kijowym momencie zycia, byla to proba znalezienia nowego zajecia i "zabicia" czasu. Musze przyznac, ze wciagnalem sie w to bardzo szybko i kazde oszczednosci wydaje wlasnie na bike'a.. wlasciwie to jestem nawet przez niego zadłuzony u kumpla na 3 stówki, ale jest wyrozumialy ;) Cykloza rozwija sie bardzo szybko i aktualnie zbieram na trenażer tacx sirius, zeby przez zime podgonic znajomych, ktorzy wysoko plasuja sie w maratonach.

Pozdrawiam wszystkich ;)

Witam Wszystkich.

Mam na imie Lukasz, mam 23 lata i jestem uzalezniony... od rowerow oczywiscie :twisted: Jezdze od czasow podstawowki, ale od niedawna dopiero na full'u. Wczesniej byl to typowy XC z wariackimi probami skakania. Teraz jest to FR/DH z domieszka XC jak ide sobie po prostu pojezdzic. Generalnie moj tok myslenia to juz jest FR. Zawsze robie wszystko na swoj sposob i kombinuje po swojemu.

Pozdrawiam.

@homik, Pamiętam jak byłem pierwszy raz tydzień w Karpaczu na wakacjach to zastanawiałem się jak ludzie mogą tam jeździć na rowerach, jak czasem pod te górki ledwie podejść się dało :( Chyba za bardzo jestem do nizin przyzwyczajony:-) Ale teraz mam już trochę lepszą kondycję i z ciekawości wybrałbym się tam kiedyś jeszcze raz - tym razem z rowerem :]

Witam, nazywam się Przemek Kiesio, jestem studentem z okolic Warszawki (Skierdy).

W te wakacje pożyczyłem od taty rower gdy jechałem na Kaszuby no i się zakochałem..

Teraz ciułam pieniążki i liczę na fajną okazję w grudniu/styczniu..

Mam ambitny plan aby dojeżdżać od siebie do szkoły...

Zobaczymy czy się uda..=]

pozdrawiam =]

siemanko dla wszstkich Me imie to Marek, jezdżdze na rowerku bo to najpiekniejszy i najlepszy sport na tym globie,

jestem studentem Politechniki Gdanskiej, pozatym bajeruje panienki, i pochodze z malej miejscowosci pod gdanskiem.

pozdro dla wszytkich takich jak ja- "nowych"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...