PnD Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witajcie! Jako raczkujący forumowicz witam Was wszystkich! Pochodzę z okolić Wrocławia (Oborniki Śląskie) i razem z moim kumplem Unikibie'm poznajemy rowerowy świat Mam nadzieję, że nauczę się trochę od Was. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihal Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam wszystkich Rowerkeim zainteresowalem sie jakis roke temu, i do zeszlego tygodnai jezdzielm an MTBie. Stety jakis czas temy sfixowalem i teraz pomykam na ostrym. pozdawaim wszystkich chorych na cykloze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazior Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 czołem! Jeżdzę odkąd pamiętam, zarejestrowałem się parę minut temu. Zatem witam! ..i do zobaczenia w terenie. (czasem sie udziele na forum, zadam jakies glupie pytanie...etc..normalka) hehe pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawad Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE! od dłuższego czasu obserwuje forum, ale zarejestrować się postanowiłem właśnie dziś! Ponieważ to dziś jest ten dzien, w którym po miesiącu i "troszke" oswobodziłem swą nogę z ustrojstwa jakim jest gips. ok. 14 jadę na pierwszą przejażdżkę, zobaczymy co jeszcze potrafie Tak więc WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE JESZCZE RAZ! >---------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Łódź i okolice to moje, mojej żony i dzieci tereny na wojaże rowerowe.. w zasadzie podstawą jest u nas tzw. turystyka rodzinna a więc spokojne pononywanie średniej wielkości tras.. lecz czasem wstępuje we mnie duch szleństwa i wyciskam na swoim "rumaku" nieco więcej Pozdrawiam bikerów z Łodzi i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek V Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastahq Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam wszystkich! Ja na razie jezdze w XC ale mam zamiar przerzucic sie na cos bardziej ekstremalnego Ogolnie na rowerze jezdze od 5 roku zycia Mam nadzieje ze dowiem sie od Was czegos czego jeszcze nie wiem i czegos na temat czesci (ktore lepsze). Pozdrawiam Was wszystkich i zycze milych jazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HALNY Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Hejka wszystkim po kolei , a szczególnie Eci ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Dzięki za wyróżnienie ... i przy okazji witanko dla wszystkich Pozdrówko nowej krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Sorry że tak późno ale lepiej późno niż wcale. Mieszkam w Łaziskach Górnych. Przez wakacje śmigalem po Cz-wie i Świdniku. Widziałem jest tu duzo ludzi z lublina wiec moze Świdnik znaja. Na rowerze jeżdże od przedszkola. Moj najwiekszy dystans to tylko 60 km bo profesionalista nie jestem. Jezdze bo lubie a nie zeby pobijac swoje rekordy. Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam "nowych". PnD na mazowszu to zdjątko przy nicku ma ktoś z wawy? Czym mam się sugerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk_kartman Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam witam i goraco pozdrawiam ze slonecznej Hiszpanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Buenosdías ... Ta Ta Buenos Aires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sledz Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Chciałbym przywitać się na forum, Od 2 miesięcy skończyła się kilkunastoletnia przerwa śmigania na rowerze. Teraz nie wiem jak to wytrzymałem. :twisted: Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fireball Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cześć Witam Jestem tu nowy i chciałem sie tutaj na forum ze wszystkimi przywitać mam mongoose fireballa to mój pierwszy rower ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lapa Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A co tam, też się przywitam Kraków - ojczyzna mtb (hehe) , wita i serdecznie zaprasza. Pozdrowionka dla wszystkich :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilo90 Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witajcie!! Jestem z Chełma i jezdze w roznych odmianach kolarstwa górskieg (od MTB, przez Freeride i DJ aż po street). Jeśli jesteś z Chełma to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorj Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam wszystkich serdecznie Szukałem miejsca na przywitanko ale nie znalazłem więc robię to tu Ze swojej strony postaram się pomagać ile sił, forum czytam jakieś dwa miesiące i jeszcze mi trochę zejdzie Pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 gregorj przeniosłem Twoje powitanie do powitalnika u góry strony masz <<szukaj>> wpisz <<powitanie >> i otrzymasz link do powitalnika witam wszystkich bikerów i zycze dużo miłych chwil spedzonych w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorj Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 gregorj przeniosłem Twoje powitanie do powitalnika u góry strony masz <<szukaj>> wpisz <<powitanie >> i otrzymasz link do powitalnika witam wszystkich bikerów i zycze dużo miłych chwil spedzonych w naszym gronie Ups , o ja ślepy :029: sorki. Ale przyznam że działacie błyskawicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Author roadbiker Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam. Na forum wpadłem można powiedzieć przypadkiem i bardzo mi się spodobało gdyż jestem bardzo zainteresowany rowerami którymi zaraził mnie, podobnie jak fotografią lustrzaną mój wujek. O swojego Authora bardzo dbam( co miesiąc łańcuch i przerzutki, co pół roku lub częściej łożyska) Od czasu do czasu uprawiam też kolarstwo górskie lecz mój sprzęt w tym zakresie ogranicza się do wysłużonego MTB aimportowanego z włoch jakieś 12 lat temu ale o niego również dbam gdy tylko nie dobprowadza mnie do szału. Preferuję szybką i agresywną jazdę po asfalcie i ubitym szutrze ale staram się nie wywoływać zbyt dużego ryzyka. Od 4 lat nie miałem wypadku. Niestety w chwili gdy piszę ten post moja molibdenowa maszyna leży rozłożona na kawałki i czeka na odjazd do serwisu z powodu uszkodzenia jej przez moejgo drugiego wujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam forumowiczow Bielsko sie klania i pozdrawia swoja droga zapraszam, gory niedaleko, mozna poszalec Pozdro, Shad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvador Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 powitac forumowiczki i forumowiczow. przypadkiem sie zaplatalem i chyba czas jakis tutaj zostane pozdr sal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam całe forum, Poznań się kłania:] Czytam już forum od dluższego czasu, w końcu udało mi się jakos zarejestrować Lekkiego świra na punkcie roweru dostałem dopiero w te wakacje, tak więc co jakiś czas pewnie coś tu napiszę pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalG Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witajcie! Michał z Kutna się kłania. Moja przygoda z rowerem zaczęła się w dzieciństwie - potem 20 lat przerwy i znowu powraca - od 2 tygodni jestem włascicielem (i użytkownikiem oczywiście) Authora Basica 2006. Póki co jestem kompletnym lajkonikiem w sprawach rowerowych dlatego raczej będę czytaczem... ale od czasu do czasu coś nasmaruję od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.