Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Więc czas się przywitać :D

Witajcie forumowicze:]

Wstąpiłem do tego forum w celu pozyskania wiedzy na temat rowerów jak również podzielić się z Wami moimi przeżyciami i doświadczeniem ze sprzętem.

Nazywam się Kamil ... Mieszkam w Pile.

Aktualnie jestem na etapie składania roweru. Bazą jest rama Author traction 19"

Pozdrawiam wszyskich i dziękuję za dobre rady.

Witam

Na imie mam Artur i mieszkam w stolicy Gór Świętokrzyskich.

Mam 41 lat i na nowo odkryłem urok śmigania po górkach a tych w okolicy Kielc jest masa. W tym roku nabyłem noy pojazd a mianowicie Giant Terrago, wczesniej miałem Moongosa Annapurna PRO

Yo!

Niedawno sie zalogowalem tutaj, co zauwazylem to masa watkow i ciezko mi jest sie polapac co i gdzie bo do innego forum jestem przyzwyczajony; ale lepiej wiecej niz mniej ;)

Mam Kellys'a Oxygena z tego roku z paroma zmienionymi rzeczami, no i co... smigam po Bydgoszczy i okolicach :P

Pozdrawiam wszystkich bikerow i bikerki :)

Witam.

Wprawdzie dzisiaj dopiero wpadłem na ten temacik, ale nie zaszkodzi się przywitać po czasie.

Witam maniaków i cwaniaków, początkujących i starych wyjadaczy, zwykłych i nie zwykłych po prostu witam :)

Moje terytorium to Wrocław, ostatnio podbijam Lubin na mojej rybci <_< . Skończy się sesja będę podbijał najbliższe góry.

Niech mi tylko ktoś wejdzie pod koła :P

Pozdro.

Serdecznie witam wszystkich forumowiczów!! :)

Na forum trafiłem stosunkowo niedawno, ale już pierwsze wrażenie było pozytywne. Szybko mogłem odnaleźć potrzebne mi informacje.

Mieszkam w Kielcach, na rowerze smigam od zawsze :wink:

Już niedługo wakację, będę miał więcej czasu na zdobywanie okolicznych wzgórz i leśnych ścieżek (a jest ich tu sporo, oj jest! :) )

Poza tym planuję zakup nowego roweru, ale to już nie ten temat...

Pozdrawiam!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...