NoName01 Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 szimano, chciałem zapytać o buty Shimano gr500 czy dobrze trzymają się na pedałach? czy guma jest dobrze wykonana? i czy są wygodna na tyle ile wygodne mogą być buty do kolarstwa grawitacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalR Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Kupiłem niedawno te buty i jestem zadowolony. Dobrze trzymają się na pedałach (również gr500) i póki, co na podeszwach nie widać żadnych uszkodzeń. Ja chodzę w nich również na co dzień i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoName01 Napisano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Dzięki :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalR Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Pamiętaj, że rozmiarówka Shimano jest zaniżona - trzeba brać o nr większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoName01 Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 tak wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi