Snake Evo Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam WSZYSTKICH i pozdrawiam! Dzis odebralem swoj rowerek Nim kupiłem sprawdzałem forum by ułatwić sobie zadanie przy wyborze. Teraz tylko jeździć !sasasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijanka Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Pozdrawiam wszystkich z nowego konta , bo stare zostało na starym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Siema wszystkim rowero-maniakom Troszke juz czytam forum ale to jeden z pierszych postow. Mysle ze warto sie przywitac Sczegolne pozdrowka dla bikerow z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja_Nul^ Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Dobrnąłem do tego wątku, więc witam po raz drugi! Żeby tradycji stało się zadość może coś o mnie mam 20 lat, studiuje na AE w Katowicach a jeżdżę głównie po Beskidach otaczających moje rodzinne Bielsko, na wysłużonej GT Tequescie z 97 roku. Na moje dotychczasowe 2 posty(jeszcze jako gościa) nikt nie odpowiada, ale nadziei w forum nie tracę, bo mi się podoba i pewnie zobaczycie jeszcze niejednego mojego posta;-). Pozdrawiam! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luq_three Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Siemanko wszystkim :cool: . Na razie ciężki ze mnie świeżak, ale mam nadzieje, że to nie bedzie ostatni mój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaNo Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 No cześć równierz wszystkich witam bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semcio Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Dzień dobry pozdrawiam wszystkich bikerow z Rybnika i okolic. U nas pada mocny deszczyk wiec na bikesie se nie pojezdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek93 Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kran Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Servus, mam na imie krzysiek, śmigam po Wielkopolsce. Pozdrawiam Brać żwawo depczącą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khailor Napisano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Forumowiczów Łukasz się nazywam i na rowerze jeżdżę od kiedy tylko pamiętam... Obecnie śmigam na Wheelerze 800 (przynajmniej taki ma napis na ramie to jakaś starsza wersja, chyba z 2000roku, jeszcze bez amortyzatorów)... Trochę go zaniedbałem w dwóch poprzednich sezonach, ale zamierzam go trochę podrasować i będzie cudownie śmigał Mam nadzieję, że zadomowię się tu na długo i wiele rzeczy się z tego forum nauczę Pozdrawiam gorąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziski Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam ;-) Od razu wielkie dzięki za mnogość informacji jakie stąd zaczerpnąłem, a które pomoga mi w wyborze najlepszego z najlepszych rowerków, czyli swojego własnego, porządnego bike`a!! Do zobaczenia na drogach zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachol Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Równiez wszystkich serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Czesc, juz troche napisałem, ale jestem nowy Prosze o pomoc w temacie [Rower]Składak Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonpu Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam. Szymon z tej strony. Jak mialem 5 lat nauczono mnie jezdzic na rowerze i jak by nie trzeba bylo robic innych rzeczy to pewnie bym z niego do dnia dzisiejszego nie zszedl. Forum obserwuje od jakis 2 moze 3 dni i tak troche nie ladnie podgladac, wiec chcialem sie ujawnic Rower moze nie jest najlepszy jakis Author ( musze zmienic ) ale kilometrow juz troche natlukl. Milo Was powitac mam nadzieje ze czasem przymkniecie oko na niektore moje posty Pozdrawiam. Szymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regrin Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witajcie drodzy forumowicze Na to forum zaglądam już od jakiegoś czasu i dowiedziałem się z niego wielu ciekawych rzeczy, za co wszystkim forumowiczom serdeczne dzięki. Po jakimś czasie przeglądania forum poczułem się jakbym siedział wśród dyskutujących osób z papierową torbą na głowie i plastrem na ustach. Zatem postanowiłem zdjąć torbę(czyt. zarejestrować się) i zerwać plaster z ust(czyt. napisać pierwszego posta). Moją przygodę z rowerem po długiej przerwie(sam nie wiem czym spowodowanej ) rozpocząłem 2 lata temu, nabywając swój pierwszy rower mtb. Dzięki temu zakupowi dowiedziałem się np. że mam beznadziejną kondycję :025: , ale także tego, że wystarczy 20-30min. żeby z cuchnącego spalinami miasta przenieść się do cichego pachnącego lasu. Wspaniałe uczucie. To tyle o mnie, do zobaczenia w innych działach i na trasie oczywiście. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów płci obojga... Właśnie dołączyłem ( niejako ponownie ) do grupy dwukółkarzy. Po piętnastu latach siadłem ponownie na rower... Pozdrawiam wszystkich, starych wyjadaczy, mniej starych i tych całkiem niestarych... Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hehe co prawda powitalnia jest TUTAJ ale i tak witam no proszę biker ze stolicy powiesz skąd dokładniej? pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Boję się że ktoś skasuje ten temat ale i tak WITAM... "im więcej tym cieplej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hehe co prawda powitalnia jest TUTAJ ale i tak witam no proszę biker ze stolicy powiesz skąd dokładniej? pozdrower "Biker" - to póki co, za wiele powiedziane... Trzeba "naumić się" tych wszystkich manetek, "klamków" i kółek - przez 15 lat trochę przybyło "ohardwareowania" roweru. Faktycznie nie zauważyłem wątku powitalnego; na co ślepemu oczy.... Inna sprawa, że tamten wątek już z lekka się zaspamował... :wink: Aha, Warszawa - Służewiec jakby co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Już wszystko jest, jak trzeba - a przy okazji witam wszystkich nowo przybyłych . Pozdrówko na nowym forum życia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam, Borys z tej strony. Ostatnio jeździłem na używanym rowerze 'holenderskim' - kupiony na targu kilka lat temu. Od czwartku jestem posiadaczem authora stratosa sx i już 1. problemy - koła do centrowania. Mam nadzieję, że moja przygoda z rowerami i jednocześnie z tym forum się jeszcze bardziej rozwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nestor Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 To i ja serdecznie witam wszystkich Najwyzszy czas dowiedziec sie czegos wiecej o bike'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sos Alfredos Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam , jestem tutaj nowy .... Przez ostatnie trzy miesiące w swojej pracy nie robię nic innego jak czytam sobie to forum rowerowe ,narobiłem sobie sporych zaległości hihihi , naprawdę przyznam że stronka jest mistrzowska , i tak czytam , czytam , stwierdzilem ze zacznę się chyba udzielać , a pomysł ze złożeniem roweru na tym forum mnie rozbroil ... Serdecznie wszystkich pozdrawiam , tworzycie super forum : ) Pozdórwka Sos Alfredos... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.