Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem z gdyni, czytam to forum od dluzszego czasu i niewatpliwie z przyjemnoscia, lecz nadszedl czas aby upozadkowac ten nieformalny zwiazek stad rejestracja :blush:

dosiadam Treka 6500, pracuje w branzy IT i hmmm.... moze reszta wyjdzie po drodze :)

Pozdrawiam wszystkich z pieknego miasta Gdynia.

Michal

Witam wszystkich!

Mam na imię Karol. Mieszkam w Świdnicy (okolice Wałbrzycha).

Uwielbiam śmigać po leśnych ścieżkach.

Zawodowo pracuje jako fotograf :) ale oczywiście w wolnych chwilach staram się łykać kilometry na rowerze.

Pozdrawiam

Witam,

po dlugoletniej przerwie wracam do roweru, jestem z Podbeskidzia choc aktualnie mieszkam w Katowicach.

Forum czytuje od jakiegos czasu, wiec przyszla pora na ujawnienie sie.

Pozdrowienia dla wszystkich cyklistow. :)

Tomek

Hej, ja też świeżutkie mięsko jestem, niedługo (jutro lub pojutrze) zacznę pomykać na nowiutkim krossie level a6. Uwielbiam szybką jazdę po wąskich leśnych ścieżkach, choć nie znam się na rowerach, ale może dzięki wam to się zmieni.

Witam

Ja również chcę się dołączyć do powitań, których TU jest wiele i są bardzo serdeczne. Więc witam wszystkich forumowiczów, witam jeżdżących i niejeżdżących witam laików i fachowców wysokiej klasy, witam panie i panów witam całą elitę rowerowego świata witam wszystkich razem i każdego z osobna i życzę wam i sobie dalszej miłej i rodzinnej atmosfery na tym forum a moderatorom świętej cierpliwości (do mnie), życzę dużo sukcesów i dalszej miłej współpracy, dziękuję za okazaną pomoc (jest dla mnie laika nieoceniona).

Pozdrawiam wszystkich serdecznie adiplus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...