OoOoOoOoOoO Napisano 27 Maja 2020 Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Niedawno kupiłem tylny amorek Rockshox Vivid Air. Chciałem zobaczyć czy w środku są jakieś tokeny czy trzeba dokupić ale nie umiem nigdzie znaleźć jak to zrobić. Moje pytanie to czy ktoś wie jak sprawdzić ile się ma tokenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OoOoOoOoOoO Napisano 28 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Nie wiem czy to coś zmienia ale mój amortyzator jest z 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 https://www.servicearchive.sram.com/sites/default/files/techdocs/gen_0000000004889_rev_a_vivid_air_service_manual.pdf str.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi