Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja się przywitam (powinienem to zrobić wcześniej :) ) Już 9 lat męcze starego Gianta o swojskiej nazwie "Planet-X" :) ale przyszedł czas na zmiany i jako, że chcę kupić rower świadomy swojego wyboru a nie jak to bylo 9 lat temu (wtedy wybierałem uwzględniając kolor ramy, grubość ramy itd), wtrafiłem na to forum (thank You God :) )...właściwie to rower (KTM ultra line) miałem już mieć w zeszły wtorek ale bank odmówił współpracy i nie chce mi dać rowerku na raty (nie wiem czemu :) )...w tej chwili jestem na etapie załatwiania kredytu :)...mam nadzieje że już po długim weekendzie wreszcie wsiąde na wymarzony nowy rowerek :) do zobaczenia na szlaku ;)

To i ja się przywitam.

Jestem tu od niedawna i na razie czytam różne starsze tematy, ale musze pzyznać, że panuje tu całkiem fajna atmosfera. Rower miałem już od dłuższego czasu, ale tylko stał na korytarzu i się tylko kurzył, dopiero w tym roku zacząłem troche więcej jeździć na swoim "sztywniaku".

Pozdrawiam wszystkich bikerów z Sosnowca i wigóle wszystkich bikerów.

Skoro każdy tu zaczyna, to ja nie będę się wyłamywał ;]

Właśnie zakupiłem nowy rower i dołączyłem do forum żeby dowiedzieć się co w trawie piszczy pośród braci rowerowej.

Jeżdżę jakiś czas po Puszczy Kampinoskiej (Izabelin rulez). Zaczynałem od Wigry3, potem Universal, "MTB" z supermarketu oraz FUJI brata. Nota bene zajeździłem wszystkie w/w.

Mam nadzieję, że tym razem dokonałem wyedukowanego zakupu (2 tyg ślęczenia w necie) i zdecydowałem się na TREKa z niższej półki.

Jeżeli ktoś organizuje eskapady po Kampinosie to ja chętnie się dołączę :D

/p0lish

Witam serdecznie ! Mam na imię Cyprian i mam 16 lat. Jestem nowym forumowiczem, na rowerze jeżdżę od 3 roku życia i jest to moja druga pasja :D

Każdą wolną chwilę spędzam na rowerku lub na lotnisku albo na rowerze na lotnisku :P

Preferuję jazdę po szosie i po terenach leśnych oraz wiejskich :D

Ktoś chętny na eskapady ? :D

Bardzo przepraszam użytkowników oraz Moderatorów (niezbyt udany start na forum) pomyliłem przyciski i założyłem nowy temat zamiast odpowiedzieć na inny.

Bardzo proszę o skasowanie tego tematu lub przeniesienie go do działu [powitania]

Dzień dobry szanownemu koleżeństwo płci obojga... Wróciłem na łono "dwukółkowców" po piętnastu latach niejeżdżenia... Teraz mam nadzieję na regularne przejażdżki rowerkiem... Pozdrawiam wszystkich, tych doświadczonych, tych mniej- i tych w ogóle... :D

Ja już się tu przywitałem, ale nie tam gdzie trzeba, więc szanowna Dyrekcja wycięła moje poprzednie przywitanko... :blink: Następną razą się poprawię.... :)

Tomek

Witam wszystkich :D a szczegolnie plec piekna :D

Imie: Lukasz

Zainteresowania: komputery i oczywiscie rowerki :D

Przegladam od kilku dni to forum i bardzo mi sie spodobalo. Mam nadzieje ze dowiem sie tu wielu ciekawych rzeczy.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :) Trzymajcie sie

Witam serdecznie na forum :) . Ledwo co się zarejestrowałem a juz otrzymałem pomocną dłoń. To jest to czego od dawna mi brakowało :P. Jestem z Sopotu mam 19 no prawie 20 latek ;]. smigam sobie na rowerku firmy GT avalanche 3,0 po drobnych przeróbkach. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze również bedę mógl w czyms pomóc w sprawie sprzętu ;] :D

Witajcie.

Jak większość łosi najpierw kupiłem rowerek, potem trafiłem na forum - gdyby było odwrotnie pewnie nie kupiłbym tego, co kupiłem (od paru dni przekopuję sie przez archeo).

Rowerek dla mnie ma służyć turystyczno-rekreacyjnie. Wychowałem się na Jubilacie i Wigrych, potem długa (zdążyłem osiwieć) przerwa i teraz wdepnąłem w Suncross GTIX więc i tak traktuję ten rowerek szkoleniowo, bo różnica jest niemała.

Witam wszystkich. Trafiłem na to forum po tym jak mój kumpel zaczął je przeglądać na moim kompie. Mam na imie Marcin mam 17 no prawie 18 lat <_< Interesuje się grafiką komputerową, kiedyś bardziej teraz już mniej rowerami, ponieważ doszły nowe obowiązki i przyjemności :excl: Mam nadzieje, że jeśli będe potrzebował pomocy dotyczącej roweru to uzyskam ją na tym forum :excl: Pozdrawiam

Witam!

Mam na imię Marek, mam 19 lat i na razie poszukuje jakiegos fajnego sprzeta do nauki różnych wygłupooff :] Od rowerów zdecydowanie wolę moto i poruszam się już dość długo w temacie.. Na forum poszukuje odpowiedniej wiedzy ... roweru używam raczej rekreacyjnie i do przemieszczania się po mieście. Właśnie zdałem matury i czas jakoś zająć sobie zdrowo wakacje ;)

pzdr wszystkich i zycze przyjemnosci z jazdy (nie tylko na rowerach)

Bajo!

Witam wszystkich użytkowników. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale do tej pory to forum budzi we mnie ogromny zachwyt i lęk, ponieważ przeważnie czytam wątki od początku do końca a tutaj jest to zadanie bardzo trudne. Mam nadzieje, że uda mi się wkupić w łaski starych wyjadaczy bo temat rowerowy nie jest mi obcy :(

pozdrawiam

Również chciałem, powitać wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu tu zaglądam, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejstrować ;)

Rowerkiem śmiegam już ładnych kilka lat. Jednak dopiero teraz jakoś mnie tak wzieło na poważnie :) I chyba zaczynam się wkręcać ;)

pozdrawiam

Marek 'grifter'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...