Bizon Napisano 29 Marca 2005 Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witojcie chłopoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slovik Napisano 29 Marca 2005 Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Skoro powstal taki temat nie pozostalo mi nic innego jak sie przywitac, wiec witam wszystkich forumowiczow . Superowa stronka, ciekawe tematy oraz fachowe porady. Pozdrawiam :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 29 Marca 2005 Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witam nowych forumowiczów - mam nadzieję na owocną współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 30 Marca 2005 Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam jestem tu nowy chciałby się przywitać z wszystkimi WITOJCIE !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 30 Marca 2005 Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 cześć małolat! jak tam, ile już masz ząbków? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leon Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Cześć wszystkim Przeglądam te forum jakiś czas, a dziś zostałem zarejestrowanym użytkownikiem. Całkiem ładnie na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ahoj witamy i zapraszamy do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Mam 12 ząbków i dalej idą moge tu troche poklikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawka Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ja też jestem nowy, spodobało mi się forum to się zarejestrowałem Jestem początkującym "górskim kolarzem" , no ale będe się starał wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ekipa ze Szczecina i okolic rosnie w siłę . Witam 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawka Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Nom, rośnie rośnie A dokładnie to jestem z Polic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 to po co piszesz Szczecin? Police brzmią ciekawiej. Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 no ja też się przywitam... z Łodzi jestem... niedawno kupiłem sobie maszynke (ale nie do mięsa )... a konkretnie to Unibika Evo... Forum bardzo sympatyczne... "obsługa" też miła . Zobaczymy poźniej BTW. strona "http://rowery.toplista.pl/?we=mieciu777" otworzyła mi się już poraz 211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Siemka ziomal , nie dośc żeś Łodziak , to jeszcze "evo" w nazwie bika też masz. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj_teq Napisano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 To ja też sie przywitam, a co Witam wszystkich ze Świnoujścia (przynajmniej do października w Ś-ciu, później sie zobaczy gdzie wyląduje na studiach) . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekO Napisano 2 Maja 2005 Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 No to może teraz ja :twisted: Jestem Bartek, mam 14 lat i jestem z Gorzowa Wielkopolskiego... WITAM WSZYSTKICH :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Maja 2005 Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Czołem młodzieży :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 3 Maja 2005 Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 no siema siema... witamy na forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 4 Maja 2005 Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Heh... topic idealny na mój pierwszy post na tym forum Witam w takim układzie. Zostawiłem za sobą 19 wiosen, mieszkam 15km od Tarnowskich Gór w miejscowości co sie zwie Połomia. ( Tylko nie kojarzyć z jakimiś górami koło Tarnowa Tarnowskie Góry to miasto na Śląsku ). Co mnie tu sprowadza ? Byłem ostatnio w trasie do Wadowic z wieksza ekipą i w tej wiekszej ekipie jechał jakiś koleś z koszulka Xc-Zone. I tak mnie tutaj jakoś przywiało Mam nadzieje zagościć na dłużej bo po wstepnych parugodzinnych oględzinach stwierdzam że całkiem fajne to forum P.S. Przy okazji zapraszam wszystkich ze śląska na Górnośląską Masę Krytyczną. Każdy ostatni piatek miesiąca, 17:30 pod teatrem na rynku w Katowicach. Wiecej tutaj --> www.mk.kom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marx Napisano 4 Maja 2005 Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ej ja tez jestem nowy xD przywita mnie ktos? jestem marek pozdrawiam gdansk:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witaj marx... jak każdego nowego tak i Ciebie goraco witamy na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witamy i dziękujcie bizonowi, bo swoja koszulką człeka sprowadził żywa reklama :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ej ja tez jestem nowy xDprzywita mnie ktos? jestem marek pozdrawiam gdansk:D Witamy na forum :-D Otomin pozdrawia Gdańsk Musimy sie kiedyś na rower ustawić 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witamy i dziękujcie bizonowi, bo swoja koszulką człeka sprowadził żywa reklama :lol: Bizon ? Hmmm... taki w spodenkach GT i czerwonym kasku UVEXa tak ? W takim układzie dzieki Bizon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Nie zamaco.Na jakiem kole jechałeś do Wadowic :?: chyba nie na tamdemie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.