Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!!!

Witam Wszystkich,

Czytam forum od paru dni i postanowiłem, że nadszedł czas, aby wreszcie założyć sobie konto...

Widze, że coraz więcej osób z Krakowa... Naklejajcie naklejki "forumowe" to może spotkamy sie na jakichś trasach... Sam mam z przodu i z tyłu :blink:

Pozdrawiam, Marcin

siemanko starzy rowerowi devianci :]

zowię się Vincent "Bosqi Enrique, Analny Kowboj El Ruhatero Sztuczny Czarny Wklęsły Penis" Vega vel. Zwyrolus Deviantus Pojehbuus itd itp etc I W Ogóle...

wiosnuff u mnie 23 naliczyli, choć chyba zbyt poważnym jegomościem jeszcze nie jestem :>

na rowerze jeździłem jeszcze w brzusiu mamy, moznaby powiedzieć jestem cudownym dzieckiem dwóch pedałów :) po wielu latach intensywnych treningów udało mi się już opanować wsiadanie na rower oraz efektownie upadać/zderzać/rozbijać...

no ale ekstemalna jazda na trzykołówym rowerku to tylko jedna z tysiąca moich pasji :)

wasze forum przeglądam od dawna jako, że łatwo się uzależniam od wszystkiego a akurat przy necie spędzam 10 godzin dziennie za dużo to dotychczas wolałem się nie rejestrować :]

no ale w końcu nadejszła wielkopomnaja chwila i postanowiłem się w końcu trochę poudzielać na forum :> przykro mi, że będziecie musieli znosić moją obecność, ale życie nie zawsze jest piękne i kolorowe ;]

pozdro i obyśmy się nigdy nie spotkali na ścieżce rowerowej (szkoda waszych kości :))

Witam!

Nazywam sie Ignacy, ale mówią na mnie "igol" albo "igi", jestem z warszawy a moja maszynka to Author Basic z amorkiem (w drodze :blink:) RST Gila T6 (miało być coś lepszego, ale w poniedzaiłek padł mi amor (Capa T6) i musiałem sobei cos na szybko kupić, bo miesiąca (tyle trwa naprawa gwarancyjna) bez roweru nie wytrzymam :rolleyes:

znów mi sie kolejność poprzestawiała i witam się dopiero teraz

pozdrawiam wszystkich na kółkach dwóch i nie tylko

tricykliści tez tu zagladają?

chętnie dołącze do tego grona, niestety nie mam czasu na budowe tricykla -> smigam na dwóch kółkach z przyjemnością ogromną :002:

Witam.

Cyklozą (jak to tu się mówi) zaraziłem się w kwietniu, wcześniej jeździłem ale nic nadzwyczajnego.

Na froum trafiłem przypadkowo, link z google podczas szperaia w necie i już zostałem.

Oprócz roweru moją pasją jest latanie, niestety na kompie bo nie stać mnie na wyrobienie licencji pilota :(

Po wyczerpującym "pedałowaniu" polecam IL 2 Sturmovik dla relaksu :)

Witam.Na forum już dawno trafiłem,ale dopiero teraz się zarejestrowałem.Lepiej póżno niż wcale :) Na rowerze

śmigam bardzej profi odkąd za namową kumpla zamieniłem krossa z makrokeszu na Meride,od tego czasu minelo jakieś 1,5 roku. Od 3 lat bardziej lub mniej regularnie biegam. Tak swoimi slowami: kocham spędząć aktywnie czas. To by było na tyle.

pozdrowienia dla forumowej braci!

Właśnie się zarejestrowałem i wypadałoby się przywitać ... a więc ...

Witam wszystkich Forumowiczów !

Pochodze i mieszkam w małej miejscowości pod Poznaniem .

Jeżdżę dopiero 4-ty rok i moje przebiegi oscylują w granicach 3000-4000 km.

Lubię dłuższe wyjazdy i im mniej asfaltu , tym lepiej :)

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje , że się tu zahacze na dłużej... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...