master87 Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam, nazywam się Kamil i jestem z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowiec Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam wszystkich zapaleńców rowerowych Mam na imie Tomek i jestem z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plaut Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Hej Nazywam sie Adam jestem z Rudy Śląskiej. Obecnie śmigam na takiej hybrydzie rama weltur, osprzet Shimano. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam wszystkich, chociaż nie jestuem tu całkiem nowy, dopiero dzisiaj zarejestrowałem się. Powiem coś węcej, kiedy będę maił coś więcej do powiedzenia. Pewnie wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILOMAN Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Cześć jestem tu nowy i dziś dostałem fireballa i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
picasso_b Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam i Pozdrawiam wszystkich bikeromaniaków !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzyn Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam Jestem z gdyni, czytam to forum od dluzszego czasu i niewatpliwie z przyjemnoscia, lecz nadszedl czas aby upozadkowac ten nieformalny zwiazek stad rejestracja dosiadam Treka 6500, pracuje w branzy IT i hmmm.... moze reszta wyjdzie po drodze Pozdrawiam wszystkich z pieknego miasta Gdynia. Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich! Mam na imię Karol. Mieszkam w Świdnicy (okolice Wałbrzycha). Uwielbiam śmigać po leśnych ścieżkach. Zawodowo pracuje jako fotograf ale oczywiście w wolnych chwilach staram się łykać kilometry na rowerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kratela Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich! Forum czytałem od dawna, teraz postanowiłem się dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozbi Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam Witam jestem nowym forumowiczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam wszystkich forumowiczów!Karkonosze się kłaniają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stn Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam, po dlugoletniej przerwie wracam do roweru, jestem z Podbeskidzia choc aktualnie mieszkam w Katowicach. Forum czytuje od jakiegos czasu, wiec przyszla pora na ujawnienie sie. Pozdrowienia dla wszystkich cyklistow. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jestem Riqar z Olsztyna, na forum jestem od niedawna, więcej czystam niż sie udzialem gdyż moje doświadczenie jest skromne lubie XC to chyba wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam Was młodzi forumowicze. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witamy witamy bikergonia tak czesto witasz naszych nowych przyjaciół jak hostessa forum pozdrówko powitalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Hej, ja też świeżutkie mięsko jestem, niedługo (jutro lub pojutrze) zacznę pomykać na nowiutkim krossie level a6. Uwielbiam szybką jazdę po wąskich leśnych ścieżkach, choć nie znam się na rowerach, ale może dzięki wam to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiplus Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam Ja również chcę się dołączyć do powitań, których TU jest wiele i są bardzo serdeczne. Więc witam wszystkich forumowiczów, witam jeżdżących i niejeżdżących witam laików i fachowców wysokiej klasy, witam panie i panów witam całą elitę rowerowego świata witam wszystkich razem i każdego z osobna i życzę wam i sobie dalszej miłej i rodzinnej atmosfery na tym forum a moderatorom świętej cierpliwości (do mnie), życzę dużo sukcesów i dalszej miłej współpracy, dziękuję za okazaną pomoc (jest dla mnie laika nieoceniona). Pozdrawiam wszystkich serdecznie adiplus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubiiDubii Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ja również witam Wszystkich bardzo serdecznie i mam nadzieje że miło będzie pogaworzyć na wiadomy nam temat, pozdrawiam HubiiDubii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Siema wszystkim :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczów Mam nadzieję, że rodzinna atmosfera Was tu zatrzyma na dłużej (i oby na zawsze :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca1971 Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dzisiaj się wreście zalogowałem . Dlatego chciałem się grzecznie przywitać ze wszystkimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Witam i ja Jestem z Poznania, a forum wygrzebalem z przepastnych czelusci Google poszukujac porad odnosnie konserwacji i dbania o przedni amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.