Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

witam i ja ,rowerkiem na nowo zaraziłem się rok temu ,straszna choroba ,aktualnie mam baaaaaaardzo dużo czasu ,z tym że na rowerze jeździć nie mogę bo sie połamałem na nartach :( ale jak tylko stanę na nogę :twisted:

Cześć,

Po dłuższym okresie czytania Forum przyszedł czas na rejestrację.

Mam na imię Kuba, mieszkam w Krakowie. Prację i studjuję. Zajoba rowerowego mam od zawsze :) Zaczęło się od Jubilata 2 potem była Montana na Altusie (ukradli) następnie Giant World Cup'97 Atlanta Edition na STX RC (ukradli 2 lata temu :angry: ) Obecnie dziergam sobie rowerek (na razie alu Mielca, osprzęt i napęd Deore LX, hamulce do wymiany rama zreszta też) Moja specjalność to XC (najlepiej wychodzi mi skalpowanie własnego siedzenia i loty po krzywej balistycznej :) ) Średni roczny przebieg po wertepach to 1500 km. I tym optymistycznym akcentem chciałbym wszystkich powitać.

Kuba

HEj!

Czytam forum juz jakis czas i stwierdzilem ze przyszedl czas na rejestracje. W temacie rowerkow jestem od niedawna (wlasciwie od 1,5 roku) kiedy to stalem sie wlascicielem pieknej lavinki 2.0.

Dalsze wywody postaram sie kleic juz na temat :)

Pozdro

czesc,jestem nowym forumowiczką,

mam nadzieje,ze pomozecie mi w zakupie roweru

nie wiem na co zwrocic uwage.ogolnie ma to byc rower dla kobiety,do miasta,ale czasem moze i nad jezioro

czy przerzutki w piascie sie sprawdzają??acha i moze ktos zna takie marki,ktore maja stylizowane rowerki,jak np.electra,albo,ktore robia rowery w stylu retro.dziekuje za wszystkie info:)

Pozdrawiam wszystkich pedałujacych!!nareszcie wiosna!!!hip hip hura!!

:blush:

Cześć

Mam na imię Tomasz, mieszkam w Tarnowie. Forum obserwuję od kilku tygodni, doszedłem do wniosku, że warto się zarejestrować, na wypadek gdybym miał ochotę Was o coś zapytać.

Pozdrawiam wszystkich i życzę jak najwięcej słonecznych dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...