witt2 Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 pozowienia dla wszystkich co od niedawna sa tutaj od witt2 lub od witka jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halidar Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam, witam... i o zdrowie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erOl Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Siemka wszystkim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dees Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam wszystkich, Jestem rowerowy lamer i mam nadzieję że sporo tu się nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jako, ze pierwszy post powinien byc powitaniem wiec dopalniam obowiazku... Jakis czas troche z wami poczytam i popisze... Moze miniemy sie gdzies na sciezce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3nk3v Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Siemaszko wszystkim i do zobaczenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Od jakiegoś czasu przeglądałem to forum, dziś postanowiłem się zarejestrować - witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 a ja trafiłem na to forum przez forumowicza zygi a dokładniej przez temat "makrokesz(...)" potem skróciłem link i tak zacząłem czytać to forum aż w koncu postanowiłem się zarejestrować. siema 4all ziomki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyess Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Sieam też jestem nowy POZDRO FOR ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bucho Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Threekey Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 witam wszystkich wpadłem na to forum przypadkowo, czytajac temat związany z moim rowerem a po chwili zauwazylem ze jest to forum faktycznie godne zarejestrowania sie wiec to uczynilem =] Do wspolnego porowerowania( a chyba jest tu kilka osob z rzeszowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoBeNH27 Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam wszystkich mniej lub bardziej chorych na cyklozę SieMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6969 Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 moj pierwszy post :eek: pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Wypada się przywitać, więc to czynię: Michał, z miasta Łodzi. Do wczoraj szalałem na marketowym sprzęcie niemiłosiernie ciężkim, ale sprawnym i niezawodnym (przez trzy lata żadnej awarii i uszkodzeń) z osprzętem Shimano SIS. Wczoraj przesiadłem się na UNIBIKE EVOLUTION. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Howling Mad Murdock Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatafm Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 witam jestem nowa.. ciekawe to forum jak i wszyscy tak i jak lubie smigac na rowerze moze jest ktos z tychow?? mozna by bylo zebrac grupe i sobie pojedzic weekendami tu tam i siam .. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Cześć Wam, fajne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 witam! no ja tez jestm nowy i juz mi sie tu podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wszystkich. Wkońcu się zarejstrowałem Mam nadzieje, że dzięki opiniom z tego forum dowiem się co wsadzić do mojego roweru, albo jaki nowy rower kupić :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam Was nowi forumowicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UriahHeep Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 a to ja też się przywitam:) dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 dzieńdoberek, zaglądam na to forum od dłuższego czasu, ale dopiero teraz doszedłem... do zarejestrowania się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobi83 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja tez witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 witam serdecznie wszystkich forumowiczów szkoda ze dopiero teraz sie witam ale lepiej pozno niz wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.