mzewa Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam się ze wszystkimi... zaznaczono mnie jako świeże mięsko na tym forum, nono, to mi pochlebia, chociaż w temacie rowerowym nie jestem już świeżutka, a patrząc na wiek niektórych forumowiczów to bynajmniej; ja pachnę już lekko piachem i deską Na pewno niektórzy już mnie tu na forum widzieli i czytali moje posty...chociaż jestem tu od niedawna, gdzieś tam w czeluści tematów można znaleźć moje zdjęcie i nawet adres mojego bloga... ,a resztę tych którzy na to nie natrafili chcę pozdrowić w tym miejscu i temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardy Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witam, pierwszy raz na tym forum ale z tego co przegladalem to bardzo interesujace.... mam nadzieje ze bede pomocny i sam sie czegos dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevo Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam. Przymierzam sie do zakupu roweru wiec tu zajrzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkus Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witajcie !!! Na forum od dziś, na rowerze od pazdziernika Kiedys mialem rower (ukradli) ale watpie czy wtedy forum istnialo (koniec lat 90.) Warszawa, czasami Opole Lubelskie (niedaleko Kazimierza n/Wisła). Ładne trasy leśne, asfaltowe. Warto zajrzeć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blits Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 to ja tysz się przywitam mam 17 jetem z wrocka i planuje kupić w ciągu 2 tygodni hexagona v6. chyba wsjo witam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CKMIK Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczow Czytam to forum juz od dawna, ale dopiero teraz postanowilem sie zarejstrowac Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie spotkamy na rowerowych trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomlsv Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 WITAM :] Jestem tu nowy Po pierwsze cieszę się że mogę powiększyć grono internautów zarażonych cyklozą Dziś (11.04.06r) stałem się szcześliwym posiadaczem Wheelera 3901zx (hardtail na deorkach, manetki lx, RST gila st). Wcześniej jeździłem 4 lata na trekkingu Author Compact (z lekkimi zmianami, typu korba stx rc ,piasty LX ), wycieczki po 100-120km sie zdarzały ze średnią 25-30km/h, niestety w październiku miałem wypadek i author sie posypał. No nie wiem o czym tu pisać, poprostu HELLO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIP Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nawet nie wiedzialem, ze takie miejsce istnieje a juz pare postow napisalem i nie przywitalem sie. :022: Zatem uszanowanie dla wszystkich forumowiczow. Requiescat In Pace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wim[JFK] Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam Na forum nowy, na rowerze od zawsze....niekoniecznie markowym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lusza Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam, też jestem nowy. Czytam forum już od jakiegoś czasu (jest naprawdę bardzo pomocne - dzięki!), a dziś postanowiłem się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konger Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 I ja oficjalnie powiem: WITAJCIE! Na forum trafilem poprzez link podany na pewnym forum motoryzacyjnym, mysle, ze bedzie ono pomocne w rozwiazywaniu roznych kwestii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witamy . Chyba wiem o jakie forum moto chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goska Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich serdecznie! Jestem tu nowa i jeszcze nie łapie się we wszystkim. ale myśle,że się to szybko zmieni.pozdrowionka dla Wszystkich zakręconych pozytywnie i Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 witam wszystkich i przy okazji zycze wesołych swiat i twardych jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomwer Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witajcie Nie wiedzialrm ze taki temat istnieje, fajna sprawa :wink: Trafiłem tutaj poprzez link podany na znanym forum komputerowym. Jak wiadomo, fora tematyczne to skrabnica szczegolowej i przede wszystkim praktycznej wiedzy. Na tym forum nie jest inaczej i dzieki Wam doksztalcilem sie w sprawach "rowerowych", tak ze wlasnie skladam swoj pierwszy "dobry" rower Wesolych swiat :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COBRA_COBRETTI Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dzieńdoberek wszystkim dwukółkowcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobuz Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Hello! To mój drugi post na tym forum. Pierwszy był w klubie scotta. Wybaczcie! Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zordiak Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam Dołączam sie z pozdrowieniami dla wszystkich bikerów. mam nadzieję, że skorzystam jak najwiecej z Waszego doąświadczenia. Rower mam dopiero od 2 tygodni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harpoon Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam, trochę w odwrotnej kolejności się tu wpisuję - bo zaglądam tu już ok jakiegoś czasu i udało mi się juz kilka razy skorzystac z Waszego doświadczenia. Cieszy mnie, ze udało się stworzyć az tak "zyjące' forum. Do zobaczenia na szlakach - na pewno skorzystam z pomysłu oznakowania swojego G-rybaka. Pzdr kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DalajLama Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i ja takze sie z Wami witam !!! ŚWIETNE FORUM I JAKA KULTURA HO HO !!! uciekłem do Was z dhzone !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich nowoforumowiczów. I niech tak kulturalnie zawsze tu będzie ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Czołem wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart44 Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja także witam wszystkich. Forum czytam od dawna lecz post pierwszy (mam nadzieję, że nie ostatni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brower Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 witam sie i ja zatem.rower od urodzenia na forum od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Pozdrówko świeżym forumowiczom. No i szczególnie gorąco witam bajkera ze stolicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.