Szeffer Napisano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ema. Ja z wawy. Trafiłem tu przez Lookasa46. Trochę trwało zanim się zapisałem, nie Lookas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 eee raptem ok 420 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkrider Napisano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dopiero teraz zauważyłem ten wątek, ale nie mniej jednak witam was!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hej. Jestem z Gdyni i mam 15 lat. Trafilem tu zupelnie przez przypadek. Interesuje sie od niedawna kolarstwem i mysle ze dzieki temu forum jeszcze mocniej rozwine swoje nowe zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja się nie przywitałem jeszcze :oops: a juz jakiś czas klepię ( juz chyba ze 20 postów 8) ) A więc jestem z Lublina, mam 17 lat. Jeżdżę na składaku na ramie Leader Fox Maxx pro. I właśnie dlatego trafiłem na to forum ( składanie roweru ) Pozdro :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ssek Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 no to ja podrawiam wszystkich nowych forumowiczów, a sam trafilem tu spory czas temu ale użędowałem pod nikiem Tom@ss <ale security mi zablokowało konto :niach: > i teraz działam na tom@ssku :lol: jecie raz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimny1 Napisano 5 Września 2005 Udostępnij Napisano 5 Września 2005 witam jak widac jestem nowy ale to sie z czasem zmieni pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich nowicjuszy forum :grin: uprzedzam - to uzaleznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Września 2005 Udostępnij Napisano 9 Września 2005 witam Was dzieciaki i miłej zabawy życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 10 Września 2005 Udostępnij Napisano 10 Września 2005 uprzedzam - to uzaleznia no co Ty za fanaberie wygadujesz ? toz to nie uzaleznia a to ze jestem tu codziennie przez kilkadziesiąt-set minut to tylko przyupadek okeeeeeej ? ;p Witam wsich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A, to i ja wszystkich przywitam - zwłaszcza, że mnie ostatnio trochę nie było, więc jestem tu... od nowa :lol: . Pozdrówko (po)witalne :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam wszystkich. Czytałem , czytałem i sie zarejestrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam Was dzieciaki i miłej zabawy życze Jurasek piszesz jakbyś był ojcem wszystkich forumowiczów :wink: A tak serio to witam wszystkich nowych forumowiczów :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Pozdrówko (po)witalne . hmm , moze w końcu zdradzisz ile masz tych pozdrówek/??i czy się kiedys kończą?? witam i pozdrawiam wszystkich nowych:) [ Dodano: 2005-09-12, 22:03 ] Jurasek piszesz jakbyś był ojcem wszystkich forumowiczów ale jurasek mógłby być z racji przejechanych km i wieku ojcem wiekszości z nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Września 2005 Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Tatoooooo biją To do Juraska ;-) Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 :lol: turim z racji km to absolutnie nie ale z racji wieku na pewno oczywiście nie wszystkich pozdrówko ciekawe jaka średnia wieku jest na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ciekawe jaka średnia wieku jest na forum? 21 lat - tak jest w statystykach :wink: Przy okazji - Witam nowych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ciekawe jaka średnia wieku jest na forum? 21 lat - tak jest w statystykach :wink: Przy okazji - Witam nowych użytkowników gdyby nie ja to 20 by było :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 To ja widzę, że jestem przecietniak :wink: Również witam nowych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 chyba dopiero teraz wpaqdlem na ten topic :-o :lol: tak czy inaczej witam wszystkich na forum z malym poslizgiem ale jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Cześć wszystkim! Miłego odbioru i wspólnej zabawy w forum :grin: A, Jurasek, jakby nie Ty, to by średnia pewnie z 15 wyszła, staruszku , a no i Fryta, drugi dziadek w kolejności chyba :lol: Fryta, pozdrówka :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Cześć wszystkim! Miłego odbioru i wspólnej zabawy w forum :grin: A, Jurasek, jakby nie Ty, to by średnia pewnie z 15 wyszła, staruszku , a no i Fryta, drugi dziadek w kolejności chyba :lol: Fryta, pozdrówka :-D przecież Fryta dopiero co Ojcem został coś Ci sie pomerdało widzicie do czego prowadzi obecnośc na forum ale zapraszamy i serdecznie witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witam wszystkich, witam. Nie dziadkować "mi tu" :evil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 :roll: :oops: :lol: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 22 Września 2005 Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Bry , czesc , czolem ręka i nogą a tak przy okazji 19 na karku a juz wujek , co bedzie za 5 lat :cool: ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.