Daffidek Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Elo wszystkim w szczegolnosci Moderatorom widze ze fajne macie to forum i duzo mozna sie tu dowiedziec A za takie powitanie Moderow to powinienem dostac status VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ja też się przywitam, dziwne, że dopiero teraz ten wątek zauważyłem. Miłej jazdy wszystkim życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumas Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam ! Jestem średnio zaawansowanym bikerem ale na forum jestem nowicjuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosq3 Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam Forum jest świetne, dzięki niemu wybrałem sobie rowerek i ciągle dowiaduje się czegoś nowego =d pozdrawiam q=] ps. Jeśli ktoś chce zagrać w q3 to pisać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzialo7 Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam wszystkich! Trafiłem na to forum bo wreszcie zacząłem doceniać swój rower :D Pozdro 4 all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoplait Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam wszystkich serdecznie :-) Jestem nowym użytkownikiem i - jak na razie - kompletnie zielonym, jeśli chodzi o kwestie związane z rowerami. Wiem tylko, że mają dwa kółka, wiem, że mają kierownicę, wiem, że warto mieć światełka, wiem, że jeżdżą... i wiem, że muszę jeden mieć! Moja przygoda z jednośladem rozpoczęła się w okolicach pierwszej Komunii, gdy to otrzymałem w prezencie rowerek ważący więcej, niż ja sam, radziecki "Bocian"... o ile się nie mylę, żeliwny. O przerzutkach czy hamulcach ręcznych mogłem jedynie pomarzyć. Zresztą, podarek ów był chyba podyktowany faktem, iż byłem raczej nadpobudliwym dzieciakiem, a bliscy chcieli poprzez ten torturowerek nieco utemperować mój charakter... Tym bardziej się zdziwili, gdy po krótkim czasie go... sprzedałem. I to ze sporym zyskiem! :-) Ta historyjka jednak zniechęciła mnie do rowerów na tyle, że przez kolejne dwadzieścia lat nawet o nich nie myślałem... aż do teraz. W poniedziałek mam zamiar dokonać zakupu, pewnie Hexagona; na początek wydaje mi się być najbardziej odpowiedni. Pozdrawiam i przepraszam za długi post! Jarek P.S. Forum robi wrażenie... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVeK Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 To i ja przywitam L-WO RULEZZZ !! Ziomki z L-WO PISAĆ PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOM3k Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam !! Więc i ja się przywitam . Forum - kopalnia wiedzy , naprawde świetne . Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bixs Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam wszystkich! Forum jest bardzo dobre - szczególnie dla osób, które tak jak ja, nie mają czasu na wycieczki po sklepach rowerowych /jak również koniecznej wiedzy/ Forumowicze bardzo mi już pomogli / dobór łańcucha/ i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś skorzystam z Waszej wiedzy. Moderatorom gratuluje i dziękuje za możliwość korzystania z tak perfekcyjnego przedsięwzięcia Miłej i bezpiecznej jazdy wszystkim pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witam wszystkich zycze milych chwil spedzonych przy czytaniu forum :!!: tysia a pod jaka nazwa wczesniej pisalas posty :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahmmed Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam Forum bardzo fajne, na pewno pomoże mi przy wielu rzeczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Na mnie tez przyszedl czas :wink: Witam serdecznie... Mój wybór padł na Scotta Scale 70, już jutro albo pojutrze... mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Pozdrawiam wszystkich nowych i nie forumowiczów Sporo nas przybyło od marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TARPON Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam no coś o sobie mam GF tarponka i planuje zmienic wszystko oprócz ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otter Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich! Pierwszą styczność z rowerem miałem... nie pamiętam kiedy to było ale dosyć wcześnie od wspaniałęgo niebieskiego 4 kołowca A że sie denerwowałem jako szkrab to ojciec odkręcił mi zbędne kółka pomocnicze i w taki to piękny sposób zaliczyłem pierwszą glebę w swojej karierze Później ojciec kupił sobie górala i nawet jak dobrze nie dosięgałem stopami do pedałów to jeździłem na nim, najpierw pod ramą, później na ramie Na komunię dostałem swojego górala który służył mi kilka lat i którego sprzedałem. I tak po 5 letniej przerwie... powracam! Mam nadzieję, że nie zanudziłem Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piroman Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich! So, moja przygoda z rowerem jako czymś poza maszynkądo jeżdzeni do sklepu zaczęła sięw momencie gdzy jakieś 4 lata temu kupilem Meride na 800 zł, po czym stwierdziłem że przyda się lepszy :022: Włoczę się głownie po okolicy Krakowa, gdzie studiuję, ew. będzina i północnej części Jury, gdzie czasem jeszcze mieszkam, np. teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Cześć, czołem. Szczecin kłania się nisko pozdro 4 all:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphy Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No to ja rowniez sie przywitam. Rowerzysta chodnikowy z doswiadczeniem 5-6 letnim, wczesniej za dzieciaka zdeklarowany fan rowerowy. Mozna mnie spotkac w Poznaniu, Kiekrzu i Napachaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomsoN Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 bajker z wawy wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carits Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 To ja też się przywitam. żeby nie było, że się nie próbuję zaaklimatyzować na forum. Witam niniejszym wszystkich. <po cichu liczę na jakże przydatną opcje wyszukiwania zarejestrowanych użytkowników celem wyrwania któregoś z nich na szosę, bo do tej pory cięzko raczej wyszukać ludzi chętnych+milych+z okolicy. niestety.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustav Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wszystkich czytam jakis czas, najwyza pora zaczac aktywnie uczestniczyc latamy codzeinnie ekipa na xc po gorach podbeskidzia , nierzadko dosyc amibitnie na zjazdach, niestety mimo duszy DH portfel mam tylko sredni XC, informatyka dzienne pozatym bawie na swiatowym poziomie w symulator Richard Burns Rally pozdo all oprocz tego prowadze rowerowego bloga, choc aktualnie mam przestoj, zapraszam http://xc-log.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam jestem tu nowy. Zaczełm jezdzi po 4 latach nie obecnoscie na szosie i w terenie przez własna głupote (nie siedziałem w pace hehe), ale zajawka na rower jest we mnie od zawsze. Teraz zaczym nabijac kilometry a przyszłym sezonie zaczym w maratonach smigac. Pozdrowienia z Jeleniej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simNS Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam! Właśnie się zarejestrowałem na tym forum i myslę że znajde tu odpowiedzi na jakże oczywiste pytania dotyczonce rowerów bo jak na razie to uprawiałem samoukę, która małe efekty przyniosła i więcej porażek niż zwycięst. Pierwszy raz jestem na waszym forum i stronce i od razu zrobiło się bardzo pozytywnie tudzież postanowiłem się zarejestrować czego efektem jest mój pierwszy post. Sprzętu nie mam za dobrego(mówie tu że nie firmowego jakiegoś z wyższej półki) ale za to mocnego i w miare funduszu mojego ulepszanego, ale mysle że juz niedługo dorobie się jakiegoś sensownego sprzętu i będe szalał jako extremalny biker POZDRO 4 ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cage Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Też się przywitam, a co. Nawrócona na rower przez dwóch zapalonych kumpli. Znaczy niekoniecznie nawrócona, ale przekonana do tego, że stary po tych xlatach używania już się do niczego nie nadaje. I mieli racje. Teraz mnie wciągnęło. I juz jakieś 700 km na h4 za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witanko - rąsia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.