Roballinho Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Kupię kompletne hamulce na przód i tył, najlepiej z boosterami. Preferuję hs 33 ale rozważę też hs 11. Hamulce muszą być w pełni sprawne, bez wycieków i ukrytych wad, gotowe do założenia na ramę retro MTB w rozmiarze 16-17" na kołach 26". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Mam coś w domu. Przypomnij się w poniedziałek to podeślę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Spróbuję nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 17 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Jeśli ktoś w międzyczasie postanowił zbyć ww. hamulce, to w dalszym ciągu jestem zainteresowany. @qsik jednak zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 17 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Jeśli Cię to ratuje to mam komplet czerwonych hs22. Bez boosterów i wypinaczy ale oddam za 70zl plus wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 18 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Wolałbym jednak komplet. Z zakupem boosterów nie ma problemów, ale reszta może być już nie tak łatwa do dostania, albo przewyższy cenę samych hamulców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi