Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrnąłem do tego wątku, więc witam po raz drugi!

Żeby tradycji stało się zadość może coś o mnie mam 20 lat, studiuje na AE w Katowicach a jeżdżę głównie po Beskidach otaczających moje rodzinne Bielsko, na wysłużonej GT Tequescie z 97 roku.

Na moje dotychczasowe 2 posty(jeszcze jako gościa) nikt nie odpowiada, ale nadziei w forum nie tracę, bo mi się podoba i pewnie zobaczycie jeszcze niejednego mojego posta;-).

Pozdrawiam!

Michał

Witam wszystkich Forumowiczów :P Łukasz się nazywam i na rowerze jeżdżę od kiedy tylko pamiętam... Obecnie śmigam na Wheelerze 800 (przynajmniej taki ma napis na ramie :P to jakaś starsza wersja, chyba z 2000roku, jeszcze bez amortyzatorów)... Trochę go zaniedbałem w dwóch poprzednich sezonach, ale zamierzam go trochę podrasować i będzie cudownie śmigał :P

Mam nadzieję, że zadomowię się tu na długo i wiele rzeczy się z tego forum nauczę ;)

Pozdrawiam gorąco!

Witam.

Szymon z tej strony. Jak mialem 5 lat nauczono mnie jezdzic na rowerze i jak by nie trzeba bylo robic innych rzeczy to pewnie bym z niego do dnia dzisiejszego nie zszedl. Forum obserwuje od jakis 2 moze 3 dni i tak troche nie ladnie podgladac, wiec chcialem sie ujawnic ;) Rower moze nie jest najlepszy jakis Author ( musze zmienic ) ale kilometrow juz troche natlukl. Milo Was powitac mam nadzieje ze czasem przymkniecie oko na niektore moje posty :)

Pozdrawiam.

Szymon.

Witajcie drodzy forumowicze :D

Na to forum zaglądam już od jakiegoś czasu i dowiedziałem się z niego wielu ciekawych rzeczy,

za co wszystkim forumowiczom serdeczne dzięki.

Po jakimś czasie przeglądania forum poczułem się jakbym siedział wśród dyskutujących osób

z papierową torbą na głowie i plastrem na ustach.

Zatem postanowiłem zdjąć torbę(czyt. zarejestrować się) i zerwać plaster z ust(czyt. napisać pierwszego posta).

Moją przygodę z rowerem po długiej przerwie(sam nie wiem czym spowodowanej :D )

rozpocząłem 2 lata temu, nabywając swój pierwszy rower mtb.

Dzięki temu zakupowi dowiedziałem się np. że mam beznadziejną kondycję :025: , ale także tego,

że wystarczy 20-30min. żeby z cuchnącego spalinami miasta przenieść się do cichego pachnącego lasu. :P Wspaniałe uczucie. :D:D

To tyle o mnie, do zobaczenia w innych działach i na trasie oczywiście.

Pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów płci obojga... :confused:

Właśnie dołączyłem ( niejako ponownie ) do grupy dwukółkarzy. Po piętnastu latach siadłem ponownie na rower...

Pozdrawiam wszystkich, starych wyjadaczy, mniej starych i tych całkiem niestarych... :D

Tomek

Hehe co prawda powitalnia jest TUTAJ ale i tak witam :036: no proszę biker ze stolicy :) powiesz skąd dokładniej? :)

pozdrower

"Biker" - to póki co, za wiele powiedziane... :P Trzeba "naumić się" tych wszystkich manetek, "klamków" i kółek - przez 15 lat trochę przybyło "ohardwareowania" roweru.

Faktycznie nie zauważyłem wątku powitalnego; na co ślepemu oczy.... Inna sprawa, że tamten wątek już z lekka się zaspamował... :wink:

Aha, Warszawa - Służewiec jakby co...

Witam,

Borys z tej strony. Ostatnio jeździłem na używanym rowerze 'holenderskim' - kupiony na targu kilka lat temu.

Od czwartku jestem posiadaczem authora stratosa sx i już 1. problemy - koła do centrowania.

Mam nadzieję, że moja przygoda z rowerami i jednocześnie z tym forum się jeszcze bardziej rozwinie.

Witam , jestem tutaj nowy .... Przez ostatnie trzy miesiące w swojej pracy nie robię nic innego jak czytam sobie to forum rowerowe ,narobiłem sobie sporych zaległości hihihi , naprawdę przyznam że stronka jest mistrzowska , i tak czytam , czytam , stwierdzilem ze zacznę się chyba udzielać , a pomysł ze złożeniem roweru na tym forum mnie rozbroil ...

Serdecznie wszystkich pozdrawiam , tworzycie super forum : )

Pozdórwka Sos Alfredos... :lol: ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...