Eninz Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Witam, dzisiaj tak po prostu sobie sprawdziłem czy wszystko mi działa w amortyzatorze Rebound działa i tak z ciekawości przekręciłem pokrętło od blokowania amortyzatora w pozycje "lock" i może was zdziwię alee... Widelec się nie zblokował. Co śmieszne kilka dni temu działało (rzadko korzystam prawie w ogóle) i zdarzyło mi się tak chyba raz albo dwa że pokrętło nie blokowało amortyzatora ale zawsze pomagało wyciągniecie pokrętła i wsadzenie na nowo i zaczynało działać w tym przypadku dzisiaj niestety nic się nie zadziało. Czy ktoś wie co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 spróbuj wyciągnąć korek blokady, potem zebatkę z imbusem i spróbuj tym samej średnicy samym imbsem zakręcić blokadę wsadzając imbus do otworu śruby po wyciągnięciu korka blokady.. Kręcić według wskazówek zegara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eninz Napisano 30 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Dobra znalazłem filmik jak to zrobić. Dzięki Edytowane 30 Maja 2020 przez Eninz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eninz Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 @ACTIVIA Śmieszna rzecz się przydarzyła teraz przy sciaganiu pokrętła blokady (Po prostu przekrecam w lewo/prawo i wyskakuje) I patrze a tu mi sie cała ta "Śruba" rusza jak np w komorze powietrznej trzeba odkręcic i sciagnac to coś zeby zalozyc tokeny to po drugiej stronie było luzne nie wiem jakim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi