pcymek Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Witam serdecznie. Przymierzam się do zakupu pierwszego roweru do jazdy na większe dystansy. Będzie to gravel Kross Esker 4.0. Wcześniej jeździłem rekreacyjnie Evado 4.0. Znalazłem w dobrej cenie używany, tylko ma jedna wadę. Wgniecwnie w tylnej części ramy. Moje pytanie jest takie czy w dalszym użytkowaniu szkoda może się powiększać? Nie wiem jaki może być nacisk w tym miejscu. Rama jest stalowa. Jeśli ma ktoś wiedzę na ten temat to proszę o odpowiedź. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Nie ma to jak okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Szczerze mówiąc nie wiesz w jaki sposób powstało uszkodzenie. Nie wiesz co kryje się pod spękanym lakierem. Równie dobrze cały tylny trójkąt może być skrzywiony. Dla mnie taka rama jest skreślona i nigdy bym tego nie kupił. Chyba, że cena jest tak atrakcyjna, że z marszu wymieniasz ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcymek Napisano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 3 godziny temu, bogus92 napisał: Szczerze mówiąc nie wiesz w jaki sposób powstało uszkodzenie. Nie wiesz co kryje się pod spękanym lakierem. Równie dobrze cały tylny trójkąt może być skrzywiony. Dla mnie taka rama jest skreślona i nigdy bym tego nie kupił. Chyba, że cena jest tak atrakcyjna, że z marszu wymieniasz ramę. Dzięki bardzo, wolałem się upewnić. W takim razie będę polował na nowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi