orlenplock Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 orlenplock do zobaczenia na harpie - jest taki temat http://forumrowerowe.jgc.pl/Harpagan-t1082.html Cześć Fryta. Do zobaczenia na Harpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavic71 Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 witam wszystkich uzytkowników oraz cały zarząd forum ! z przełamywaniem lodów problemów nie mam ale zawsze wpisac sie moge moze troche o mnie..jestem z wrocławia,jestem super moderatorem na innym forum wiec znam sie na rzeczy i nie będe robił problemów modom pracuje a wlasciwie dorabiam w firmie mojego wujka - Harfa-Harryson wiec jakby ktos planowal jakis wiekszy zakup moge załatwic znizki, trenuje kolarstwo górskie. no to w sumie tyle na wstępie.. pzdr dla wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miejski partyzant Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam wszystkich forumowiczów Pozdrowienia z Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 siemanooooooo !!!!!!!!milych chwil spedzonych na forum !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tapir Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam!!! Właśnie wstałem z zimowo-rowerowego snu i zaczynam aktywnie uczestniczyć w życiu forum... Chciałem się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lance Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja również chciałbym się przywitać, Piotrek z Ciechanowa trenuje juz od 2 lat kolarstwo szosowe, mam 16 lat. Zapraszam na stronke gdzie jestem jednym z redaktorów z najświeższymi newsami ze świata kolarskiego. www.pro-cycling.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam wszystkich nowych i nie nowych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam bizona! Tego co uklad mi 2 lata temu pomidora! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hała Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja również chciałbym się bardzo ciepło w ten zimowy dzień przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziewczyna eSKaJa Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dopisuję sie do ciepłych powitań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam was. Wszystkich nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psychuś Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam Mam na imię Krzysztof, jestem z Bydgoszczy i razem z wiosną budzę się do życia. W następnym tygodniu kupuję Unibika Evolution ‘06 i jeżeli pogoda dopisze zaczynam śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam nowych i starych forumowiczów , strasznie szybko "nas" tu przybywa, aż nie nadążam czytać postów Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Hmmm..... Pierwszy raz spotkalem tutaj kogos w moim wieku WITAJCIE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 szykuje sie widze niezła paczka a więc znowu beda jajca :lol: witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wowo Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam Witam. Jeszcze nie mam roweru ale mam nadzieję że pomożecie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorzi Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 To ja też się przywitam. A tu jak się zaczeło: Rowerek kupiłem w tamtym roku. Miało być po parku i do pracy a tu nagle zaliczyłem prawie cały czerwony szlak od Rabki do bieszczad, kilka innych górek ponad 1000m, a na koniec maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ale Cie cykloza dziabnęła :lol: ty musisz sobie test na nią zrobić pozdrówko cyklotykom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danzig1 Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Strach pomyśleć jak Gregorzi rozkręci się w tym sezonie Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorzi Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dopadła i chyba zagościła na czas dłużej nieokreślony :030: . Ten sezon już w SPD, byle pogoda sprzyjała Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BONUS Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Na forum panuje dyscyplina, więc nawet się nie wychylałem z czymś takim jak powitanie aż dziś, przy okazji znalazłem w tej gęstwinie tematów stosowne miejsce i nadrabiam zaległość i ze wszystkimi się WITAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__Kamil__ Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam, mam na imię Kamil mam 19 latek, mieszkam w Pionkach ( 25km od Radomia ) lub (100km na poludnie od Warszawy ) moja przygoda z rowerami zaczęła się w 2005 roku , wtedy dostałem moj w sumie pierwszy porządny rower Elite Acera, wczesniej siedziałem na sfd ale jednak tam dzial rowery jest strasznie słaby i jesli o ten temat chodzi to przeniosłem się dzisiaj na to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam nowych Im bliżej wiosny tym ten temat większe zainteresowanie wzbudza :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakota Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.