Sihaja Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam Mam na imię Ewa, mieszkam w Krakowie. Rower? Żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam Na rowerze jeżdże od 5 lat, forum przeglądam od tygodnia Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Mol Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Również i ja witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witamy Swoją drogą ładnie krakusów przybyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luksan Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starowka3 Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Siemka!!! Witam Wszystkich, Czytam forum od paru dni i postanowiłem, że nadszedł czas, aby wreszcie założyć sobie konto... Widze, że coraz więcej osób z Krakowa... Naklejajcie naklejki "forumowe" to może spotkamy sie na jakichś trasach... Sam mam z przodu i z tyłu Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał__best Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hej wszystkim !!!!!!!wydaje mi sie że ta strona stanie sie jedną z moich ulubionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazdzioch123 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 elo elo pozdrowionka ode mnie i od mojego krossika hexagona v4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam z Białegostoku, Dużo jeżdze po polsce samochodem wiec może rower zabierać ze sobą Bardzo powoli otwierają się strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ecia masz wypaśny avator. Hehee naprawde tak wyglądasz? Pewnie, mam ten avatar w dowodzie . Witam was, ludziska i maszynki, po wakacjach, czyli na kolejnym zakręcie życia Pozdrówko serpentynowate . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent Vega Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 siemanko starzy rowerowi devianci :] zowię się Vincent "Bosqi Enrique, Analny Kowboj El Ruhatero Sztuczny Czarny Wklęsły Penis" Vega vel. Zwyrolus Deviantus Pojehbuus itd itp etc I W Ogóle... wiosnuff u mnie 23 naliczyli, choć chyba zbyt poważnym jegomościem jeszcze nie jestem :> na rowerze jeździłem jeszcze w brzusiu mamy, moznaby powiedzieć jestem cudownym dzieckiem dwóch pedałów po wielu latach intensywnych treningów udało mi się już opanować wsiadanie na rower oraz efektownie upadać/zderzać/rozbijać... no ale ekstemalna jazda na trzykołówym rowerku to tylko jedna z tysiąca moich pasji wasze forum przeglądam od dawna jako, że łatwo się uzależniam od wszystkiego a akurat przy necie spędzam 10 godzin dziennie za dużo to dotychczas wolałem się nie rejestrować :] no ale w końcu nadejszła wielkopomnaja chwila i postanowiłem się w końcu trochę poudzielać na forum :> przykro mi, że będziecie musieli znosić moją obecność, ale życie nie zawsze jest piękne i kolorowe ;] pozdro i obyśmy się nigdy nie spotkali na ścieżce rowerowej (szkoda waszych kości ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_igi Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam! Nazywam sie Ignacy, ale mówią na mnie "igol" albo "igi", jestem z warszawy a moja maszynka to Author Basic z amorkiem (w drodze ) RST Gila T6 (miało być coś lepszego, ale w poniedzaiłek padł mi amor (Capa T6) i musiałem sobei cos na szybko kupić, bo miesiąca (tyle trwa naprawa gwarancyjna) bez roweru nie wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacor Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich na forum goszcze od paru dni i mam nadzieje że będzie to trwalo długoooooo. Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikq Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wszystkich Forum przegladam juz od jakiegoś czasu, niedawno założyłem konto ale dopiero teraz pisze pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebok_mg Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 zapomniałbym :025: Witam wszytskich forowerowiczów:) kłania się cyklista od dziecka z rejonów bielska (doniegdyś i tarnowa (odniedawna:) rower- jaki bozia dała (czyli ostatnio byłem grzeczny, bo mam nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonk Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 znów mi sie kolejność poprzestawiała i witam się dopiero teraz pozdrawiam wszystkich na kółkach dwóch i nie tylko tricykliści tez tu zagladają? chętnie dołącze do tego grona, niestety nie mam czasu na budowe tricykla -> smigam na dwóch kółkach z przyjemnością ogromną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Dzień doberek! Witam wszystkich. Bardzo fajne forum. I przede wszystkim widze, że ludziska są ok (kilku znam z innego forum). :030: Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsx Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hej Jestem z okolic Zamościa(Roztocze) Pozdrawiam wszytkich sedecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witejcie u nos, jak zwykł mawiać Masztalski ! A Przeora faktycznie cuś jakby kojarzę ... Pozdrówko na nowych śmieciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A Przeora faktycznie cuś jakby kojarzę ... rafaello :mrgreen:Avatar fajny jest, ale też mi się skojarzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nie, ja kolegę kojarzę z nicka ... Choć fakt, że avatar może budzić dwuznaczne skojarzenia ... Pozdrówko rehabilitujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wszystkich. Forum przeglądam od około 3 tygodni. Jestem z Wrocławia. Rower i żużel to moje pasje. Sparta Wrocław 4ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam. Cyklozą (jak to tu się mówi) zaraziłem się w kwietniu, wcześniej jeździłem ale nic nadzwyczajnego. Na froum trafiłem przypadkowo, link z google podczas szperaia w necie i już zostałem. Oprócz roweru moją pasją jest latanie, niestety na kompie bo nie stać mnie na wyrobienie licencji pilota Po wyczerpującym "pedałowaniu" polecam IL 2 Sturmovik dla relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas87 Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam.Na forum już dawno trafiłem,ale dopiero teraz się zarejestrowałem.Lepiej póżno niż wcale Na rowerze śmigam bardzej profi odkąd za namową kumpla zamieniłem krossa z makrokeszu na Meride,od tego czasu minelo jakieś 1,5 roku. Od 3 lat bardziej lub mniej regularnie biegam. Tak swoimi slowami: kocham spędząć aktywnie czas. To by było na tyle. pozdrowienia dla forumowej braci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duck Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Właśnie się zarejestrowałem i wypadałoby się przywitać ... a więc ... Witam wszystkich Forumowiczów ! Pochodze i mieszkam w małej miejscowości pod Poznaniem . Jeżdżę dopiero 4-ty rok i moje przebiegi oscylują w granicach 3000-4000 km. Lubię dłuższe wyjazdy i im mniej asfaltu , tym lepiej Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje , że się tu zahacze na dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.