Chivu Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A i ja witam się serdecznie ze wszystkimi Stary już jestem, zrzędliwy - sam najczęściej ganiam :wink: Chivu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathe Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cześć, Poczytałem to forum i zdecydowałem się zarejestrować. Jestem Mateusz, na rowerku miejskim jeżdżę codziennie do szkoły i gdzie indziej, w weekendy zaś śmigam po lesie na MTB. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że uda mi się wnieść coś konstruktywnego do tego forum w miarę moich możliwości. m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam ! Jestem Tomek mam 14 lat i jestem z Gniezna. Mój rower to lekko przerowiony/przerabiany zwykły góral Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 No to ja tez sie przywitam :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Siema jestem nowy na tym forum pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmix Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam wszystkich klubowiczów, na wstepie chciałem sie przedstawic nazywam sie Michał mam 24 lata i lubie smigac na rowerku, własnie w dniu dzisiejszym stałem sie posiadaczem ramy marki BIRIA "BIRIA RS RACING" żółta. Jako ze nie miałem doswiadczenia z ta firma (wczesniejszy rowerek ROMET GIEWONT rocznik 94 niestety zaczeła pekac rama ) chciałbym dowiedziec sie na temat wytrzymałości tych ram, czy wytrzyma tyle co stara, smigam rekreacyjnie po lasach i polach i troszki po miescie zadnych tam extremalnych maratonow czy jakiegos skakania. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 po co temat załozywyłeś nowy, jest temat, w którym mozna siew przywitac, i jest temat pt. Biria Club, tam spytaj to na pewno sie czegos dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Przenieście ten temat bo tylko zaśmieca dział kluby rowerowe. koszmix poczytaj sobie Przydatne Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam (wszystkich) we właściwym temacie . Pozdrówko na starcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam nowych userów i proszę tylko o stosowanie się do zasad panujących na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustelnik Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Mój 2 post Witam wszystkich! Kilka dni temu dałem mojego górala do naprawy i kosztowało mnie to 141 zł Ale teraz już mam w nim prawie wszystko ok. Myśle, że na tym forum dużo się naucze. Jak samemu naprawić rower, jak o niego dbać itp. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimfazzie Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam wszystkich fanów jazdy rowerowej :mrgreen: Jak każdy tutaj lubię sobie pośmigać na rowerku i chciałem się przywitać w gronie forumowiczów Można mnie spotkać głównie we Wrocławiu, jeżdżę na rowerku Raven Steppen, jak na razie po "cywilnemu". Bardzo ciekawe forum, sporo wskazówek, ciekawostek, chyba zostanę rezydentem. Do zobaczenia na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam Mój sprzęcik: Kelly's Salamander, jeżdże głównie XC. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meva Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam ja również jeżdżę XC a mój sprzęcik może nie jest najlepszy ale i tak go uwielbiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witajcie MarcinXC sprzęt nie jest najważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solti Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wszystkich!!! Niedawno po dłuższej przerwie znowóż zacząłem jeździć :wink: Nie mogę zrozumieć, jak mogłem tak długo wytrzymac bez roweru No ale wróciłem na dobrą drogę. Jeżdżę kupionym półtora miesiąca temu rowerkiem crossowym. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulek666 Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ja również chciałem wszystkich powitać. Jako że ostatnio stałem sie posiadaczem nowego roweru odwiedzanie tego forum na pewno będzie wsprzyjać mi i jemu hihi. Pozdrawiam wszystkich z pięknych Bieszczad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czArny_777 Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Wszyscy sie witaja No to ja również jako "nowy" pozdrawiam wszystkich. Swoja drogą jestem z Myszkowa (35 km na poludnie od czestochowy) jet ktos z okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 siema wszystkim :!!: milego postowania :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Przywitam się i ja choć jetem z Wami dość długo. Pozdrower dla "starych" i "nowych" forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hun[T]e^r Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam Wszystkich i pozdrawiam. Witajcieeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzk Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja także witam wszystkich na forum zarejestrowałem sie dosyć dawno, ale tylko czytałem niż się udzielałem rowerek mam na ramie Krossa (tej z allegro za 230 ) i jeżdżę głównie XC pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to ja także witam wszystkich na forum zarejestrowałem sie dosyć dawno, ale tylko czytałem niż się udzielałem rowerek mam na ramie Krossa (tej z allegro za 230 ) i jeżdżę głównie XC pozdrawiam Czytać i nie pisać ? Ja bym tak nie mogła. Ale oczywiście gorąco Cię witam. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lynks Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich, Mam na imię Piotr, mieszkam w Łodzi, studiuje na PŁ (Automatyka i Robotyka) i od 6-ciu lat eksploatuje rowerek Magnum 200s. Od jakieś czasu noszę się z zamiarem wymiany lub modernizacji sprzętu i liczę na Waszą pomoc przy podejmowaniu decyzji. Pozdrawiam serdecznie Lynks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.