Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich uzytkowników oraz cały zarząd forum ! z przełamywaniem lodów problemów nie mam ale zawsze wpisac sie moge :) moze troche o mnie..jestem z wrocławia,jestem super moderatorem na innym forum wiec znam sie na rzeczy i nie będe robił problemów modom :) pracuje a wlasciwie dorabiam w firmie mojego wujka - Harfa-Harryson wiec jakby ktos planowal jakis wiekszy zakup moge załatwic znizki, trenuje kolarstwo górskie. no to w sumie tyle na wstępie.. pzdr dla wszystkich !

Ja również chciałbym się przywitać, Piotrek z Ciechanowa trenuje juz od 2 lat kolarstwo szosowe, mam 16 lat. Zapraszam na stronke gdzie jestem jednym z redaktorów z najświeższymi newsami ze świata kolarskiego. www.pro-cycling.org :(

To ja też się przywitam. :D

A tu jak się zaczeło:

Rowerek kupiłem w tamtym roku. Miało być po parku i do pracy :P a tu nagle zaliczyłem prawie cały czerwony szlak od Rabki do bieszczad, kilka innych górek ponad 1000m, a na koniec maraton. :)B):D

Na forum panuje dyscyplina, więc nawet się nie wychylałem z czymś takim jak powitanie :D aż dziś, przy okazji znalazłem w tej gęstwinie tematów stosowne miejsce :) i nadrabiam zaległość i ze wszystkimi się WITAM :D

Witam, mam na imię Kamil ;) mam 19 latek, mieszkam w Pionkach ( 25km od Radomia ) lub (100km na poludnie od Warszawy :) ) moja przygoda z rowerami zaczęła się w 2005 roku , wtedy dostałem moj w sumie pierwszy porządny rower :D Elite Acera, wczesniej siedziałem na sfd ale jednak tam dzial rowery jest strasznie słaby i jesli o ten temat chodzi to przeniosłem się dzisiaj na to forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...