Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Poczytałem to forum i zdecydowałem się zarejestrować.

Jestem Mateusz, na rowerku miejskim jeżdżę codziennie do szkoły i gdzie indziej, w weekendy zaś śmigam po lesie na MTB.

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że uda mi się wnieść coś konstruktywnego do tego forum w miarę moich możliwości.

m

Witam wszystkich klubowiczów, na wstepie chciałem sie przedstawic nazywam sie Michał mam 24 lata i lubie smigac na rowerku, własnie w dniu dzisiejszym stałem sie posiadaczem ramy marki BIRIA "BIRIA RS RACING" żółta. Jako ze nie miałem doswiadczenia z ta firma (wczesniejszy rowerek ROMET GIEWONT rocznik 94 niestety zaczeła pekac rama :) ) chciałbym dowiedziec sie na temat wytrzymałości tych ram, czy wytrzyma tyle co stara, smigam rekreacyjnie po lasach i polach i troszki po miescie zadnych tam extremalnych maratonow czy jakiegos skakania.

pozdro.

Mój 2 post :) Witam wszystkich! Kilka dni temu dałem mojego górala do naprawy i kosztowało mnie to 141 zł :D Ale teraz już mam w nim prawie wszystko ok. Myśle, że na tym forum dużo się naucze. Jak samemu naprawić rower, jak o niego dbać itp.

Pozdro!

Witam wszystkich fanów jazdy rowerowej :mrgreen:

Jak każdy tutaj lubię sobie pośmigać na rowerku i chciałem się przywitać w gronie forumowiczów :D Można mnie spotkać głównie we Wrocławiu, jeżdżę na rowerku Raven Steppen, jak na razie po "cywilnemu".

Bardzo ciekawe forum, sporo wskazówek, ciekawostek, chyba zostanę rezydentem.

Do zobaczenia na szlaku :)

Witam wszystkich!!! Niedawno po dłuższej przerwie znowóż zacząłem jeździć :wink: Nie mogę zrozumieć, jak mogłem tak długo wytrzymac bez roweru ;) No ale wróciłem na dobrą drogę. Jeżdżę kupionym półtora miesiąca temu rowerkiem crossowym.

Pozdrawiam wszystkich!

to ja także witam wszystkich :)

na forum zarejestrowałem sie dosyć dawno, ale tylko czytałem niż się udzielałem :D

rowerek mam na ramie Krossa (tej z allegro za 230 :D ) i jeżdżę głównie XC :D

pozdrawiam

• Mod Team

to ja także witam wszystkich :)

na forum zarejestrowałem sie dosyć dawno, ale tylko czytałem niż się udzielałem :P

rowerek mam na ramie Krossa (tej z allegro za 230 :D ) i jeżdżę głównie XC :)

pozdrawiam

Czytać i nie pisać ? Ja bym tak nie mogła.

Ale oczywiście gorąco Cię witam. :wink:

Witam wszystkich,

Mam na imię Piotr, mieszkam w Łodzi, studiuje na PŁ (Automatyka i Robotyka) i od 6-ciu lat eksploatuje rowerek Magnum 200s. Od jakieś czasu noszę się z zamiarem wymiany lub modernizacji sprzętu i liczę na Waszą pomoc przy podejmowaniu decyzji.

Pozdrawiam serdecznie

Lynks :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...