dzik86 Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 witam, tez jestem nowy nie jest to moje pierwsze forum , takze nie wysylajcie mnie odrazu do regulaminu(ktorego nie ma, oprocz zasady pisania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 tak więc i ja się witam, miło mi należeć do miejscowej społeczności ;] na wstępie życzę wszystkim tyle pedałowania ile dadzą radę zjeść ;] do zobaczenia w innych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 helooo ALL :!!: milego forumowania :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witamy wszystkie świeze mięsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Również witam nowym jak i starych userów. Jak widać jest to mój drugi post tutaj na forum :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil4 Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 witam już zdążyłem się wstępnie rozejrzeć po forum i bardzo mi się podoba życzę połamania korb :021: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witam wszystkich forumowiczów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witam wszystkich bikerów zarażonych cyklozą. Ta choroba dopadła mnie 3 lata temu i nadal się rozwija, cieszę się z tego powodu. Forum jest naprawde fajne i zawiera mase informacji. Żałuję że nie trafiłem tu wcześniej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Siemka wszystkim bajkerom Ja jak na razie zaczynam ta pasje:P Od 2 lat mnie jakos zarazila ale w tym roku doczekalem sie naprawde niezloego rowerqa a teraz czekam tylko do lata:D I bedziemy smigac !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 to co kolega u góry chciałem powiedzieć ;] pozdrowerek i do zobaczenia na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anette Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 witam Jestem z Zielonej Góry i uwielbiam jeździć rowerem. Mam nadzieję, że zadomowię sie tu na dobre Pozdrowiam wszystkich forumowiczów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczow anette sadze ze "zadomowisz sie tu na dobra" (mi zajelo to duzo czasu, ale ja jestem "ciezki przypadkek" ) Miłego rowerowania życzę , nietylko latem Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witaj anette :-), Zielona Góra, blisko mnie :-) rower Scott, moja ulubiona marka :-). No pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witajcie wszyscy! Jestem turysta a inaczej Bartek. Jestem z Linina, jest to koło Góra Kalwari, a Góra Kalwaria jest około 40 km od Warszawy. Pozdrawiam wszystkich, turysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ale was tu przybywa jak grzybow po deszczu :!!: super bo to wszystko oznacza tylko jedno roweromaniacy rosna w sile :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anette Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Witam ponownie Dzięki za miłe powitanie... niestety z rowerowaniem muszę poczekać, aż się zrobi ciepło, bo mam małego pasażera, który będzie ze mną jeździł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 anette to miłej jazdy latem , tak trzymaj , "wszczepiaj" od najmlodszych lat cykloze Pozdrower a no i witam nowych forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Siema wszystkim Forum rewelka. Nie przypuszczałem nawet, że istnieje w Polsce tak wieeelkie forum o rowerach :034: Dobra koniec zachwytów. Połamania kół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 w takim razie i ja się ładnie przedstawie tylko co tu wiele mówić? Mam prawie 17 latek, mieszkam we Wrocławiu. Na rowerku poruszam się już od dość dawna, lecz dopiero tak naprawde wzięło mnie w poprzednie wakacje. Forum przeglądałem już sobie kilka razy, ale jakoś dopiero teraz sie zarejstrowałem i oto jestem. Tak ogólnie to nie jestem wygadany, zobaczymy ile postów tutaj wyjdzie... witajcie forumowicze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a witamy witamy , tu zawsze idzie cos napisać, nawet jak sie nie jest wygadanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Cann zgadzam się z tobą roweromaniaków przybywa i bedzie ich coraz więcej z czego się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 witam forumowiczow zgadzam sie z Toba ralf, bo ja tez niejestem wygadana, a postow mam 35, coprawda, jak sie zalogowalam to przez kilka miesiecy sie nieodzywalam ale teraz sie zaczelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrackan Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Witam, jestem maturzystą (kocham to słowo :twisted: ) z Warszawy i właśnie widzę jak na al. Jana Pawła II kierowcy uprawiają balet na lodzie Ciekawe jak zareagują na rowerzystę Gratuluję forumowiczom dotychczasowego dorobku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jemek Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Siema jestem przeeemek :PP;> @up na Aleja Jana Pawla II to w tarnowie czy gdzie ? ;>:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.