mr magazynier Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jako absolutnie świeży forumowicz witam wszystkich starych wyjadaczy. Oglądam to forum od jakiegoś czasu z racji bikerskich zainteresowań (nie tylko zawodowych) i stwierdzam, że jest najlepszym polskojęzycznym forum o rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witam i jak milo slyszec takie slowa :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmol Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 To ja sie również przywitam :grin: I pozdrawiam wszystkich na forum, zarówno tych nowych jak i starych wyjadaczy Pozdro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam Wszystkich Dawno na rowerze juz nie jeździłem..i..zaczęło mi go brakwoac...ale..póki co niemam na czym na wiosne planuje cos Sobie sprawic..ale..co nie wime Chcialbym aby rowery stały sie moim hobby.i licze,ze tutaj nna tym forum poznam tajniki rowerowe itp. to mój pierwszy i mam nadzieje,ze nie ostatni post :cool: Pozdrawiam Wszytskich Bikerów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Dawno mnie w tym wątku nie było :-D ... zatem: witam wszystkich razem i każdego z osobna ! Zarażajcie się szybko i prątkujcie cyklozą na prawo i lewo ;-) ... Pozdrówko na dzień dobry :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Też witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Cześć i czołgiem ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 anais, nie krepuj sie i hop do naszej piwnicy zapraszamy :niach: witam świeżutkich forumowiczów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anais Napisano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Miło słyszeć takie słowa jurasek :-D Forum śledzę już od jakiegoś czasu i często zaglądałam w jego liczne- "piwniczne korytarze". :cool: i jestm pod wrażeniem!! Jeszcze raz pozdrawim wszystkich :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Siema jest pierwszy raz na tym forum i mam pare pytan nie moge wstawic avantara i nie wiem gdzie moge dawac foty i filmy o rowerach i tak pozatym naleze do squadu rowerowego z bilgoraja o to i www www.bpstreets.5y.pl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Siwy - z tymi pytankami do adminów/modów uderz ;-) . A przy okazji: witamy . Pozdrówko serdeczne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam! Zagladam na to forum od jakiegos czasu i w koncu postanowilam (czytaj: odwazylam sie) cos napisac! Forum jest swietne, znalazlam tu bardzo wiele porad i ciekawostek. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 witamy!!!pozdrowka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 W końcu jakaś forumowiczka z okolicy. Witam serdecznie wszystkich nowoprzybyłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 No i jestem Tak czytam, przeglądam i stweirdziłem, że warto się zarejestrować. Witam wszytkich. Mam nadzieję, że wiele się dowiem z tego forum, a może wniosę także coś od siebie. Pozdro 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam i klaniamy sie nisko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de8bolek Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cath Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 no i ja sie przywitam. Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsn Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A wiec jestem tu od jakichs 5 min. Mam rower taki prawdziwy, a nie makrokesza;) Wtam wszystkich. Jak cos to moje gg 3144137;) piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam !!a jaki to jest taki prawdziwy rower?? witam !!a jaki to jest taki prawdziwy rower?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Sprzęt: Meridka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 ja mam szose "no name" i tez uwazam ja za prawdziwą a przy okazji pozdrawiam wszystkich (nowozalogowanych i starych wyjadaczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK2 Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam wszystkich forumowiczow:) Jestem tu nowy ale forum czytam od prawie pol roku Postanowilem ze sie przylacze poniewaz trzeba sie rozwijac. Pozdro dla wszystkich chorych na cykloze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam ,witam czemu zwlekałeś z rejstracją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK2 Napisano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Siemka, zwlekalem bo ja juz tak chyba mam Pozatym z netem ciagle klopoty milem. Teraz jestem tu codziennie wiec chanba by bylo sie nie zalogowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.