szliri Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Kupię 2 ramy rowerowe, jedna dla mnie drugą szukam dla znajomego. Obie w rozmiarach od 18 do 21cali w zależności od geometrii pod koła 29. Pierwsza dla mnie : (najchętniej ns eccentric bądź dartmoor primal) pod amortyzator 130-150mm, główka tapered, sztywna oś z tyłu najlepiej 142 ale może być boost Druga dla znajomego : główka ramy tapered, pod oś 9mm Propozycję poproszę na pw. Interesują mnie tylko ramy w dobrym stanie nie naprawiane, bez wgniotów, z dokumentacją - nie musi być na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 W dniu 26.05.2020 o 13:46, szliri napisał: Druga dla znajomego : główka ramy tapered, pod oś 9mm Mam accent peak 29 9mm oś taperowana główka czarno-czerwony rozmiar L podsiodłowa 530mm górna 641mm wszystko efektywna długość. Mam dowód zakupu jeszcze na gwarancji. Stan bdb. stery w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi