Webster Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Cześć wszystkim... Zarejestrowałem się kilka dni temu Fajnie jest należeć do forum w, którym wszyscy są maniakami rowerowymi jak ja :!!: Myslę, że będziemy sobie pomagać nawzajem w sprawach rowerowych... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaJeTaN Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam Mam na imie wojtek mam 15 lat Mieszkam w Targowiskach kolo krosna woj podkarpackie> Bardzo lubie jezdzic na roweruch. Mój sprzet to GIANT GSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczak Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Siemka! Jestem Tomasz mam 14 lat i pochodze z Tychów rowerumi zaczołem sie interesowac stosunkowo niedawno Swojej maszyny jeszcze nie mam bo zabardzo sie na tym nie znam..moze ktos mi pomoże? Pozdrawiam , Paszczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Może się powtórzę, ale ... Witam wszystkich nowych i troszku starszych forumowicz-bajkerów Oby nasza wspólna familia stale się powiększała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artihasa Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witam wszystkich tutejszych i nie tylko.... Zapraszam na nasze świeżo powstałe forum- www.biketeam.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domino Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Strzałeczka dla wszystkich kolezanek i kolegow !!!!! Mala gafa z mojej strony ale dopiero teraz znalazlem ten topic )) Mam na imie Dominik i jestem z centrum kraju. Jezdze podobno sporo i po roznym terenie. Chetnie podziele sie swoimi wiadomosciami i wchlone nowe. Moze znajdzie sie ktos z moich okolic i wspolnie posmigamy. Pozdrowka dla wszystkich roweromaniakow !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczow i zycze Wam samych przyjemnych pogaduszek :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis2006 Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam wszytskich forumowiczów:) jestem z krk, nie jezdze wyczynowo, jednak w przyszłosci planuje sobie sprawic porządną kolarzówke:D Mam nadzieje ze pomozecie mi zdobyc odpowiednia wiedze jakiej potrzebuje kazdy rowerzysta:D pozdr4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadziuk Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam Jestem tutaj od kilku dni (chyba ) i jak na razie mi się podoba, zobczymy co będzie dalej ;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich. Mieszkam w Skierniewicach, 20-40 km rundki wokol miasta robie z zona. Ja na Authorze Kinetic z mocno zmienionym osprzetem, pani na Solutionie. Czesto nasze trasy prowadza do Puszczy Bolimowskiej... Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut89 Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dobry wszystkich,w końcu trafiłem na ten topic;) Mam nadzieje,że nie będę sprawiał kłopotów;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 heh a dlaczego masz nadzieje :question: zdarzylo Ci sie juz sprawiac klopoty na forach hehe :!!: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Pozdrawiam wszystkich nowych i wszystkich starych forumowiczów...nie chodzi o wiek ofkors:) Buziaki! :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut89 Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nieee ,hehe,wręcz przeciwnie-jestem wzorowym użytkownikiem;P Na jednym z for nawet pilnuje porządku mimo,że Modem nie jestem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam kolejna osobe ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut89 Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No ja też witam;) Dużo tu ludzi ze Sz-n?I czy ktoś pomyka na szosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lakers Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wszyskich . Jestem tu od wczoraj :lol: Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jestem tu od wczoraj :lol: Lakers To widac Dzień dobry -klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kilka osób ze Szczecina jest, ale aktywnych nie za dużo Na szosie chyba nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick86 Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wszystkich. Mam na imię Dominik. Zarejstrowany od niedawna ale cyklozą zarażony od kilku lat. Pozdrowionka z pięknej Kotliny Kłodzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tralala, pierwszy post na tym forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_lol Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam jestem na tym forum juz tydzien moze troszke wiecej ale dopiero teraz wpadlem na ten Topic PZD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limo Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr5434 Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Jako nowy powitam nowszych odemnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czesc wszystkim ))))))))))) Wa-wa ursynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.