karolyfer Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Nie zamaco :lol: Bizon brałeś coś :wink: ostatnie twoje posty takie jakieś jakby ci sie palce plątały
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Nie zamaco.Na jakiem kole jechałeś do Wadowic :?: chyba nie na tamdemie ;-) Nie :twisted: Srebrny Giant ale na pewno nie kojarzysz bo nie tylko jak miałem srebrnego Gianta Masz tutaj jestem z bike'm : http://www.mk.kom.pl/modules/zdjecia_2/wad...adowice_028.jpg A tu z Krispem przed domem JP II : http://www.mk.kom.pl/modules/zdjecia_2/wad...adowice_121.jpg A teraz zagadka dla wszystkich pt. "Znajdź Bizona" na fotce poniżej
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Maja 2005 Mod Team Napisano 5 Maja 2005 hehe bizona to ja widze ale koleś w czerwonym chyba nic poza nogami nie widzi :-D
Tooreck Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Bizon to ten z dwoma rowerami ?? zapasowy wziął na wycieczke ;-)
Ecia Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Jeden rowerek na jedną nóżkę, drugi rowerek na drugą nóżkę :lol: ! Pozdrówko podwójne :-) :-) ...
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 hehe bizona to ja widze ale koleś w czerwonym chyba nic poza nogami nie widzi :-D Stary ty wiesz jak sie fajnie za tą laską jechało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tzn. o brak oporów powietrza mi chodzi... ;-) :twisted:
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Ten czerwony kolarz to KAROL No no kto by sie spodziewał całą droge nie mogłem go znaleźć ,teraz wiem " ....... ach te nogi......." Och karol ;-) heheh Bratek Ciebie kojarze Ps na fotce wyszłem jak wiperz -bez komentarza
Żaba Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 No właśnie , mnie to nurtuje , to sadełko jeszcze zimowe , czy wiosenna opuchlizna głodowa. :grin: :cool: :grin:
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Powiem krótko wyszedłem jak pasibrzuch ,masakra :cry:
Karol Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 echh Wy na 200zdjęciach z Wadowic na pięciu jestem i akurat trafić na takie :lol: prosze o zedytowanie tamtego posta :twisted: Zresztą wyraźnie widać że oglądam golenie.. amora poprowadzicie styczną i akurat tak trafi ;-)
marx Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 ej ja tez jestem nowy xDprzywita mnie ktos? jestem marek pozdrawiam gdansk:D Witamy na forum :-D Otomin pozdrawia Gdańsk Musimy sie kiedyś na rower ustawić 8) jakos 3 dni temu dzieki mojej orientacji w terenie zwiedzilem caly otomin przez przypadek;)
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Zresztą wyraźnie widać że oglądam golenie.. amora poprowadzicie styczną i akurat tak trafi ;-) Kurde stary, to źle zrobiłeś :twisted: Na amora se można zawsze popatrzeć W kwietniu z nią na MK z Bytomia jechałem, oczywiście za nią a nie przed nią :mrgreen: Ale teraz już Wiki nie miała takich spodenek tylko dzwony długie... :sad: Ale cicho już bo albo ona tutaj wejdzie i mnie ochrzani za obgadywanie albo dostane opieprz od jakiegoś moda za odbieganie od tematu... :twisted: Już sie zadamawiam tu Moge se kogoś powitać ? 8)
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 echh Wy na 200zdjęciach z Wadowic na pięciu jestem i akurat trafić na takie :lol: prosze o zedytowanie tamtego posta :twisted: Zresztą wyraźnie widać że oglądam golenie.. amora poprowadzicie styczną i akurat tak trafi ;-) Karol winny się zawsze tłumaczy Jakie golenie to się nazywa nogi
Karol Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 No wiesz tyle ich było że nie umie sie połapać :grin: ale koniec glupot, to nie o tym temat
thomash Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Karol dobrze że patrzyłeś się na nogi tej pani, a nie na nogi Bizona, bo wtedy bym pomyślał że cos jest nie tak :lol:
skrzynia Napisano 5 Maja 2005 Autor Napisano 5 Maja 2005 Zresztą wyraźnie widać że oglądam golenie.. amora poprowadzicie styczną i akurat tak trafi ;-) :lol: :lol: :lol: Joke :lol: :wink: :wink:
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Słowo "pchałeś" może troche dziwnie zabrzmieć dla niewtajemniczonych ale co tam... ja ją pchałem, Krisp, "Pirat" ( nie znam jego ksywki ale miał koszulke taką ) i jeszcze ktoś tam. A teraz wtajemniczenie dla niewtajemniczonych - dziewczyny nie wyrabiały tempa na trasie i trzeba je było "pchać" pod górke. Tzn. jeden z prawej, drugi z lewej, ręce na jej plecy, zaprzeć sie w SPD i jedziemy do góy One se tam lajtowo wjeżdżały a nam odpadały nogi - fajny trening P.S. I po cholere ja tą fote wrzuciłem... :twisted:
Ecia Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Powiem krótko wyszedłem jak pasibrzuch ,masakra :cry: Nie przejmuj się, Bizon - to niewątpliwie wiosenna radość tak cię rozpiera :wink: ... Pozdrówko majowe :-) :-) :-) !
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Ecie dzieki za słowa otuchy Karol i co powiesz o tych goleniach hahahahahah
Karol Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Jak co? Tu nie ma co pisac Dwa ładne golenie profilowane, wysuwajace sie z okrycia kąpieli olejowej
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Napisano 5 Maja 2005 Jak co? Tu nie ma co pisac Dwa ładne golenie profilowane, wysuwajace sie z okrycia kąpieli olejowej Tak łądne ładne zwłaszcza gdy okrycie bardzo skąpe heheheh
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.