alex13 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 No to się witam!!! Mam 13 lat i mam na imię Alek. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich - mieszkam w Wałbrzychu, mam 16 lat i jeżdze na starym TREK"u.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muffy Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barrrtekk Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witojcie ! jestem ze szczecina kto chce poszalec ze mna na swym bajku to zapraszam na terany puszczy bukowej jak cos pisać na gg : 2216857 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jestem tutaj od wczoraj więc WITAM całą załoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 siema ALL :!!: pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badi_90 Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Siemano. Jestem tu nowy. Ale widze że nie ja sam z Tarnowskich Gór. Zakupiłem nowego bika. To i zaczołem w wolnych chwilach śmigać po forach. Widzimy się w tematach. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek816 Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem rower może słaby ale jak dla mnie na razie wystarcza (Grand) Jeżdżę rekreacyjnie najczęściej z 2-letnią córką. Córka oczywiście jedzie w foteliku. Na rowerze spędzam mniej czasu niż bym chciał ale co zrobić - ogólny brak czasu. Pozdrawiam wszystkich. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogo Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzien dobry, witam, pozdrawiam. Jako fresh meat jeszcze zgłębiam zasady panujące na forum. Jest wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDriver Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Mam nadzieje, że wspomoge was choć troche, a wy wspomożecie mnie znacząco ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuNx Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Powitać, skoro temat istnieje to wypada się wpisać i krzyknąć dzień dobry panie/panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rincon Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witam wszystkich jako nowy forumowicz mam nadzeje ze bedzie sie nam dobrze wspołpracowało :wink: pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo_ Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 to i ja się przywitam, choć już jakiś czas temu sie registerowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich maniaków rowerowch . Pozdrawiam Ecie Ecia masz wypaśny avator. Hehee naprawde tak wyglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 To ja też się przywitam, jak już dałem się we znaki tematem o kradzieży roweru... Hejka wszyscy. Myślę, że już niejednego z Was spotkałem w Warszawie, no ale wiadomo - jest długa i szeroka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzypu Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam, jak dla mnie świetne forum, już mi pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiX Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krutki14 Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 siema witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 28 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendrek Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam !!! Mam nadzieję że dowiem się tu wiele i że bedzie fajnie:D POZDRO Mendrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 shimano... e... tzn siemano witam wszystkich, dopiero sie zarejestrowalam, chociaz cykloze mam juz od dluzszego czasu. w tym roku na razie tylko 2000 km na bajku, ale mam nadzieje zrobic duzo wiecej w przyszlym pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukchar Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Yoł,jestem z torunia mam 16 lat,lubie szybko jezdzic rowerem i wykonywac na nim rózne tricki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Powitanie rodem z dzieciakow z klasą Witam! PS. Kiedy się kończy "Fresh meat"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedronca v4 Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ślązoczka wita forumowiczów żeby było śmieszniej nie umiejąca płynnie godać w gwarze śl. Więc jak pisałam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 PS. Kiedy się kończy "Fresh meat"? Tak na moje oko to wygląda tak: Fresh meat ----------------> 0-49 ----------> Amator --------------------> 50-99 ---------> * Pro -------------------------> 100-199 ------> ** Maniak ---------------------> 200-749 ------> *** Stały bywalec -------------> 750-1499 -----> **** Master ---------------------> 1500-2999----> ***** Stary wyjadacz -----------> 3000-???? ----> ****** Emeryt --------------------> ????-????? ----> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.