Gucio112 Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Ja również witam i pozdrawiam Tylko teraz czekać na dobrą pogodę i na rowerek wyjść P.S. Jestem tu nowy i już mi pomogliście w wyborze roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ołtaż Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie!! Do zobaczenia na maratonach Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Siema Tu Biera z Krotoszyna czyli nowy rowerowiec na tym forum:] Roweru może super nie mam, ale jak tak dalej bede go katował to wkrótce będę musiał sobie nowy postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeźnik Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 witam i ja ,rowerkiem na nowo zaraziłem się rok temu ,straszna choroba ,aktualnie mam baaaaaaardzo dużo czasu ,z tym że na rowerze jeździć nie mogę bo sie połamałem na nartach ale jak tylko stanę na nogę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Link22 Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cześć, Po dłuższym okresie czytania Forum przyszedł czas na rejestrację. Mam na imię Kuba, mieszkam w Krakowie. Prację i studjuję. Zajoba rowerowego mam od zawsze Zaczęło się od Jubilata 2 potem była Montana na Altusie (ukradli) następnie Giant World Cup'97 Atlanta Edition na STX RC (ukradli 2 lata temu :angry: ) Obecnie dziergam sobie rowerek (na razie alu Mielca, osprzęt i napęd Deore LX, hamulce do wymiany rama zreszta też) Moja specjalność to XC (najlepiej wychodzi mi skalpowanie własnego siedzenia i loty po krzywej balistycznej ) Średni roczny przebieg po wertepach to 1500 km. I tym optymistycznym akcentem chciałbym wszystkich powitać. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hała Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam Kuba mam nadzieje że nie ukradną ci w najbliższym czasie roweru Jakby to napisała Ecia Pozdrówko Powitalne czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A no właśnie : Pozdrówko Powitalne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 witam, ;] zarejestrowalem sie bo planuje zakup nowego roweru bo stary zlom jes beznadziejny ;] no i pozatym moze czegos sie naucze o rowerach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nynek Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 HEj! Czytam forum juz jakis czas i stwierdzilem ze przyszedl czas na rejestracje. W temacie rowerkow jestem od niedawna (wlasciwie od 1,5 roku) kiedy to stalem sie wlascicielem pieknej lavinki 2.0. Dalsze wywody postaram sie kleic juz na temat Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hota Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 czesc,jestem nowym forumowiczką, mam nadzieje,ze pomozecie mi w zakupie roweru nie wiem na co zwrocic uwage.ogolnie ma to byc rower dla kobiety,do miasta,ale czasem moze i nad jezioro czy przerzutki w piascie sie sprawdzają??acha i moze ktos zna takie marki,ktore maja stylizowane rowerki,jak np.electra,albo,ktore robia rowery w stylu retro.dziekuje za wszystkie info:) Pozdrawiam wszystkich pedałujacych!!nareszcie wiosna!!!hip hip hura!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Coraz więcej kobiet to cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrz Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Za namową Eci ,jako fresh meat chciałbym przywitać wszystkich tutaj zrgromadzonych rowerzystów i rowerzystki <wita> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danzig1 Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Rowerzyści i rowerzystki witają Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIGuś_ Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 witam wszystkich! wypada się przywitać ;-) Planuje kupno nowero roweru więc wypada zdobyć troche wiedzy na temat sprzętu użytkowania i konserwacji. Stary rower jeszcze zipie ale jest dla mnie stanowczo za mały :-D Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam, wszytkich rofeszystów :wink: Co prawda do cyklozy mi daleko :mrgreen: ... ale 1,5 roku temu odkryłem wraz z rodziną uroki wypraw rowerowych. Hmm to chyba na poczatek tyle :030: Pozadrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wania Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam tez jestem tu nowy z testu na cykloze wynika ze mam zaawansowaną (393pkt) i na rowerku jeżdze duzo przedewszystkim XC po górkach które mam tuz za miastem jezdze w beskidach pozdrawiam wszytkich rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drewal Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Cześć Mam na imię Tomasz, mieszkam w Tarnowie. Forum obserwuję od kilku tygodni, doszedłem do wniosku, że warto się zarejestrować, na wypadek gdybym miał ochotę Was o coś zapytać. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak najwięcej słonecznych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Serdecznie witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bfc Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam serdecznie! Od razu pzrystąpiłem do zabierania głosu na forum, a nie przywitałem się uprzednio, aż mi wstyd...hihi. Teraz naprawiam ten błąd POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marru Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Siemanko wszystkim Kuba ,wiosen 19 hobby z rowerkiem to od niedawna licze ,ze się sporo od was naucze :twisted: Mieszkam jakies 30 km od Łodzi :030: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witamy! (o ile mogę się wypowiadać w imieniu ogółu) 30km? a w którą stronę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marru Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 w strone Wawy w małym miasteczku czytaj - Ozorkowie Jeszcze raz elo i milego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 witam swieże mięsko mniam mniam po swietach bede mial więcej czasu do konsumpcji swiezynki miłej zabawy misiaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marru Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 hehe ,ze swieże ^^ wiadomo ,ze to co swieże bywa najleprze BTW Jurasek siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.