kamiloo2 Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Więc czas się przywitać Witajcie forumowicze:] Wstąpiłem do tego forum w celu pozyskania wiedzy na temat rowerów jak również podzielić się z Wami moimi przeżyciami i doświadczeniem ze sprzętem. Nazywam się Kamil ... Mieszkam w Pile. Aktualnie jestem na etapie składania roweru. Bazą jest rama Author traction 19" Pozdrawiam wszyskich i dziękuję za dobre rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L_ka Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 miłej zabawy dziewczęta i chłopaki witamy w krainie bajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jurasek,zauważyłeś,że coraz więcej lasek się pojawia na forum? Dziewczyny!nie jest nas wiele, Może w końcu pokażemy facetom co potrafimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Jurasek,zauważyłeś,że coraz więcej lasek się pojawia na forum? ... znów klopot z żoną .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emti Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Witam forumowiczów, moderatorów i wszystkich gości Początkujący na - Kross Hexagon v4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Witam:) forum bardzo spoko, znalazlem kilka ale to jest the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam wszystkich (starych i nowych) użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artro219 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam Na imie mam Artur i mieszkam w stolicy Gór Świętokrzyskich. Mam 41 lat i na nowo odkryłem urok śmigania po górkach a tych w okolicy Kielc jest masa. W tym roku nabyłem noy pojazd a mianowicie Giant Terrago, wczesniej miałem Moongosa Annapurna PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeMonkey Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Yo! Niedawno sie zalogowalem tutaj, co zauwazylem to masa watkow i ciezko mi jest sie polapac co i gdzie bo do innego forum jestem przyzwyczajony; ale lepiej wiecej niz mniej Mam Kellys'a Oxygena z tego roku z paroma zmienionymi rzeczami, no i co... smigam po Bydgoszczy i okolicach Pozdrawiam wszystkich bikerow i bikerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Artur Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam. Wprawdzie dzisiaj dopiero wpadłem na ten temacik, ale nie zaszkodzi się przywitać po czasie. Witam maniaków i cwaniaków, początkujących i starych wyjadaczy, zwykłych i nie zwykłych po prostu witam Moje terytorium to Wrocław, ostatnio podbijam Lubin na mojej rybci . Skończy się sesja będę podbijał najbliższe góry. Niech mi tylko ktoś wejdzie pod koła Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master_exe Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów!! Na forum trafiłem stosunkowo niedawno, ale już pierwsze wrażenie było pozytywne. Szybko mogłem odnaleźć potrzebne mi informacje. Mieszkam w Kielcach, na rowerze smigam od zawsze :wink: Już niedługo wakację, będę miał więcej czasu na zdobywanie okolicznych wzgórz i leśnych ścieżek (a jest ich tu sporo, oj jest! ) Poza tym planuję zakup nowego roweru, ale to już nie ten temat... Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ja to jestem cham i prostak siedze tu od roku, a sie jeszcze nie przywitalem ;] W I TA M ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max89 Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć, Fajne forum, spory materiał do przejrzenia . Jestem z Warszawy, można mnie spotkać głównie w lesie kabackim (mieszkam po drugiej stronie) i Powsinie. Od roku jeżdżę na Kelly'sie Quartz. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrgorgo Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam wszystkich ;-) mimo że tą stronę znam już od dawno dopiero wczoraj postanowiłem się zarejestrować ;-). Forum jest Cool ;-), coś o mnie ?? wiek: 27 ksywka: mrgorgo skąd: Jelenia Góra ;-) To by było tyle ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam wszystkich cyklotyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AND1 Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Siema siema ja tez jestem nowy. Mam na Imie Bartek i interesuje sie rowerami i wiem o rowerach troche i mam nadzieje ze ste tutaj duzo nowych zeczy naucze. PZDR for ALL :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 witam AND1 ,mojego imiennika a zarazem posiadacza Kellysa P.S Powiem Ci po cichu ,że większość mojej wiedzy rowerowej pochodzi właśnie stąd i z innych stronek rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1988 Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 siemano wszystkim -jestem z miasta wejherowa to zaraz blisko koło Gdyni -pozdro dla wszystkich mozna mnie spotkać na zasuwce po całym 3mieście aha i moje imię to Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ave! Mięczak z wrocławia kupił rower 2 dni temu to się wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 No, to witamy Pozdrówko serdeczne . PS. Mięczaki to fajne zwierzaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nush Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam wszystkich bikeoholików Ciekawe forum. Janusz, 18 lat, Tarnów. A rowerami interesuje się od niepamiętam kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1988 Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 do mnie to było heavy_puchatek? ja nie jestem z wroclawia ....roweru tez nie kupowalem dwa dni temu :)pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Kokos1988, on to pisał o sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.