Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam się ze wszystkimi...

zaznaczono mnie jako świeże mięsko na tym forum, nono, to mi pochlebia, chociaż w temacie rowerowym nie jestem już świeżutka, a patrząc na wiek niektórych forumowiczów to bynajmniej; ja pachnę już lekko piachem i deską :(

Na pewno niektórzy już mnie tu na forum widzieli i czytali moje posty...chociaż jestem tu od niedawna, gdzieś tam w czeluści tematów można znaleźć moje zdjęcie i nawet adres mojego bloga...

,a resztę tych którzy na to nie natrafili chcę pozdrowić w tym miejscu i temacie :)

Witajcie !!!

Na forum od dziś, na rowerze od pazdziernika :) Kiedys mialem rower (ukradli) ale watpie czy wtedy forum istnialo :) (koniec lat 90.)

Warszawa, czasami Opole Lubelskie (niedaleko Kazimierza n/Wisła). Ładne trasy leśne, asfaltowe. Warto zajrzeć.

Pozdrawiam

WITAM :] Jestem tu nowy :)

Po pierwsze cieszę się że mogę powiększyć grono internautów zarażonych cyklozą :blush:

Dziś (11.04.06r) stałem się szcześliwym posiadaczem Wheelera 3901zx (hardtail na deorkach, manetki lx, RST gila st). Wcześniej jeździłem 4 lata na trekkingu Author Compact (z lekkimi zmianami, typu korba stx rc ,piasty LX ), wycieczki po 100-120km sie zdarzały ze średnią 25-30km/h, niestety w październiku miałem wypadek i author sie posypał.

No nie wiem o czym tu pisać, poprostu HELLO !!

Witajcie

Nie wiedzialrm ze taki temat istnieje, fajna sprawa :wink:

Trafiłem tutaj poprzez link podany na znanym forum komputerowym. Jak wiadomo, fora tematyczne to skrabnica szczegolowej i przede wszystkim praktycznej wiedzy. Na tym forum nie jest inaczej i dzieki Wam doksztalcilem sie w sprawach "rowerowych", tak ze wlasnie skladam swoj pierwszy "dobry" rower :)

Wesolych swiat :!!:

Witam,

trochę w odwrotnej kolejności się tu wpisuję - bo zaglądam tu już ok jakiegoś czasu i udało mi się juz kilka razy skorzystac z Waszego doświadczenia.

Cieszy mnie, ze udało się stworzyć az tak "zyjące' forum.

Do zobaczenia na szlakach :blush: - na pewno skorzystam z pomysłu oznakowania swojego G-rybaka.

Pzdr

kb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...